- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.321
Bence kişiden kişiye değişir bazen 1 fena görümce 4 eltiye bedeldirFazlası eder.
Yaşım gözüküyor kuzum.17 yıllık evliyim.Kız Allah bağışlasın kaç yaşında evden çalışıyorum
Ben de görümceyim.Hep iyiliğini isterim gelinin.Ama ille gelin görümce geçimsizliği oluyor.Çok iyilik yapınca da gelin kocasını görümcesinden kıskanabiliyor.Bence kişiden kişiye değişir bazen 1 fena görümce 4 eltiye bedeldir
Neyse görümcelerim iyidir.
Yok evladınız kaç yaşında demiştimYaşım gözüküyor kuzum.17 yıllık evliyim.
Aynen öyleBen de görümceyim.Hep iyiliğini isterim gelinin.Ama ille gelin görümce geçimsizliği oluyor.Çok iyilik yapınca da gelin kocasını görümcesinden kıskanabiliyor.
sana da maşallah.Evden ne iş yapıyorsun.Sormamın sakıncası var mı?Yok evladınız kaç yaşında demiştimmaşallah Allah daim etsin yuvanızı ben de 10 yıllık evliyim
Bak ben sana demedim mi tek gelin görümceleriyle iyidir diye 2 elti oldu mu o zaman göreceğdin senBence kişiden kişiye değişir bazen 1 fena görümce 4 eltiye bedeldir
Neyse görümcelerim iyidir.
Ben de görümceyim. 2 tarafla da iyiyiz şükür.Ben de görümceyim.Hep iyiliğini isterim gelinin.Ama ille gelin görümce geçimsizliği oluyor.Çok iyilik yapınca da gelin kocasını görümcesinden kıskanabiliyor.
Satış yapıyorum let... dan belki sen de alıyorsundur Bursada çok yaygınsana da maşallah.Evden ne iş yapıyorsun.Sormamın sakıncası var mı?
Senin eltin var herhalde.Tecrube mi konuşuyorBak ben sana demedim ki tek gelin görümceleriyle iyidir diye 2 elti oldu mu o zaman göreceğdin sen kıskançlığı
Ne satıyon bakayım.Satış yapıyorum let... dan belki sen de alıyorsundur Bursada çok yaygın
Şimdilik yok bişey çok şükür de geçmişte oldu yani birbirini tanıyana kadarSenin eltin var herhalde.Tecrube mi konuşuyor
Ne ararsan var eskici gibiNe satıyon bakayım.
İyiymiş.Yazabiliyorsan tam kuralları bilmiyorum.Bakayım sattıklarına.Ben çıkıyorum.Yarın erken kalkacağım.İyi geceler.ByNe ararsan var eskici gibi
İyi geceler çalışıyorsun sanırımİyiymiş.Yazabiliyorsan tam kuralları bilmiyorum.Bakayım sattıklarına.Ben çıkıyorum.Yarın erken kalkacağım.İyi geceler.By
10 yıl mı hey maşallah yavrumYok evladınız kaç yaşında demiştimmaşallah Allah daim etsin yuvanızı ben de 10 yıllık evliyim
Ben sana boşuna demiyorum sen benim eski halim gibisin diye yaşlandım ben kuzum10 yıl mı hey maşallah yavrum
2008-2012Uludağ Üniversitesinde okumuşsun ne güzel güzel şehir memleketim diye demiyorum. Güzel şehir de artık çok kalabalık bizim de aşık olduğumuz bir şehir var eşimleÇanakkale gide gele aşık olduk resmen gezmişsindir buraları bayağı hangi yıllarda burdaydın?
Harika yıllarda gelmişsin şu son 5 yılda aşırı kalabalıklaştı.2008-2012hakkını verdiğimi düşünüyorum gezme konusunda ama yine olsa yine gezerim hiç gezmemiş gibi azıcık azıcık yakın olsa memlekete yaşamak isterdim Bursa’da. Kampüsü görükleyi bile çok özledim Mezuniyetten 3 yıl sonra geldik eşimle ve aşırı kalabalık geldi trafik berbattı. Çok şaşırdım ve üzüldüm güzelim şehri mahvedecekler diye