- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.961
Otelcilik turizm gerçekten harika bir çalışma alanı keşke o bölümü okusaymışımBen sana buklet ürünlerden yollarım Niloya. Biz bu kış aldık.
Odadaki tek kullanımlıklar size ait zaten. Güle güle kullan.
Bu yaz başka tatile çıkacak mısınız?
Olsun kız ben odaya tatlı çıkaranları görünce çok fena sövüyorumKız niye söveyim otel benim mi?
Ben de çıkarırım pasta poğaça peynir kuruyemiş. Oda da dinlenirken yerizOlsun kız ben odaya tatlı çıkaranları görünce çok fena sövüyorum
Atıştırmalık olarak almaya demem birşey ben de meyve falan alırımBen de çıkarırım pasta poğaça peynir kuruyemiş. Oda da dinlenirken yeriz
Buklet ürünler Odadaki tek kullanımlık ürünlere verdiğimiz ad niloya. Havlu terlik, şampuan, duş jeli, vücut kremi, kulak çöpü, dikiş seti, diş seti, ayakkabı parlatıcısı, makyaj pamuğu. Bizim odadakiler bunlar.Buklet ürünler derken nasıl birşey
Sağol canım dikiş seti çok güzel bir ürün
Kamp olarak çıkacağız canım havaların ısınmasını bekleriz sanırım İznik Gölü kenarında kamp kurmayı düşünüyoruz benim için bir ilk olacak inşallah onun için biraz heyecanlıyım
Eşim zaten yazın balığa gittiği için kamp hayatını iyi biliyor bizde pek maliyet düşmüyor canım inan Çanakkaleye balığa gidiyor gittiği yol tahmini 250 300 km balık malzemesi yiyecek yol parası balıklara bir çuval mısır cart curt sağlık olsun kasayla balık alıp konu komşu doyarBuklet ürünler Odadaki tek kullanımlık ürünlere verdiğimiz ad niloya. Havlu terlik, şampuan, duş jeli, vücut kremi, kulak çöpü, dikiş seti, diş seti, ayakkabı parlatıcısı, makyaj pamuğu. Bizim odadakiler bunlar.
Benim eşimin kuzeni bir kaç senedir kamp yapıyor. Onun 3 oğlu var. Aşırı seviyorlar. Enerjilerini anca atıyorlar. Hem de maliyet daha düşüyor.
10 hafta olmuş bile canım maşallah 16.haftada başlarsın karnında hissetmeyeBuklet ürünler Odadaki tek kullanımlık ürünlere verdiğimiz ad niloya. Havlu terlik, şampuan, duş jeli, vücut kremi, kulak çöpü, dikiş seti, diş seti, ayakkabı parlatıcısı, makyaj pamuğu. Bizim odadakiler bunlar.
Benim eşimin kuzeni bir kaç senedir kamp yapıyor. Onun 3 oğlu var. Aşırı seviyorlar. Enerjilerini anca atıyorlar. Hem de maliyet daha düşüyor.
Bulantılar tamamen geçmedi ama azaldı Niloyacım. En azından yemek yiyebiliyorum ama nerdeyse tüm gün uyuyorum. Bugün de biraz karnımda adet ağrısına benzer bir şey hissettim. Bunlar ne zaman geçer ki?10 hafta olmuş bile canım maşallah 16.haftada başlarsın karnında hissetmeyenasıl bulantılar azaldı mı biraz
O adet ağrısı gibi olan 12 hafta falan sürüyor rahim genişledikçe o ağrı oluyor sonra bünye alışıyor sanırım vücuttaki değişikliğe geçiyor on ağrı sonraki haftalar çok uyumazsın hareketleri hissetmeye başlayınca insan hep onu dinlemek istiyor karnımda hareketler belli olunca hep izliyordumBulantılar tamamen geçmedi ama azaldı Niloyacım. En azından yemek yiyebiliyorum ama nerdeyse tüm gün uyuyorum. Bugün de biraz karnımda adet ağrısına benzer bir şey hissettim. Bunlar ne zaman geçer ki?
Hadi inşAllah Niloya. Çoğu bitmiş azı kalmış desene.O adet ağrısı gibi olan 12 hafta falan sürüyor rahim genişledikçe o ağrı oluyor sonra bünye alışıyor sanırım vücuttaki değişikliğe geçiyor on ağrı sonraki haftalar çok uyumazsın hareketleri hissetmeye başlayınca insan hep onu dinlemek istiyor karnımda hareketler belli olunca hep izliyordumçok az uyuyordum
Evet canım sorma kaç makina çamaşır var as dürHadi inşAllah Niloya. Çoğu bitmiş azı kalmış desene.
Sana da kolay gelsin. Tatil güzeldir de sonrasında ki dağınık yoruyor insanı.
Evdeki çamaşır sepeti de doluymuşEv süpürüldü çiçekler sulandı
1 makina çamaşır daha atıldı bu 3.makina daha 1 makina daha var
Ben Facebook kullanmıyorum canım instagram evet bugünki paylaşım 1000 küsür kişi bakmış bir de ben kızımı çok paylaşım yapmıyorum binde birNiloyatospikk niloya bu facebook senin mi? Hikayelerine 1000 kişi mi bakıyor Benim hikayeme 9 kişi bakmış.
MaşAllah NiloyaBen Facebook kullanmıyorum canım instagram evet bugünki paylaşım 1000 küsür kişi bakmış bir de ben kızımı çok paylaşım yapmıyorum binde bir