- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.461
Evet onuda duymuştum sorarım bakalım burdakilereGelinlikçilerde alıyor onu kiralamak amacıyla. Kuzenim o şekilde satmıştı gelinlikçiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onuda duymuştum sorarım bakalım burdakilereGelinlikçilerde alıyor onu kiralamak amacıyla. Kuzenim o şekilde satmıştı gelinlikçiye
Alma zaten satFiyatlarına baktım da ı-ıh ben almam o fiyata
Mesela bak ben ürünü görsem kaça satarsın kaça satılır piyasası nedir biliyorum modele göre kaç TL ye gidiyor az çok gelinlikler kıyafetler abiyeler kaça satılıyor onu da öğrendimKpyayım bakayım nişanlık gelinliğide koyayım belki gider
Dolap komisyon kesiyor aslında ben de ilanları takip etsem etiketli ürünleri alıp çevreme satardım ama letgoya anca yetişiyorumletgoda satarsam güzel kar ediyorumevet ordan aldım.uzun uzun araştırmak lazım ama .bu aralar bakmıyorumm.değerli takı da alırdım eskiden 3 te bir fiyatına falan
Atarım sana o zaman niloşum bi ara şuan telimde yok hiç fotograflar tele alıncaMesela bak ben ürünü görsem kaça satarsın kaça satılır piyasası nedir biliyorum modele göre kaç TL ye gidiyor az çok gelinlikler kıyafetler abiyeler kaça satılıyor onu da öğrendim
Tamam canım nasıl istersenAtarım sana o zaman niloşum bi ara şuan telimde yok hiç fotograflar tele alınca
Ceycey Lcw Outlette seri sonu uygun ürünler oluyor.evde giymeye şort alayım dedim kotondan 99 tl etiketi görünce almadım.
kız lcw zaten psikolojimi bozuyor bir de outletini mi arayayımmm.vah ki vah halimeee.mümkünse sadece çocuğa alayım oradan.çok aminnnnnCeycey Lcw Outlette seri sonu uygun ürünler oluyor.
ben de çamaşır serdim birde avukat sevim de kaldım.konu evlere şenlik komikkkBenim kız uyuyakaldı oturma odasını sadece süpürebildim silme kaldı
Mutfağa geçtim bulaşık makinasını boşaltayım sonra dağ gibi çamaşırları toplayıp dürücem ütüyü de elden çıkarayım gari yapıcam yapıcam deyip durana kadar işin başına geçsem olucak da birer birer tşört ütülüyorum sündüklük diz boyu köyden süt aldık dolapta daha kaymağı süzülüp buzluğa süt atılacak püühüüü
Ha ha ben hiçbir iş yapmadan mutfakta oturup o konuda kaldımben de çamaşır serdim birde avukat sevim de kaldım.konu evlere şenlik komikkk
halılarımda kirlenmişti.bir üye başka üyeye toma evine gelirse halıları da pırıl pırıl eder yazınca koptummmmHa ha ben hiçbir iş yapmadan mutfakta oturup o konuda kaldım
Ha ha cidden mi okumadım hepsini ya aralarda okudum o kadarhalılarımda kirlenmişti.bir üye başka üyeye toma evine gelirse halıları da pırıl pırıl eder yazınca koptummmm
yok ya sen banlanmazsın.sabaha görüşürüzzzEksik yazdığım bir yorum yüzünden sabaha burda olmazsam kendinize iyi bakın kızçeler
Beğenmedimler yağıyoe kız şikayette etmişlerdiryok ya sen banlanmazsın.sabaha görüşürüzzz
alla alla hangi konu ki o?Beğenmedimler yağıyoe kız şikayette etmişlerdir
Hangi konu banlansan da az sürer senin canım biz napakEksik yazdığım bir yorum yüzünden sabaha burda olmazsam kendinize iyi bakın kızçeler