🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Selamkızlar benim de annem babam karantinada annem pozitif maalesef ağrıları oluyor. Dün alışveriş yaptım özellikle şifa olabilecek türden propolis, keçi boynozu özü gibi. Bi kaç çeşit yemek yaptım. 1 buçuk saat mesafede oturuyorum götürdüm kapının önüne bıraktım onları da uzaktan gördüm ama çok dokundu bu durum annem babam rahatsız ve ben yanlarında olamıyorum diye. Şimdi okuyunca gördüm ki yalnız ben değilmişim bu durumu yaşayan. Allah beterinden korusun. İnşallah bütün hastalar tez zamanda şifa bulur.

Selamkızlar benim de annem babam karantinada annem pozitif maalesef ağrıları oluyor. Dün alışveriş yaptım özellikle şifa olabilecek türden propolis, keçi boynozu özü gibi. Bi kaç çeşit yemek yaptım. 1 buçuk saat mesafede oturuyorum götürdüm kapının önüne bıraktım onları da uzaktan gördüm ama çok dokundu bu durum annem babam rahatsız ve ben yanlarında olamıyorum diye. Şimdi okuyunca gördüm ki yalnız ben değilmişim bu durumu yaşayan. Allah beterinden korusun. İnşallah bütün hastalar tez zamanda şifa bulur.
Çok geçmiş olsun korkmayın kardeşim 25 yaşında bugün karantinasının bittiğinin ilk günü dışarı çıktı hava aldı geldi aileme çok şükür geçmedi anneniz bol vitamin takviyesi alsın özellikle limon hergün mandalina ve limon sıkıp bir bardağa içsin ben kardeşime gün aşırı yaptım d vitamini de verdim kendini dinç hissettiğini söyledi anneniz ilaç alıyor mu şuan?
Evet insana çok dokunuyor kardeşimle telefonda pozitif olduğunu duyduğum anda yaşadığım korku baş dönmesi anlatamam çok kötüydü 😔kronik rahatsızlıkları olan anneme geçmiş olmasından temaslı olan kız kardeşime de geçmiş olmasından çok korktum neyse ki geçmedi çok şükür atlatırsınız üzülmeyin burada atlatan çok insan duydum ağrılar oluyor hemen de geçmeyebiliyor bol vitamin tüketmesini söyleyin.

Çayımı aldım oturdum Uludağ'a kışın ilk karı yağmış ben de diyorum niye bu kadar soğuk üşüyünce korona mı oldum acaba diye korktum.

Eklentiler

• IMG_20201031_230509.jpg
    IMG_20201031_230509.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 41
Çok geçmiş olsun korkmayın kardeşim 25 yaşında bugün karantinasının bittiğinin ilk günü dışarı çıktı hava aldı geldi aileme çok şükür geçmedi anneniz bol vitamin takviyesi alsın özellikle limon hergün mandalina ve limon sıkıp bir bardağa içsin ben kardeşime gün aşırı yaptım d vitamini de verdim kendini dinç hissettiğini söyledi anneniz ilaç alıyor mu şuan?
Evet insana çok dokunuyor kardeşimle telefonda pozitif olduğunu duyduğum anda yaşadığım korku baş dönmesi anlatamam çok kötüydü 😔kronik rahatsızlıkları olan anneme geçmiş olmasından temaslı olan kız kardeşime de geçmiş olmasından çok korktum neyse ki geçmedi çok şükür atlatırsınız üzülmeyin burada atlatan çok insan duydum ağrılar oluyor hemen de geçmeyebiliyor bol vitamin tüketmesini söyleyin.
Çok sağolun. Evet vitamin alıyor bolca. İçtiği suya bile limon sıkıp içiyor. D vitamini de alıyor. İlaçları da kullanıyor aile hekimi kullanmasını söylemiş. Babama da bulaşmadı diye umuyoruz bugün 5.gün ve hala belirti yok babamda. O stres o korku çok fena. İnanın hâlâ bacaklarimda güç yok.

Çok sağolun. Evet vitamin alıyor bolca. İçtiği suya bile limon sıkıp içiyor. D vitamini de alıyor. İlaçları da kullanıyor aile hekimi kullanmasını söylemiş. Babama da bulaşmadı diye umuyoruz bugün 5.gün ve hala belirti yok babamda. O stres o korku çok fena. İnanın hâlâ bacaklarimda güç yok.
Yok korkmayın anlayabiliyorum sizi benim de hiç halim yoktu ama ailem yakınımda hergün alışverişlerini yapmam gerekiyordu toparlamalıyım kendimi dedim çok şükür 10 gün geçti aynı evde olup geçmeyebiliyor babanıza da geçmemiş sanırım 5.gün çünkü. Ailemin karantinası salı günü bitecek inşallah bir daha gelmez 😔siz de vitamin desteği alın enerji veriyor insana ben kendime de mandalina ve limon sıkıp içtim halsizliğimi giderdi. C vitamini enerji verme özelliği var siz de bolca tüketin.

