- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.501
Eşim erken gitti bugün mesaiye yemek akşama kendime ayarlıcam birşeylerBen de fırına mantar attım çorbamda var yapmam akşama yemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim erken gitti bugün mesaiye yemek akşama kendime ayarlıcam birşeylerBen de fırına mantar attım çorbamda var yapmam akşama yemek
Evet yeni üye olduğu gibi de bu konuyu açmış avukat da ne boş vakti varmış yahuEvet o gün üye olmuş.
ben hiç boşan demem ama o konuya dedim kadın iyi dayanmışGereksiz boşan diyenler var çok az sayıda üye ama. O sözde avukatın alıntıladığı kadın gayette işkence görüyor eşinden. Ve çoğu eşini anlatan üyenin de cidden evliliği yok aslında bitmesi lazım. Hz hatice annemiz hem dul hem de boşanmış bir kadındı. Ufak tefek şeyler hepimizin evlerinde oluyor. Büyük sorunlarda boşanılmalı arkasında ailesi varsa maddiyatı varsa hele
Daha neler.Yıllarca herkesi kandıran özellerde sohbetler eden üye erkek çıkmışözellerde resim istemiş telefon nolarına kadar almış. Ben rastlamadım ama çoğu üyeyi kandırmış pis sapık
bizim avukatlar oturamıyor iki dk işimizi göremeiyoruz ya bu nasıl avukattEvet yeni üye olduğu gibi de bu konuyu açmış avukat da ne boş vakti varmış yahu
Eşimin de avukatı var adamı ofisinde yerinde bulmak ne mümkün adam artık öyle büyüdü ki uluslararası çalışıyor artıkbizim avukatlar oturamıyor iki dk işimizi göremeiyoruz ya bu nasıl avukatt
ofiste olsada başını kaşımaya vakti olmuyor hiçbirinin gerçektenEşimin de avukatı var adamı ofisinde yerinde bulmak ne mümkün adam artık öyle büyüdü ki uluslararası çalışıyor artık
Hiç işleri yok buraya konu açacaklar adamın teki okudu konuyu belki de linkini koyduğu o konu sahibinin eşi gördü eşinin telefonunda sonra üye oldu yazdıofiste olsada başını kaşımaya vakti olmuyor hiçbirinin gerçekten
bende kk dakileri hedef aldığını görünce öyle düşündümHiç işleri yok buraya konu açacaklar adamın teki okudu konuyu belki de linkini koyduğu o konu sahibinin eşi gördü eşinin telefonunda sonra üye oldu yazdı
Evinize toma gönderirim de dedi ha ha ha. Aslında halılarımda kirlenmişti fena olmazdıbizim avukatlar oturamıyor iki dk işimizi göremeiyoruz ya bu nasıl avukatt
Benim dayım emekli oldu. Evde uyukluyor duruyorarada bir şeyler sorup cevabı k.k kadınlarına yazıyorum. Bedava hizmet veriyor ama kime verdiğini niye verdiğini bilmiyorofiste olsada başını kaşımaya vakti olmuyor hiçbirinin gerçekten
Benim de camlar batık iyi olurdu ıslatırdı ben de kurulardımEvinize toma gönderirim de dedi ha ha ha. Aslında halılarımda kirlenmişti fena olmazdı
gelmişken yıkayıp gitsin banada gönder ev boyandı temizlik yapıldı hala halıları gönderemedik yıkamaya para kalmadı iyi olurEvinize toma gönderirim de dedi ha ha ha. Aslında halılarımda kirlenmişti fena olmazdı
Storları da yıkasın hayrınaservet istedi de halı yıkamacıgelmişken yıkayıp gitsin banada gönder ev boyandı temizlik yapıldı hala halıları gönderemedik yıkamaya para kalmadı iyi olur
Bitti mi canım boya iyi günlerde oturun inşallah canımgelmişken yıkayıp gitsin banada gönder ev boyandı temizlik yapıldı hala halıları gönderemedik yıkamaya para kalmadı iyi olur
evet canım 1 hafta oldu bitti canım çok şükürBitti mi canım boya iyi günlerde oturun inşallah canım
biz evde yıkadık onu banyoda hallettik şükürStorları da yıkasın hayrınaservet istedi de halı yıkamacı
Benim balkonlar aşağıya sızdırıyorlar. Yıkasam alt komşu yolar beni olmazzzzbiz evde yıkadık onu banyoda hallettik şükür
banyoda suyunu süzsün as havada kurur biz hep öyle yapıyoruz yoksa 2 ev var altımızdaBenim balkonlar aşağıya sızdırıyorlar. Yıkasam alt komşu yolar beni olmazzzz
Mis gibi afiyet olsunBen de fırına mantar attım çorbamda var yapmam akşama yemek
Yenimi olmuşYıllarca herkesi kandıran özellerde sohbetler eden üye erkek çıkmışözellerde resim istemiş telefon nolarına kadar almış. Ben rastlamadım ama çoğu üyeyi kandırmış pis sapık
Tabiki evlenmek kadar boşanmakta doğal bişey. İnsanlar neler yaşıyor. Mesela geçenlerde birisi şey dedi bana burdanndeğil normalde. Eskiden hiç böyle değildi işte şimdi kadınlar çalışıyor diye havalandı hemen bişey boşanıyorlar bilmemne. Cümlelerime Allahın cahili iltifatını katmayı çok istemiştim ama yapamadım. Dedimki eskiden kadınların bir güvencesi yoktu aileler daha sertti arkasında durmazdı çalışabilecek meslekleri vs yoktu. Dayağı yiyip oturuyorlardı. Koca dayağoı kaynana dayağı. Çokmu normal çokmu iyi bişry yani. Allah nasip ederse eşime de diyorum oğlumda olsun bir kadına muhtaç yaşamaması gerektiğini öğreticem kendi işini kendi yapacak yemeğini kendisi hazırlayabilrcek her işini görebilecek. Aynı şekilde kızımı da bir erkeğe muhtaç yetiştirmiycem. Böyle bişey varmı yaa. Herkesin hayatı önemli herkes ne zorluklarla büyütüyor evladını elin oğlu gelsin ezsin hırpalasın Kadında sesini çıkaramasın. Kötü evlilikte boşanılsın tabiki. Huzursuz bir evde büyüyen bir çocuk nasıl sağlıklı bir birey olcak sonra.Ben de oluru olmayanlara boşan diyorum ne yani çeksinler mi evlenmek varsa boşanmak da var kimse istemez yuvasını yıkmak