- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.441
böbreküstü bezi tümörü var ama sorun çıkarması 10 yıldır.bu aralar ağrı yapıyor kontrole gideceğim aşıyı aolayım haftaya randevu alırım.köy nasıldı eğlendiniz mi?Geçmiş olsun canım olsun sağlık olsun da işler bir şekilde olur taş mı var böbreğinde
eşim der hep tüm evi satacaksın az kaldı ha ha ha.fazla ne bulsam ya veriyorum ya satıyorum .temizleyemiyorum 20 yaşında değilimmm.gönder evden gitsin gidiyorum ben deBenim de eskisi gibi satışlar yok koronadan dolayı almaya çok insan gelmiyor vasıtaları kullanmaya korkuyor insanlar ama kapanmadan beri biraz açıldı çok şükür kıyafet ben de pek satamıyorum bayadır ev ürünleri daha çok gidiyor
Aynen öyle vallaben bir sürü etiketli ürün aldım oradan.piyasadan çok uygun fiyatlara hem de.aldıklarımdan da sattıklarımdan da memnun kaldım
Orası çok pahalı bee,hiç benlik değilDolabı sevmedim ben ama gardropstan çok satış yaptım hatta çok ilgilenmediğim halde 792 tl lik satış yapmışım ilgilensem daha çok olur herhalde
ben de seneye giysin diye kıza 400 tl lik botu 100 tl ye aldım etiketli.çocuğuna almış giyemeden küçülmüşş.hemen kaptımmAynen öyle vallaben aldığım montu bir sitede görüp beğenmiştim ama 250 TL idi almamıştım,bir baktım dolapta 50 TL hemen aldım
neresi ucuz ki?lcw de koton da bile fiyatlar uçmuşOrası çok pahalı bee,hiç benlik değil
Geçmiş olsun canım kontrollerini aksatmaböbreküstü bezi tümörü var ama sorun çıkarması 10 yıldır.bu aralar ağrı yapıyor kontrole gideceğim aşıyı aolayım haftaya randevu alırım.köy nasıldı eğlendiniz mi?
Hiç satın almadım inan ki bilmiyorumOrası çok pahalı bee,hiç benlik değil
Benim eşim de yakında beni de satacaksın he diyoreşim der hep tüm evi satacaksın az kaldı ha ha ha.fazla ne bulsam ya veriyorum ya satıyorum .temizleyemiyorum 20 yaşında değilimmm.gönder evden gitsin gidiyorum ben de
olsun taze taze de yersiniz işte ne güzel.benim sadece taze soğanlarım var balkonda.her sene domates çilekte ekerdim büyük saksılara.bu sene yaz gelmedi ekemedimmmGeçmiş olsun canım kontrollerini aksatma
Yok kız ne eğlenmesi kösülene kadar iş yaptık döndük
onu da dediBenim eşim de yakında beni de satacaksın he diyor
Dolaptan mı aldım iyi günlerde giysin inşallah canım çok uyguna almışsınben de seneye giysin diye kıza 400 tl lik botu 100 tl ye aldım etiketli.çocuğuna almış giyemeden küçülmüşş.hemen kaptımm
Hiç sorma yaaneresi ucuz ki?lcw de koton da bile fiyatlar uçmuş
Fiyatlarına baktım da ı-ıh ben almam o fiyataHiç satın almadım inan ki bilmiyorum
evet ordan aldım.uzun uzun araştırmak lazım ama .bu aralar bakmıyorumm.değerli takı da alırdım eskiden 3 te bir fiyatına falanDolaptan mı aldım iyi günlerde giysin inşallah canım çok uyguna almışsın
evde giymeye şort alayım dedim kotondan 99 tl etiketi görünce almadım.Hiç sorma yaanormal bir mağaza da bile fiyatlar çok uçuk yaa,valla üzülüyorum ne olacak böyle
inşallah birgün bende değiştiririm daha 2 senelik olunca ses edemiyorumbenimki de öyle maalesef.evim yapılsın hemen değiştireceğim.en kolay temizlenen hangisiyse onu alacağımm bezdümmm garii
Küçük parçalar benimkileede şu nişanda vs bohça için olan gereksiz şeyler varya şeker gondollarımı ne onlardan falan valla baza içlerinde duruyor ya bu kadar gereksiz benim içinben kıyafet ayakkabı vs ağrlıklı sattığımdan dolap uygulamasında satıyorum ama eşyalar büyükse letgo daha mantıklı sanırım.dolap a büyük eşyada koyuyorlar elden teslim şartıyla
koy dene meraklıları alıyor onları da.bende de varaklı ayna var hiç kullanmadım.onu ekleyeyim hatırlamışkeninşallah birgün bende değiştiririm daha 2 senelik olunca ses edemiyorumama ocağındanda hiç memnun değilim
Küçük parçalar benimkileede şu nişanda vs bohça için olan gereksiz şeyler varya şeker gondollarımı ne onlardan falan valla baza içlerinde duruyor ya bu kadar gereksiz benim için
Kpyayım bakayım nişanlık gelinliğide koyayım belki giderkoy dene meraklıları alıyor onları da.bende de varaklı ayna var hiç kullanmadım.onu ekleyeyim hatırlamışken
Gelinlikçilerde alıyor onu kiralamak amacıyla. Kuzenim o şekilde satmıştı gelinlikçiyeKpyayım bakayım nişanlık gelinliğide koyayım belki gider