🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Öteki topikten kaçtın sen ben anladım zaten iş yapmaya gittiğini üf kaynana modunda hissediyorum kendimi kişisel gelişim saati ben de yapıyorum çok seviyorum kendimi geliştirmek ile ilgili bişeyler yapmayı genelde de kitap olarak kişisel gelişim alırım.

Aynen aynen bende valla geçen 2 kitap aldım, "Senin suçun değil" bide "şiddetsiz iletişim". Şeyi de almak istiyorum "Zor bir ailede büyümek" bide "Köpek gibi büyütülmüş çocuk" bakalım inşallah alacam diğer ikisini de.

Allah seni emi. Kocanı mı sıkıştırdınn, yemek yedirdin demi
Erken kalkan yol alır demişler canım. Tebrikler.:)

Oo hayirli aksamlar:)
Baya isler yapilmis.
Bende sabah spor yaptim. Sonra kahvalti ev temizligi, yemek derken aksam oldu.

simdi ailecek oturuyoruz oturma odasinda.
Haftaya düzenli kitap okumaya baslayayim diyorum. 10 dakkaika dahi olsa. Düzen oturtma adina her gün yapmayi planliyorum insallah:)

ve sporu da günlük simdlik 15 dakika spor videosu ile karsilikli. Cok etkili oluyor. Ins bu iki seyi düzenli yaparsam bi ay boyu sevinicem:)

Bi ara sporu oturtmuştum bıraktım. Kitap okumayı da düzenli hale getirsem iyi olacak cilt bakımımı alışkanlık haline getirdim. Size de iyi akşamlar iyi keyifler canım biz de çay içiyoruz şimdi

Lavaboları ovdum çaydanlığın kirecini içine limon tuzu koyup kaynattım mutfağı topladım markete gittik alınanları yerleştirdim. Bu gittiğimiz marketin yanına Bursada olan bir kitap mağazası var ondan açılmış aman bildiğimiz.... Kitap Mağazası dedim girmedim hem gereksiz kitap alırım diye. Sonra arabayla yanından geçerken bir gördüm dekoru aman Allahım dedim girmedim bu hafta bir gün gitmeye çalışıcam inşallah fotoğraflamam lazım

Allah kabul etsin inşallah ibadetlerini de

bursa da misin çok severim bir yıl yaşadım orda sakin bir şehir tabi istanbula göre biraz ulaşımı sıkıntılı ama olsun. ulucamiyi çok özledim bir de yanındaki ipekhanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…