- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.181
Valla eşimde dün 2 tane yemiş tatlıyı bugüne hayal etmistim dolabı açtım ve şokkkHa ha aynen canım regl zamanı benim de aynı yuda gibiyim şeker çikolata coşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla eşimde dün 2 tane yemiş tatlıyı bugüne hayal etmistim dolabı açtım ve şokkkHa ha aynen canım regl zamanı benim de aynı yuda gibiyim şeker çikolata coşuyorum
HimmmmAmann boşver canım ne sen sor ne ben söyliyim deşme yaramı arkadaş dost bildiğim insanın vefasızlığı biraz yara aldım ama olsun ders oldu
Şeker Portakalı yanında bi kitap daha var da onu da okuyorum tam kitaba geçecekken benim kız müdahale ediyor kitabı elimden almaya çalışıyor bak az önce okuyordum görsen şuan elimden aldı kitabın üstünde araba kaydırıyor aman Yarabbi bu ayki hedefim o dediğim kitap 300 küsür sayfa ve Şeker Portakalı bu ay bitirme hedeflerim arasında ikisinde de yarıya geldim çok şükür Şeker Portakalı da bitecek inşallah 5 kitap birden okuyorum daldan dalaKız bi bitiremedin şeker portakalını
Bende 2 kitap sipariş verdim. Kızınkilerle birlikte. Okuycaz kısmetse:)
Sararsa 2 3 günde bitiriyorum. Aşkı memnunun kısaltılmışını o da gene 300küsür sayfaydı bir solukta okudum
Siz neler sipariş verdiniz şuan kendime alma yasağı koydum 5 kitap var elimde yarımKız bi bitiremedin şeker portakalını
Bende 2 kitap sipariş verdim. Kızınkilerle birlikte. Okuycaz kısmetse:)
Sararsa 2 3 günde bitiriyorum. Aşkı memnunun kısaltılmışını o da gene 300küsür sayfaydı bir solukta okudum
Mutluluğun Ötesinde: Kadınlar, İş Hayatı Ve İyi HissetmekSiz neler sipariş verdiniz şuan kendime alma yasağı koydum 5 kitap var elimde yarım
Vauuv ben 2 3 kitap yazacaksın sandım listenin maşallahı var burada da bi kitap kafe açıldı haftasonu oraya gitmeyi planlıyorum ama korona da var nasıl olacak bilmiyorum yine bikaç kitap alır gelirim ilk yazdığın kitabı çok merak ettim bak bi bakayım d&r ın sitesine sen nereden sipariş ettin ben genelde ordan sipariş veriyorum çok da uygun internetten alıncaMutluluğun Ötesinde: Kadınlar, İş Hayatı Ve İyi Hissetmek
Köpek gibi büyütülmüş çocuk
Bunlar benim için
80 günde devri alem
Gümüş kanat
Eyvah kitap
Sol ayağım
101 deyim 101 öykü
Beyaz diş
Bunlar da kızım için ama ben de okurum diyorum. Küçük cimcimeden fırsat bulduğum zamanlarda
Hepsiburada dan aldım. En uygun orası oldu. Eşimin aldığı biyer daha var adını unuttum. Orada geçkinmiş fiyatları.:)Vauuv ben 2 3 kitap yazacaksın sandım listenin maşallahı var burada da bi kitap kafe açıldı haftasonu oraya gitmeyi planlıyorum ama korona da var nasıl olacak bilmiyorum yine bikaç kitap alır gelirim ilk yazdığın kitabı çok merak ettim bak bi bakayım d&r ın sitesine sen nereden sipariş ettin ben genelde ordan sipariş veriyorum çok da uygun internetten alınca
Ben de bakayım canım sağol iyi gecelerHepsiburada dan aldım. En uygun orası oldu. Eşimin aldığı biyer daha var adını unuttum. Orada geçkinmiş fiyatları.:)
Muhteşem yaBursada açılan adı veriliyor mu bilmiyorum kitap alınıp okunabilecek harika bir şube daha açmışlar burası oldukça büyük ahşap ile dekore edilmesi müthiş olmuş gece henüz gitmedim karşıdan gördüm gece de harika ışıklandırması ile çok güzel bir ambians oluşmuş. Bu ay ki hedeflerim arasında fotoğrafta yüklemiş olduğum kitaptan biraz unuttuğum İngilizcemi hatırlamak için aldım. Daha sonra İngilizce hikaye okumalara da geçeceğim inşallah. Uzun süredir bir mekanı görmek için bu kadar heyecanlanmamıştım. Emeği geçenlerin ellerine sağlık
Neredesin bakıyım aldat beni başka topiklerle senMuhteşem ya
Çok merak ettim ne işler yaptın ben de açlıktan bayılmak üzereydim eve geldik hamsi kızarttım salata yaptım şimdi topladım mutfağı çay içiyorumbugün bulaşık makinası boşalttım kalktığım gibi evi süpürdüm ilk1 makina çamaşır dür balık ayıkla sonra dışarıBugün heryeri temizledim tek tek söylim mi
Simdi de yemek yiyip tatlı yapacam açlıktan bayılmak üzereyim
Ne tatlısı yapacaksın Gelin biz hazır aldık dışarıdan merak etimBugün heryeri temizledim tek tek söylim mi
Simdi de yemek yiyip tatlı yapacam açlıktan bayılmak üzereyim
Çok kolay bekle atayım caniikNe tatlısı yapacaksın Gelin biz hazır aldık dışarıdan merak etim
Ne tatlısı yapacaksın Gelin biz hazır aldık dışarıdan merak etim