🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Balkonlari yıkadım evi süpürdüm sildim wc banyo lavabolar iyice fırçalayıp temizledim bembeyaz oldu birazdan da kıyafet katlayıp ütü yapacam inşallah

Balkonlari yıkadım evi süpürdüm sildim wc banyo lavabolar iyice fırçalayıp temizledim bembeyaz oldu birazdan da kıyafet katlayıp ütü yapacam inşallah
Balkon deme ya el atmam gerekiyor banyo temiz yeni yaptım ama wc fırçalanacak en önemlisi yorgan nevresimleri dün akşam nevresimsiz yattık sen düşün sündümlüğüm ne durumda

Eşim hiç bir tatlıyı sevmez ben sütlülere bayılırım ya, böyle muhallebili, çikolatalı vs çok güzel oluyor hele yazın meyveli olanlar yok mu ımmmm canım çekti

Balkon deme ya el atmam gerekiyor banyo temiz yeni yaptım ama wc fırçalanacak en önemlisi yorgan nevresimleri dün akşam nevresimsiz yattık sen düşün sündümlüğüm ne durumda
Hahahahhahshadjjf
Valla ben evimde değildim kaç gün geldim baktım balkonlar yağmurdan kirden bi pis olmus görmen lazım hemen hortumla foşur foşur yıkadım, bir fırçaladım varya uf çok güzeldi
Nevresimleri de yıkayacam yeni eve geçecez ya temiz olsun haha

Beğendim onu mu yapacaksın bunca işten sonra pertin çıkmıştır diye ben de sözde irmikli helva yapacaktım eşime tahin aldırdım yok ben tatlımı alayım dedi

Tabi canım ben çok iş yaptığım zamanlar üstüne böyle şeyler yapmayı seviyorum çalıştıkça bi enerji geliyor

Kız gene hortum gene su ayaklarını üşüteceksin bu mevsimde çok soğuk suyla oynama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…