- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.161
Hayırdır ne sıktı canını?Bugün ruhumun çok yorulduğu bir gün oldu. İnsan çok iş yapınca yorulmuyor da değer verdiği insanlardan darbe yiyince çok yoruluyor. Hiçbir iş yapmadım kitap da okumadım ağladım. İşte böyle bir verimli gün oldu gözyaşından hallice verimli...
Değer bilmeyen insanlarHayırdır ne sıktı canını?
Hiiiç valla boşa sıkıyorsun canını. Sadece sen kendine değer vereceksin. Hiç bi şey için kendini üzmeyeceksin. Hadi bırak ağlamayı gül sen sana gülmek yakışıyorDeğer bilmeyen insanlar
Bugün çok üzüldüm ağladım anlayamıyorum insanları bazen gerçekten anlayamıyorum. Çıkar ilişkileri bana göre değil neysem oyum yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkasından konuşmam. İnsanlar yüzüne gülüyor arkandan konuşmayı çok seviyorlar. Bir bakıyorum arkasından bin türlü şey söylediği insanla ooo ne muhabbet ağzım açık öyle bakıyorum. Şu sıralar hiç gülme modunda değilim.Hiiiç valla boşa sıkıyorsun canını. Sadece sen kendine değer vereceksin. Hiç bi şey için kendini üzmeyeceksin. Hadi bırak ağlamayı gül sen sana gülmek yakışıyor
Yok ben senin o manada ağlama dediğini anladım o konuda kesinlikle haklısın değmiyorlar çünkü hormonların etkisiyle insan daha duygusal oluyor aslında kendim de farkediyorum adetim yaklaştığı zaman değişik bir duygusallık sinirlilik oluyor ağrı kesici ben de alıyorum bacak bel kasık ağrısı oluyor ama bu ay pek olmadı geçen ay kasığım baya ağrıdı doğum yap geçer o ağrılar dediler hiç de geçmedi belki vajinal doğum yapmadım diyedir belkiBen de çok ağladım ve dün geldi reglim şükür. 2.adetim az biraz bekletti. Her tarafımın ağrımasını ona yordum. Şimdi daha iyiyim bel bacak kasık ağrım var onla da ağrı kesici ile baş edebiliyorum.
Elbette ağlamak da bizler için lakin ben insan yüzünden onların dedikleri ve yaptıkları üzerinden ağlamanı istemedim.
Hayatta her şey bizler için. Hayat tezatlıklarla dolu. Mühim olan sevgi biz her şeye sevgi ile bakarsak her şey de bize sevgi ile bakar.
Bunu kızınla olan diyaloğundan anlayabilirsin. Sen ona biraz sinirli yaklaşsan karşılığını alırsın:)
Elbette depremler seller felaketler de oluyor olacak. Rabbim beterlerinden saklasın diyelim.
Ben de Aydaya kuzumm yaa bi de köfte ayyan istemiş kıyamam.. hayat kolaylaşsın bütün çocuklara inşallah..Yok ben senin o manada ağlama dediğini anladım o konuda kesinlikle haklısın değmiyorlar çünkü hormonların etkisiyle insan daha duygusal oluyor aslında kendim de farkediyorum adetim yaklaştığı zaman değişik bir duygusallık sinirlilik oluyor ağrı kesici ben de alıyorum bacak bel kasık ağrısı oluyor ama bu ay pek olmadı geçen ay kasığım baya ağrıdı doğum yap geçer o ağrılar dediler hiç de geçmedi belki vajinal doğum yapmadım diyedir belki
Sen neden ağladın dicem ama insan adeti yaklaştığı zaman saçma sapan bişeye bile ağlayabiliyor mühim bişey değildir inşallah senin de
Biz tam TV yi açtık tüm kanallarda Ayda vardı sordular köfte ayran deyince ben bastım ağlamayıBen de Aydaya kuzumm yaa bi de köfte ayyan istemiş kıyamam.. hayat kolaylaşsın bütün çocuklara inşallah..
Aynen ben de pmsyi sonuna kadar yaşıyorum ağrılarım da çok oluyor psikolojik olarak da kötü oluyorum. Hassas alıngan melankolik
Noldu canimBugün ruhumun çok yorulduğu bir gün oldu. İnsan çok iş yapınca yorulmuyor da değer verdiği insanlardan darbe yiyince çok yoruluyor. Hiçbir iş yapmadım kitap da okumadım ağladım. İşte böyle bir verimli gün oldu gözyaşından hallice verimli...
Bende kek yaptım kurabiye bugünde..Dün börek açtın bugün hazır kekler tepside vay sündük seni diyorum şuan kendimebi kek çırpıvermedin ama bu Brrowni de çok güzel yani illaki yiyeceğim
Ha ha aynen canım regl zamanı benim de aynı yuda gibiyim şeker çikolata coşuyorumBende kek yaptım kurabiye bugünde..
Dünde poğaça vardı bitti.. tatlida bitti.
Allah'ım regl zamanım resmen gün yapıyoruz
Amann boşver canım ne sen sor ne ben söyliyim deşme yaramı arkadaş dost bildiğim insanın vefasızlığı biraz yara aldım ama olsun ders olduNoldu canim