- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.981
Ya güldürdün beniMaşAllah NiloyaNe kadar çok takipçin varmış.
valla bu popülaritede bize de vakit ayırdığın için şanslı hissettim
NihalNiloyatospikk niloya bu facebook senin mi? Hikayelerine 1000 kişi mi bakıyor Benim hikayeme 9 kişi bakmış.
Bakın ben kana ihtiyaç var derken bile profilimde paylaşmadım numarayı, özelden verdim. Şimdi burada paylaşılması hiç olmadı kızlar. Ayıp ettiniz
Niloyatospikk niloya bu facebook senin mi? Hikayelerine 1000 kişi mi bakıyor Benim hikayeme 9 kişi bakmış.
Bakın ben kana ihtiyaç var derken bile profilimde paylaşmadım numarayı, özelden verdim. Şimdi burada paylaşılması hiç olmadı kızlar. Ayıp ettiniz
Arkadaşımız kasıtlı olarak paylaşmamış ben de farketmeden paylaştım çok gören olmuş diye paylaşmıştımMune abla lütfen şu telefon numarası yazan paylaşımı siler misin. Yeğenimin kana ihtiyacı vardı, özelden vermiştim irtibat numarasını ama arkadaşlar buralarda da paylaşmışlar. Lütfen abla rica ediyorum siler misiniz?
Ben duyuru yaptım fakat numarayı açıkça yazmadım, özelden veridmki kan verecek kişi olursa irtibat numarası olsun dedim. Ama açıkça yazsaydım kendim de yazabilirimMesajları düzeltmek için 10 dk kısıtlaması var. Ben numara kime ait bilmiyordum. Kan ihtiyacı için duyuru yapıldı sandım.
Kasıtlı yapılan birşey yok canım ben de farketmeden paylaşmışım kusura bakmaBen duyuru yaptım fakat numarayı açıkça yazmadım, özelden veridmki kan verecek kişi olursa irtibat numarası olsun dedim. Ama açıkça yazsaydım kendim de yazabilirim
Kaç kişi görmüsse görmüş dönüş yapan yapardı zaten kimse dönüş de yapmamış o listeden bunun neyini paylaşıyorsun Niloya. Kızın özel irtibat numaraları habire ortalarda dolanıyorArkadaşımız kasıtlı olarak paylaşmamış ben de farketmeden paylaştım çok gören olmuş diye paylaşmıştım
niloya deşifre olmuşsun.Ya güldürdün beniAllah iyiliğini versin burası farklı anonim kişilerle hayatını duygularını paylaşıyorsun gerçek hayatta çok sevmiyorum ben herkesle birşeyler paylaşmayı 2 elimin parmakları ancadır belki o kadar bile değildir
Kaç kişi görmüsse görmüş dönüş yapan yapardı zaten kimse dönüş de yapmamış o listeden bunun neyini paylaşıyorsun Niloya. Kızın özel irtibat numaraları habire ortalarda dolanıyor
Yok kız deşifre olmadım o resim paylaşılan profil benim değil sadece yazı olan benimniloya deşifre olmuşsun.
hiç birşey anlamadım olanlardanKaç kişi görmüsse görmüş dönüş yapan yapardı zaten kimse dönüş de yapmamış o listeden bunun neyini paylaşıyorsun Niloya. Kızın özel irtibat numaraları habire ortalarda dolanıyor
hiç birşey anlamadım olanlardan
hah şimdi anladımm.mune geç geliyor gelince ilgilenir zaten.HALLEYS yeğeni lösemiymiş. Allah acil şifalar versin. Kan lazım olmuş. Niloya kan anonsu yapmış profilinde. Niloyanın 5 bin takipçisi varmış. Hikayesini 1000 kişi görmüş. Ben ne kadar çok takipçin var diye paylaştığı hikayeyi paylaştım. Meğer HALLEYS irtibat olarak kendi telefonunun görünmesini istemiyormuş. Telefonunu özelden sadece kan vermek isteyene verecekmiş. Aralarında yanlış anlaşılma olmuş.
ben mesajımı düzeltemediğim için burdaki fotografı da kaldırmak istiyorlar.Mune ye muhtaç kaldık
Ben de farkına varmadan numarayı paylaşmışım benim de bugünüm yoğundu arada paylaştım bundan da bir ders çıkarmış oldum bir daha kimsenin birşeyini paylaşmamHALLEYS yeğeni lösemiymiş. Allah acil şifalar versin. Kan lazım olmuş. Niloya kan anonsu yapmış profilinde. Niloyanın 5 bin takipçisi varmış. Hikayesini 1000 kişi görmüş. Ben ne kadar çok takipçin var diye paylaştığı hikayeyi paylaştım. Meğer HALLEYS irtibat olarak kendi telefonunun görünmesini istemiyormuş. Telefonunu özelden sadece kan vermek isteyene verecekmiş. Aralarında yanlış anlaşılma olmuş.
ben mesajımı düzeltemediğim için burdaki fotografı da kaldırmak istiyorlar.Mune ye muhtaç kaldık
Günaydın niloya. Evet bir süre ekşınlardan uzak dur
Günaydın canımGünaydın niloya. Evet bir süre ekşınlardan uzak dur