- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.121
Öteki topikten kaçtın sen ben anladım zaten iş yapmaya gittiğini üf kaynana modunda hissediyorum kendimiHahshshshhdhd
Valla temizlik yaptım çok yoruldum
Evi süpürdüm sildim toz falan aldım akşam kız kardeşim gelecek bana
İşte bir şeyler atıştırıyorum simdi kırmızı oda izleyecem ondan sonra kuran meal kitap okumayı düşünüyorum
Kisiseel gelisim saati ayarladım kendime
O süre içinde video olsun kitap olsun veya başka bir şey olsun onu yapmayı düşünüyorum
Aynen aynen bende valla geçen 2 kitap aldım, "Senin suçun değil" bide "şiddetsiz iletişim". Şeyi de almak istiyorum "Zor bir ailede büyümek" bide "Köpek gibi büyütülmüş çocuk" bakalım inşallah alacam diğer ikisini de.Öteki topikten kaçtın sen ben anladım zaten iş yapmaya gittiğini üf kaynana modunda hissediyorum kendimikişisel gelişim saati ben de yapıyorum çok seviyorum kendimi geliştirmek ile ilgili bişeyler yapmayı genelde de kitap olarak kişisel gelişim alırım.
Araya kocamı da sıkıştırdımayıp olmasın diye yazmadım aman Yarabbi ne edepsiz oldum ben erken kalkınca iş oluyor yemek yapma işi yok bugün dışarıdan söylücez diye çamaşırlara gömüldüm ben de daha 1 makina balkonda asılı var
Şuan elimde 5 tane okunmayı bekleyen kitap var biri romanAynen aynen bende valla geçen 2 kitap aldım, "Senin suçun değil" bide "şiddetsiz iletişim". Şeyi de almak istiyorum "Zor bir ailede büyümek" bide "Köpek gibi büyütülmüş çocuk" bakalım inşallah alacam diğer ikisini de.
Erken kalkan yol alır diyoruz yapıyoruz yine aynı bazen yılgınlık geliyorAllah seni emi. Kocanı mı sıkıştırdınn, yemek yedirdin demi
Erken kalkan yol alır demişler canım. Tebrikler.:)
Oho benim bissürü var yaŞuan elimde 5 tane okunmayı bekleyen kitap var biri roman
Neden yarım bakıyim onlar eli belinde kaynana geldiOho benim bissürü var ya
Bi ara sporu oturtmuştum bıraktım. Kitap okumayı da düzenli hale getirsem iyi olacak cilt bakımımı alışkanlık haline getirdim. Size de iyi akşamlar iyi keyifler canım biz de çay içiyoruz şimdiOo hayirli aksamlar:)
Baya isler yapilmis.
Bende sabah spor yaptim. Sonra kahvalti ev temizligi, yemek derken aksam oldu.
simdi ailecek oturuyoruz oturma odasinda.
Haftaya düzenli kitap okumaya baslayayim diyorum. 10 dakkaika dahi olsa. Düzen oturtma adina her gün yapmayi planliyorum insallah:)
ve sporu da günlük simdlik 15 dakika spor videosu ile karsilikli. Cok etkili oluyor. Ins bu iki seyi düzenli yaparsam bi ay boyu sevinicem:)
Ellerine sağlıkbugün pek verimli geçmedi ama Kuran okudum. ocagi çifledim namazlarini kildim günlüğümü yazcam yarın ise gitcem heyecanlıyım çok şükür o da olmasa evde zor olacak zaman geçirmek Allah işsiz arkadaşlarımıza tez zamanda iş versin insallah
Allah kabul etsin inşallah ibadetlerini debugün pek verimli geçmedi ama Kuran okudum. ocagi çifledim namazlarini kildim günlüğümü yazcam yarın ise gitcem heyecanlıyım çok şükür o da olmasa evde zor olacak zaman geçirmek Allah işsiz arkadaşlarımıza tez zamanda iş versin insallah
bursa da misin çok severim bir yıl yaşadım orda sakin bir şehir tabi istanbula göre biraz ulaşımı sıkıntılı ama olsun. ulucamiyi çok özledim bir de yanındaki ipekhanıLavaboları ovdum çaydanlığın kirecini içine limon tuzu koyup kaynattım mutfağı topladım markete gittik alınanları yerleştirdim. Bu gittiğimiz marketin yanına Bursada olan bir kitap mağazası var ondan açılmış aman bildiğimiz.... Kitap Mağazası dedim girmedim hem gereksiz kitap alırım diye. Sonra arabayla yanından geçerken bir gördüm dekoru aman Allahım dedim girmedim bu hafta bir gün gitmeye çalışıcam inşallah fotoğraflamam lazım
ilk iş günüm değil pandemi nedeniyle bir hafta ara verdik vefat eden oluncaEllerine sağlıkyine de verimli geçmiş ilk iş günün mü?
Evet Bursadayım sakin bir şehir mibursa da misin çok severim bir yıl yaşadım orda sakin bir şehir tabi istanbula göre biraz ulaşımı sıkıntılı ama olsun. ulucamiyi çok özledim bir de yanındaki ipekhanı
İşte ben de onlardanım ama artık bdv de gezmiyorum belli yerlere yazıp çıkıyorumBu aralar kk ya takilali hic bir verimli gunum yok. Elimde telefon ergenler gibiyim ayni.Kk beni cok bozdu cok
Yakınınızdan biri mi vefat etti başınız sağolsunilk iş günüm değil pandemi nedeniyle bir hafta ara verdik vefat eden olunca