- 6 Kasım 2018
- 592
- 1.280
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.141
amin insallah aynı kurumdan tanıdık değil ama insan üzülüyorYakınınızdan biri mi vefat etti başınız sağolsun
Hic derdim yokmus gibi uzun uzun yazilar okuyorum öffİşte ben de onlardanım ama artık bdv de gezmiyorum belli yerlere yazıp çıkıyorum
Bana göre de İstanbulun ulaşımı sıkıntılı geldi o trafik neydi öyle aman Yarabbibursa da misin çok severim bir yıl yaşadım orda sakin bir şehir tabi istanbula göre biraz ulaşımı sıkıntılı ama olsun. ulucamiyi çok özledim bir de yanındaki ipekhanı
şu açıdan mesela metro her yere gitmiyor ama şimdi gelişmiştirBana göre de İstanbulun ulaşımı sıkıntılı geldi o trafik neydi öyle aman Yarabbigerçi Bursanın da farkı yok artık
Bıkarsın bi zaman sonra bıkılıyorHic derdim yokmus gibi uzun uzun yazilar okuyorum öffYarindan itibaren girmicem fazla. Yoruldum daaa
Kaynana kayinpeder koca muhabbetlerinden bana gina geldi. Insan derdini baskasindan dinleynce sıkliyorBıkarsın bi zaman sonra bıkılıyorhatta konuları az çok tahmin edince paragrafları hızlı hızlı okuyarak geçiyorsun
Şuan baya yere gidiyor istifa eden belediye başkanı İstanbul Yalova yoluna da uzattı hattı şuan görsen belediye borç batağında hat tamamlanamıyor da rezil bi halde yığılı borcu bıraktı gittişu açıdan mesela metro her yere gitmiyor ama şimdi gelişmiştir
Sorma o konulara hiç bakmıyorum bileKaynana kayinpeder koca muhabbetlerinden bana gina geldi. Insan derdini baskasindan dinleynce sıkliyor
İstanbulda Marmarayı merak ediyorum çokşu açıdan mesela metro her yere gitmiyor ama şimdi gelişmiştir
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama çok değişik fikirli insanların bir arada olduğu bir yer ban yememek için en iyisi yazmamakHayir bide kk da soyle bi durum var. Yorum yapmakta ozgursun. Hakaret olmadigi surece herkes her fikrini diyebilir.
Tam bi konuya yorum yapiyorum. Alt cevaplar geliyor..
Ayy ciddimisinn. Nasil boyle dusunebiliyorsunuz. Size inanamiyorum vs vs. Ve bu kisiler insanlarin genelde yorumlarda ozgur olmasini falan savunan tipler.
Ben yorum yapip cikiyorum benim yorumum konu sahini ilgilendirir mesela. O begenir veya begenmez ona kalmis birsey.
Arkadasim sen yorumunu yap cik. Ne diye benim yorumlarimla ugrasiyosun
Daha da ugrasmam yazmakla falanHerkesin fikrine saygı duyuyorum ama çok değişik fikirli insanların bir arada olduğu bir yer ban yememek için en iyisi yazmamak
Sesli kitabı nasıl dinliyorsun canım uygulama falan mı var? 1 saat kitap okuma da harika bir süre tebrik ederimYatak odasini elden gecirdim, utu yaptim, yemek yaptim, oglumla yuruyuse ciktim, onunla oyun oynadim. 3 saat sesli kitap dinledim. 1 saat kitap okudum. Bulasiklari yikadim. Bugun cok verimliydiUmarim devam ettirebilirim.
Storytel kullaniyorumSesli kitabı nasıl dinliyorsun canım uygulama falan mı var? 1 saat kitap okuma da harika bir süre tebrik ederim
istanbulun can damarıİstanbulda Marmarayı merak ediyorum çok
Peki o olmadan önce napıyordu İstanbul halkıistanbulun can damarı