Ekim ayının da sonuna geldik. Umutsuzluğa bürünmeden Kasım ayına girmek istiyorum. 31 Ekim benim için özel bir gündü sosyal platformlarda girişimciliğe giriştiğim bir gündü. :KK70: Tam 1 yıl geçmiş üzerinden terapistimin dediği gibi hedefim için üşenmedim ve her gün az da olsa çalıştım. Çok şükür ki zarar etmedim. Ticarette risk almadan ilerlenemeyeceğini öğrendim. Belli bir kitleye hitap etmeye başladım. Birçok kişinin hayatlarına da dokundum. Güzel arkadaşlıklar da edindim bolca dua da alarak yoluma hızla devam ettim. Bazen tökezledim o anlarda eşim, ailem ve terapistim destek oldu. Amacım kazanmaktan ziyade hobi amaçlı bir işle meşgul olmaktı. Kimbilir yıllar sonra kızımın adını koyduğum işim büyür. Ama asıl amacım insanları mutlu etmek, onlar mutlu olduğunda ben de mutlu oluyorum. Velhasıl kelam öyle böyle bir yıl geçti. Evettt Kasım ayına odaklanalım 30 Kasım da doğum günüm 31 olucam 40 a merdiven dayamış oluyorum. 😁Bu ay hedeflerim arasında unuttuğum İngilizcemi çalışmak olacak. Uzun yıllar sonrası için hayal kurmanın bugün psikoloğun videosunda dinlediğim üzere de yanlış olduğu kanısına vardım. Ama hayalim de var olur olmaz Allah bilir. Ülke dışına çıkarsam şayet kendimi ifade edebilecek kapasitede pratiğe dökmeyi istiyorum. Temel eğitimim var biraz kelimeleri tekrar etmek ve kitaplar okumam gerekiyor. Hey Allahım Türkçe kitap okumayı çoğalttım da İngilizcesi eksik kaldı. Hayal dünyası işte :KK70:
Yatmadan evvel cilt temizliği artık oturdu. Ev şuan sanki hiç iş yapılmamış gibi dağıldı. Yatmadan evvel toplamalıyım ve 10 sayfa daha kitap okuyup yatarım. Güzel bir güne uyanmak dileğiyle... :KK68:İzmir dualarım da yine varsınız... 😔Gece yatmadan evvel klimayı açarken bile aklıma geldiniz😪ben sıcak yatarken o insanlar ne durumda acaba dedim. En az yaralarla atlatılması, yaraların kısa sürede sarılmasını yürekten diliyorum. Allahım merhametten ve vicdandan yoksun bırakma bizleri Yarabbi🤲🏻İyi Geceler

🎈Günaydın🎈
Kasım ayına merhaba
Yukarıya iliştirdiğim balon emojilerinin verdiği enerji gibi güne enerjik uyanmadım. Bikaç gündür bu saatlerde ayakta olan ben şuan yataktayım. :uykucu: Dün gece korona mı oldum acaba düşüncesi ile korkarak uyudum haliyle de sabah moralsiz uyandım. 😔Demek ki neymiş hergün moralimiz yüksek uyanamayabilirmişiz. Yeni güne gözümüzü açtık ya buna şükür diyelim. Güzel bir kahvaltı ardından bir güzel kahveee diyeceğimi sandınız dimi hayır kaç posta çamaşır😁dün dürmediğim 1 makina balkondan toplanacak 1 makina ardından 1 makine daha makinaya atılacak ha ha ha 😁sağlık olsun hallederiz inşallah. Hala yataktayım ama 😁eşim kızım uyuyor. He bu arada gün gece yine baya yağmur yağdı burada. Şuan çok güzel bir güneş açtı. Üşenmezsem fırına gidicem ya da eşime mi bıraksam o gidip alsın bu sabah ama sabah dışarı çıkınca dışarıda da çok değişik bir hava oluyor insana enerji veren çıktığınızda mutlaka anlayacaksınız. İki akşamdır yağmur yağıp sabahına güneş ☀ açması nefes aldığımız sürece umudun her daim var olduğu mesajını veriyor gibi sanki değil mi?
Hadi Bismillah deyip kalkalım kafam hala 1 saat daha uyu nolacak ki diyor 😂 hayır balkona çık çamaşırları topla ve o havayı nüfuz et nefes aldığın için en önemlisi rahat nefes aldığın Allah'a sonsuz şükret..
Hadi şimdi kalkıp işe koyulup güzel bir gün dileyelim... :KK36:

