🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ne işler yapıyorsunuz hanımlar?
Valla boş boş yatıyorum şu aralar düzenim hiç yok, yeni eve geçmeyi bekliyorum böyle belirsiz olunca düzenim bozuluyor.
Birazdan çay demleyip, yaptığım pasta ile beraber yiyecem sonra kitap okurum belki yada akşama okurum bilemedim ama ÇOCUKLUK diye bi dizi var onu izlemek istiyorum 1.bölümden itibaren.
Ama az önce 6.bölüm fragmanına baktım gencecik kız babası yaşında adamı öpüyor diziden soğudum açıkçası yetim çocukları anlattığı için izlemek istiyordum, o kız ve adam arasında kardes abi ilişkisi bekliyordum birnirleri ile çok alakasızlar

Acun ve yeni sevgilisi gibi yani
Afiyet olsun ımm pasta ben de browni kekle idare edeyim
Yeni eve ne zaman geçeceksin canım

Yemek yaptım. Bulaşıkları toparladım. Bulaşık makinesini gece boşaltmıştım neyseki.
Kitaplarımız geldi ben başladım. Kuzu sınavlardan sonra başlayacak. Küçüğün çamaşırları dürmem lazım. Ya da verimsiz hatun olaraktan kaldırmasam da ordan mı alıp kullansamm

Bugün sunduk yok dimi
Nasılsınız merhaba
Ben bugün sündük takıldım hiçbir iş yapmadım canım eşimi işe yolladım annemlere geldim akşam yemeğini de burada yedim ama evden çıkmadan evvel odayı salonu mutfağın yerlerini sildim başka da hiçbir iş yapmadım senin ailen nasıllar canım karantinadalardı dimi

Son cümle müthiş kayınvalidem bazen öyle yapıyordu dağınıklığı sevmiyorum sevsem ben de yapardım oyuncak dışında sevmiyorum dağınıklık

Bitti ama babam az daha toparlanması lazım daha iyi oda çok şükür karantinası bitti

Bende oyleyim. Askimdakiler genelde hep durur bizim yaz kış giyerim ben onları şuan çok eskileri ayiriyorum poşete..
Minimalizmi hayatıma geçirmeye çalışıyorum kıyafet yazlıklarda baya azalttım kışlıkta da kombini kolay yapabileceğim parça ve renkleri bırakmaya çalışıyorum. Bazıları 38 bedende olmuyor ne atabiliyorum ne satabiliyorum kilo vericem ya sözde

Kuzum valla benm kiyafetlerim 4 5 sene giyerim ben.. yeni almam kolay :)) şuan çöpe atacak azıcık çıktı.. çok eskilerdi. Ayikladim.

Ya çok eski esarblarim duruyor iste onları vermek istiyorum gurbettede kime vereceğimi dusunuyorum çok var eskilerle.
Bizim burda sevgi market diye kıyafet kumbaraları var oraya atıyorum kıyafet uygulamalarında satıyorum. Kafamda şuan 2 3 adet daha gömlek var dolabımdan çıkarmayı planladığım onları da uygulamada satarım inşallah

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…