🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok merak ettim ne işler yaptın ben de açlıktan bayılmak üzereydim eve geldik hamsi kızarttım salata yaptım şimdi topladım mutfağı çay içiyorum😁bugün bulaşık makinası boşalttım kalktığım gibi evi süpürdüm ilk😁1 makina çamaşır dür balık ayıkla sonra dışarı
Balkonlari yıkadım evi süpürdüm sildim wc banyo lavabolar iyice fırçalayıp temizledim bembeyaz oldu 🤣🤣birazdan da kıyafet katlayıp ütü yapacam inşallah

Balkonlari yıkadım evi süpürdüm sildim wc banyo lavabolar iyice fırçalayıp temizledim bembeyaz oldu 🤣🤣birazdan da kıyafet katlayıp ütü yapacam inşallah
Balkon deme ya :olamaz:el atmam gerekiyor banyo temiz yeni yaptım ama wc fırçalanacak en önemlisi yorgan nevresimleri dün akşam nevresimsiz yattık sen düşün sündümlüğüm ne durumda :KK70:

Bana da getir çabuk :KK70: :kk77:çok severim sütlü tatlıları eşim de şerbetli sever ne kadar uyumlu bir çiftiz dimi :kk77::KK70:beni kendine benzetmeyi başardı sonunda üzüm üzüme baka baka kararırmış diye boşa dememişler:KK70:
Eşim hiç bir tatlıyı sevmez ben sütlülere bayılırım ya, böyle muhallebili, çikolatalı vs çok güzel oluyor hele yazın meyveli olanlar yok mu ımmmm canım çekti 🤣🤣

Balkon deme ya :olamaz:el atmam gerekiyor banyo temiz yeni yaptım ama wc fırçalanacak en önemlisi yorgan nevresimleri dün akşam nevresimsiz yattık sen düşün sündümlüğüm ne durumda :KK70:
Hahahahhahshadjjf
Valla ben evimde değildim kaç gün geldim baktım balkonlar yağmurdan kirden bi pis olmus görmen lazım hemen hortumla foşur foşur yıkadım, bir fırçaladım varya uf çok güzeldi🤣🤣🤣
Nevresimleri de yıkayacam yeni eve geçecez ya temiz olsun haha😅😅

Beğendim onu mu yapacaksın bunca işten sonra pertin çıkmıştır diye ben de sözde irmikli helva yapacaktım eşime tahin aldırdım yok ben tatlımı alayım dedi :KK70:
🤣🤣
Tabi canım ben çok iş yaptığım zamanlar üstüne böyle şeyler yapmayı seviyorum çalıştıkça bi enerji geliyor 🤣

Hahahahhahshadjjf
Valla ben evimde değildim kaç gün geldim baktım balkonlar yağmurdan kirden bi pis olmus görmen lazım hemen hortumla foşur foşur yıkadım, bir fırçaladım varya uf çok güzeldi🤣🤣🤣
Nevresimleri de yıkayacam yeni eve geçecez ya temiz olsun haha😅😅
Kız gene hortum gene su :sinirli:ayaklarını üşüteceksin bu mevsimde çok soğuk suyla oynama canım

X