- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.481
alla alla hangi konu ki o?
Hangi konu banlansan da az sürer senin canım biz napak
Ben henüz o mertebeye ulaşamadımAlma zaten sat
Hâlâ burdasınEksik yazdığım bir yorum yüzünden sabaha burda olmazsam kendinize iyi bakın kızçeler
Evet gitmemişim ya zaten polemik hakaret yoktuHâlâ burdasın
Ben senin yorumuna baktım evet kötü birşey yazmamışsın üyeyi doğru buluyorum yazdığını diye yazmışsın ya ondan o beğenmedimler yoksa yazdığın doğru hemen boşan diyenler varya şu aile yıkıcı boşanmayı destekleyici konu vRya. Orda üyenin attığı konulara falan bakmadım. Doğruya doğru burda birkaç kez gördüm basit tartışmasını bile anlatan kişilerw boşan, daha ne kadar evli kalcaksın bu adamla diye yazanları gördüm. Bından yola çıkarak dedimki. Ben arkadaşım veya bir yakınım bile bir şeyini anlatırken yorum yapmakta zorlanıyorum çünkü nebileyim arkadaşım belki kendini tam anlamıyla anlatmıyor belki başka sorunlar da var gibisinden. Ama bu yazdığım tabiki nprmal her ailede olab tartışmalar içinde. Zerre aldatma şiddet gibi kabul edilemez hatalar aklıma gelmedi. Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi onuda düzenle yapmayıp mesajımı alıntılayıp altına ekledim. İlk nesajımdan da sanıldıki heralde ne olursa olsun boşanılmasın böyle yorum yapılmasın
Belkide ama üyeninde attığı konuşara bakmadan yazdım baksaydım belki amacının farklı olduğunu anlardımBen senin yorumuna baktım evet kötü birşey yazmamışsın üyeyi doğru buluyorum yazdığını diye yazmışsın ya ondan o beğenmedimler yoksa yazdığın doğru hemen boşan diyenler var
Gereksiz boşan diyenler var çok az sayıda üye ama. O sözde avukatın alıntıladığı kadın gayette işkence görüyor eşinden. Ve çoğu eşini anlatan üyenin de cidden evliliği yok aslında bitmesi lazım. Hz hatice annemiz hem dul hem de boşanmış bir kadındı. Ufak tefek şeyler hepimizin evlerinde oluyor. Büyük sorunlarda boşanılmalı arkasında ailesi varsa maddiyatı varsa heleBen senin yorumuna baktım evet kötü birşey yazmamışsın üyeyi doğru buluyorum yazdığını diye yazmışsın ya ondan o beğenmedimler yoksa yazdığın doğru hemen boşan diyenler var
Ailemde 2 avukat var. O kadın ya da adam asla avukat falan değilBelkide ama üyeninde attığı konuşara bakmadan yazdım baksaydım belki amacının farklı olduğunu anlardım
Neyse sonrasında kendimi açıklamıştım zaten okuyan anlar
Amanınnnn en sevdiğim yiyecekkkkkkkkBende annemdeyim bunları yaptım şimdi eve geçicem markete uğrayım giderkenafiyet olsun Eki Görüntüle 2867328
Zaten bir avukatın hiiç işimi yok gelcek burda konu açıcak valla yaaAilemde 2 avukat var. O kadın ya da adam asla avukat falan değil
Kop gel yiyelimmmAmanınnnn en sevdiğim yiyecekkkkkkkk
Evet o gün üye olmuş.Zaten bir avukatın hiiç işimi yok gelcek burda konu açıcak valla yaabence de kesinlikle değildir yeni üyelikmiydi ona bile bakmadımmbidaha dikkat etmeden yorum yapmıcam ahaha
Ben de fırına mantar attım çorbamda var yapmam akşama yemekKop gel yiyelimmmbizimde akşama başka hiçbişey yapmam bunla doyarız
Yıllarca herkesi kandıran özellerde sohbetler eden üye erkek çıkmışBuda bana ders olsun
Ben de oluru olmayanlara boşan diyorum ne yani çeksinler mi evlenmek varsa boşanmak da var kimse istemez yuvasını yıkmakGereksiz boşan diyenler var çok az sayıda üye ama. O sözde avukatın alıntıladığı kadın gayette işkence görüyor eşinden. Ve çoğu eşini anlatan üyenin de cidden evliliği yok aslında bitmesi lazım. Hz hatice annemiz hem dul hem de boşanmış bir kadındı. Ufak tefek şeyler hepimizin evlerinde oluyor. Büyük sorunlarda boşanılmalı arkasında ailesi varsa maddiyatı varsa hele
Aa şu geçenlerde bir üye vardı o mu kiYıllarca herkesi kandıran özellerde sohbetler eden üye erkek çıkmışözellerde resim istemiş telefon nolarına kadar almış. Ben rastlamadım ama çoğu üyeyi kandırmış pis sapık