- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.341
Valla boş boş yatıyorumNe işler yapıyorsunuz hanımlar?
Acun ve yeni sevgilisi gibi yaniValla boş boş yatıyorumşu aralar düzenim hiç yok, yeni eve geçmeyi bekliyorum böyle belirsiz olunca düzenim bozuluyor.
Birazdan çay demleyip, yaptığım pasta ile beraber yiyecem sonra kitap okurum belki yada akşama okurum bilemedim ama ÇOCUKLUK diye bi dizi var onu izlemek istiyorum 1.bölümden itibaren.
Ama az önce 6.bölüm fragmanına baktım gencecik kız babası yaşında adamı öpüyor diziden soğudum açıkçası yetim çocukları anlattığı için izlemek istiyordum, o kız ve adam arasında kardes abi ilişkisi bekliyordum birnirleri ile çok alakasızlar
2 hafta sonra felan canımAcun ve yeni sevgilisi gibi yani
Afiyet olsun ımm pasta ben de browni kekle idare edeyim
Yeni eve ne zaman geçeceksin canım
Ben bugün sündük takıldım hiçbir iş yapmadım canım eşimi işe yolladım annemlere geldim akşam yemeğini de burada yedim ama evden çıkmadan evvel odayı salonu mutfağın yerlerini sildim başka da hiçbir iş yapmadım senin ailen nasıllar canım karantinadalardı dimiBugün sunduk yok dimi
Nasılsınız merhaba
Son cümle müthiş kayınvalidem bazen öyle yapıyorduYemek yaptım. Bulaşıkları toparladım. Bulaşık makinesini gece boşaltmıştım neyseki.
Kitaplarımız geldi ben başladım. Kuzu sınavlardan sonra başlayacak. Küçüğün çamaşırları dürmem lazım. Ya da verimsiz hatun olaraktan kaldırmasam da ordan mı alıp kullansamm
Bitti ama babam az daha toparlanması lazım daha iyi oda çok şükürBen bugün sündük takıldım hiçbir iş yapmadım canım eşimi işe yolladım annemlere geldim akşam yemeğini de burada yedim ama evden çıkmadan evvel odayı salonu mutfağın yerlerini sildim başka da hiçbir iş yapmadım senin ailen nasıllar canım karantinadalardı dimi
Geç kalmışsın yazlıkları kaldırmaya ben 1 ay oluyor üşünük insanım nolacakŞuan dolablari düzeltiyorum.yazliklari kaldiriyorum.. bazanin altına fazlalık gymediklerimi kaldiriyorum.
Maşallah canım çok şükür bizimkilerin de bitti inşallah bir daha gelmez haberlerde çıktı aşı çalışması %90 başarı sağlamış inşallah yaBitti ama babam az daha toparlanması lazım daha iyi oda çok şükürkarantinası bitti
Geç kalmışsın yazlıkları kaldırmaya ben 1 ay oluyor üşünük insanım nolacakeşim hala kısa kol takılıyor
Valla anca.. şuan tam zamanı kuzum. Çekmece vs herşeyi düzeltiyorum.Geç kalmışsın yazlıkları kaldırmaya ben 1 ay oluyor üşünük insanım nolacakeşim hala kısa kol takılıyor
Müthiş ben dolapları düzenli çok seviyorum yalnız ben baya kıyafet azaltmış durumdayım kışın giyilecekleri de minimuma indirmeye çalıştım
Bende oyleyim. Askimdakiler genelde hep durur bizim yaz kış giyerim ben onları şuan çok eskileri ayiriyorum poşete..Müthiş ben dolapları düzenli çok seviyorum yalnız ben baya kıyafet azaltmış durumdayım kışın giyilecekleri de minimuma indirmeye çalıştım
Minimalizmi hayatıma geçirmeye çalışıyorum kıyafet yazlıklarda baya azalttım kışlıkta da kombini kolay yapabileceğim parça ve renkleri bırakmaya çalışıyorum. Bazıları 38 bedende olmuyor ne atabiliyorum ne satabiliyorum kilo vericem ya sözdeBende oyleyim. Askimdakiler genelde hep durur bizim yaz kış giyerim ben onları şuan çok eskileri ayiriyorum poşete..
Kuzum valla benm kiyafetlerim 4 5 sene giyerim ben.. yeni almam kolay :)) şuan çöpe atacak azıcık çıktı.. çok eskilerdi. Ayikladim.Minimalizmi hayatıma geçirmeye çalışıyorum kıyafet yazlıklarda baya azalttım kışlıkta da kombini kolay yapabileceğim parça ve renkleri bırakmaya çalışıyorum. Bazıları 38 bedende olmuyor ne atabiliyorum ne satabiliyorum kilo vericem ya sözde
Önceden alma hastalığı vardı sürekli alıyordum hastalık gibi yazık günah şimdi tutuyorum kendimi almıyorumKuzum valla benm kiyafetlerim 4 5 sene giyerim ben.. yeni almam kolay :)) şuan çöpe atacak azıcık çıktı.. çok eskilerdi. Ayikladim.
Ya çok eski esarblarim duruyor iste onları vermek istiyorum gurbettede kime vereceğimi dusunuyorum çok var eskilerle.Önceden alma hastalığı vardı sürekli alıyordum hastalık gibi yazık günah şimdi tutuyorum kendimi almıyorum
Bizim burda sevgi market diye kıyafet kumbaraları var oraya atıyorum kıyafet uygulamalarında satıyorum. Kafamda şuan 2 3 adet daha gömlek var dolabımdan çıkarmayı planladığım onları da uygulamada satarım inşallahYa çok eski esarblarim duruyor iste onları vermek istiyorum gurbettede kime vereceğimi dusunuyorum çok var eskilerle.