- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.201
Balkonlari yıkadım evi süpürdüm sildim wc banyo lavabolar iyice fırçalayıp temizledim bembeyaz olduÇok merak ettim ne işler yaptın ben de açlıktan bayılmak üzereydim eve geldik hamsi kızarttım salata yaptım şimdi topladım mutfağı çay içiyorumbugün bulaşık makinası boşalttım kalktığım gibi evi süpürdüm ilk 1 makina çamaşır dür balık ayıkla sonra dışarı
Bana da getir çabuk
Balkon deme yaBalkonlari yıkadım evi süpürdüm sildim wc banyo lavabolar iyice fırçalayıp temizledim bembeyaz oldubirazdan da kıyafet katlayıp ütü yapacam inşallah
Eşim hiç bir tatlıyı sevmez ben sütlülere bayılırım ya, böyle muhallebili, çikolatalı vs çok güzel oluyor hele yazın meyveli olanlar yok mu ımmmm canım çektiBana da getir çabukçok severim sütlü tatlıları eşim de şerbetli sever ne kadar uyumlu bir çiftiz dimi beni kendine benzetmeyi başardı sonunda üzüm üzüme baka baka kararırmış diye boşa dememişler
Beğendim onu mu yapacaksın bunca işten sonra pertin çıkmıştır diye ben de sözde irmikli helva yapacaktım eşime tahin aldırdım yok ben tatlımı alayım dedi
HahahahhahshadjjfBalkon deme yael atmam gerekiyor banyo temiz yeni yaptım ama wc fırçalanacak en önemlisi yorgan nevresimleri dün akşam nevresimsiz yattık sen düşün sündümlüğüm ne durumda
İyi nolsun sündüklüğe devam Gelinim sağolsun topiğin verimini götürüyor pis cadı kaynana var burdaVerimli topigin verimsiz hatunları nabaysiniz
Beğendim onu mu yapacaksın bunca işten sonra pertin çıkmıştır diye ben de sözde irmikli helva yapacaktım eşime tahin aldırdım yok ben tatlımı alayım dedi
Yayılmış oturuyorum, sen nabaysuunVerimli topigin verimsiz hatunları nabaysiniz
Ben de çok severim ımm olsa da yesek kaç gündür supangle yapıcam sırf kilo almayım diye yapmıyorumEşim hiç bir tatlıyı sevmez ben sütlülere bayılırım ya, böyle muhallebili, çikolatalı vs çok güzel oluyor hele yazın meyveli olanlar yok mu ımmmm canım çekti
Accuk bana da yolla
Tabi canım ben çok iş yaptığım zamanlar üstüne böyle şeyler yapmayı seviyorum çalıştıkça bi enerji geliyor
Kız gene hortum gene suHahahahhahshadjjf
Valla ben evimde değildim kaç gün geldim baktım balkonlar yağmurdan kirden bi pis olmus görmen lazım hemen hortumla foşur foşur yıkadım, bir fırçaladım varya uf çok güzeldi
Nevresimleri de yıkayacam yeni eve geçecez ya temiz olsun haha
48 kilo olduğum için ve yiyip alamadığım için bol bol yiyorumBen de çok severim ımm olsa da yesek kaç gündür supangle yapıcam sırf kilo almayım diye yapmıyorum
Kız gene hortum gene suayaklarını üşüteceksin bu mevsimde çok soğuk suyla oynama canım
Bende çay demledim çayımı bekliyorum canimYayılmış oturuyorum, sen nabaysuun
Accuk bana da yollaben yaşlanmışım yahu
Gelinin heİyi nolsun sündüklüğe devam Gelinim sağolsun topiğin verimini götürüyor pis cadı kaynana var burda
Oh mis, çay en sevdiğimm, bayılıyorum hele akşam yemeğinden sonra sevdiklerim ile çay içmeyeBende çay demledim çayımı bekliyorum canim