🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hayir bide kk da soyle bi durum var. Yorum yapmakta ozgursun. Hakaret olmadigi surece herkes her fikrini diyebilir.

Tam bi konuya yorum yapiyorum. Alt cevaplar geliyor..

Ayy ciddimisinn. Nasil boyle dusunebiliyorsunuz. Size inanamiyorum vs vs. Ve bu kisiler insanlarin genelde yorumlarda ozgur olmasini falan savunan tipler.

Ben yorum yapip cikiyorum benim yorumum konu sahini ilgilendirir mesela. O begenir veya begenmez ona kalmis birsey.

Arkadasim sen yorumunu yap cik. Ne diye benim yorumlarimla ugrasiyosun😂😂

Hayir bide kk da soyle bi durum var. Yorum yapmakta ozgursun. Hakaret olmadigi surece herkes her fikrini diyebilir.

Tam bi konuya yorum yapiyorum. Alt cevaplar geliyor..

Ayy ciddimisinn. Nasil boyle dusunebiliyorsunuz. Size inanamiyorum vs vs. Ve bu kisiler insanlarin genelde yorumlarda ozgur olmasini falan savunan tipler.

Ben yorum yapip cikiyorum benim yorumum konu sahini ilgilendirir mesela. O begenir veya begenmez ona kalmis birsey.

Arkadasim sen yorumunu yap cik. Ne diye benim yorumlarimla ugrasiyosun😂😂
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama çok değişik fikirli insanların bir arada olduğu bir yer ban yememek için en iyisi yazmamak😁

• Komik
Reactions: Z P
Temizlik yaptım süpürüp sildim, kitap okudum kırmızı oda izledim 🤣
Su an uyuma modundayim şu sıralar çok işlerim var taşınma telaşındayız pek katılamıyorum o yüzden verimli geçmiyebilir

Yatak odasini elden gecirdim, utu yaptim, yemek yaptim, oglumla yuruyuse ciktim, onunla oyun oynadim. 3 saat sesli kitap dinledim. 1 saat kitap okudum. Bulasiklari yikadim. Bugun cok verimliydi 😂 Umarim devam ettirebilirim.

Yatak odasini elden gecirdim, utu yaptim, yemek yaptim, oglumla yuruyuse ciktim, onunla oyun oynadim. 3 saat sesli kitap dinledim. 1 saat kitap okudum. Bulasiklari yikadim. Bugun cok verimliydi 😂 Umarim devam ettirebilirim.
Sesli kitabı nasıl dinliyorsun canım uygulama falan mı var? 1 saat kitap okuma da harika bir süre tebrik ederim 🥰

🌺Günaydın🌺
Verimli bir gün dilerim. Bugün iş yapmak istemiyorum. Miskinlik var bugün sündük takılmayı düşünüyorum. :110:Adet de olucam onun verdiği sıkıntı da var üzerimde. Ütü var yapmam gereken ama hiçç yapmak istemiyorum.:110:Tv yi parmaklamış kızım parmak izi dolu onu sileyim yemek yapayım yeter:110:eşim gececi bu hafta evde uyuyor olacak sessiz de olmamız gerek dışarıda da işlerim yok bugün kızımla evdeyiz bu halimize şükür diyelim hastanede değiliz evimizde sıcak oturuyoruz. Zor durumda olanlara Rabbim yardım etsin 🤲🏻

X