bir dure sonra ilk kez erken uyandim saat 10 da 🤷🏻‍♀️ Oglum beni gorunce sevindi mutlu oldu, aldim sarildim bagrima bastim. Emzirdim. Sonra yatak odasini topladim, kahvalti hazirladim. Yatak odasini tamamen duzene sokmam lazim. Ev aldi basini gidiyor. Kendime gelmem lazim. Hic bir seye vakit bulamiyorum ama hic bir sey de yapmiyorum.

Pinterest te denk geldim burada da paylaşayım😊 son maddeyi kendim ekledim😅 güzel bir ay diliyorum herkese
Yeni bir aya başlarken yapılacak 10 şey:

1- geçmiş ayın değerlendirmesini yapın.

2-yeni ay için 1 hedef belirleyin.

3- planlarınızı ve notlarınızı yazın.

4-derin temizlik ve eleme yapın.

5-yeni ay için bir kitap seçin.

6-bütçe planlaması yapın.

7-kendinize önemli sorular sorun.

8-cüzdanınızı temizleyin.

9-randevularınızı programlayın.

10-ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşmalar planlayın.

11- sahip olduklarınıza şükredin.

bir dure sonra ilk kez erken uyandim saat 10 da 🤷🏻‍♀️ Oglum beni gorunce sevindi mutlu oldu, aldim sarildim bagrima bastim. Emzirdim. Sonra yatak odasini topladim, kahvalti hazirladim. Yatak odasini tamamen duzene sokmam lazim. Ev aldi basini gidiyor. Kendime gelmem lazim. Hic bir seye vakit bulamiyorum ama hic bir sey de yapmiyorum.
Ne güzel ben de tam kalkacaktım kızım uyandı bi yatakta sevme senfonisi yaptık🤗 Allah bağışlasın canım senin de yavrunu olmayanlara da tattırsın Rabbim inşallah
Ben de bu hafta erkenciyim işleri parti parti böl ben artık öyle yapıyorum daha kolay oluyor bir de minimal yaşama adım atmaya başladım 1 yıl oluyor. Oldukça eşya azalttım ve evde iş yaparken daha kolaylık oluyor bu yazı 2 3 tşört ve 2 kot pantolonla kapattım😁bugün 2 3 parça daha dolabımdan çıkartmayı planlıyorum. Ayakkabılarıma da geçiş yapıcam 2 ayakkabıyı gözden çıkarttım 😁önceden ne çok eşyam varmış her yer tıkılı tıkılı dolaplar mutlaka tavsiye ederim. Dün kurabiyeliğim vardı onu sattım netten 😁yarın da bi sunumluk 5 adet çay tabağı gidicek evden 😁

Pinterest te denk geldim burada da paylaşayım😊 son maddeyi kendim ekledim😅 güzel bir ay diliyorum herkese
Yeni bir aya başlarken yapılacak 10 şey:

1- geçmiş ayın değerlendirmesini yapın.

2-yeni ay için 1 hedef belirleyin.

3- planlarınızı ve notlarınızı yazın.

4-derin temizlik ve eleme yapın.

5-yeni ay için bir kitap seçin.

6-bütçe planlaması yapın.

7-kendinize önemli sorular sorun.

8-cüzdanınızı temizleyin.

9-randevularınızı programlayın.

10-ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşmalar planlayın.

11- sahip olduklarınıza şükredin.
Harikasın canım ekran fotosu aldım 🥰şu korona bitse de 10.maddeyi de rahatça uygulasak😔

2 makina çamaşır dürdüm. Ütü sonraya erteledim.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Kahvaltı bulaşıklarını toparladım.
Gardolaptan minimal yaşam için 6 parça daha çıkardım.
Kızımı uyuttum.
Duş aldım cildimi temizledim.
Kuran okudum tesbih çektim.
Şimdi biraz kitap okuyacağım sonra da dışarı çıkıcaz market alışverişine
Nescafem de bitmiş Nescafesiz kitap okumak :KK42:

Black Light Black Light gelecektin öyle mi ne zaman cicim :KK70: :temizlik:ben şaldır şaldır duşakabin yıkayım yorganı yıkasam mı yıkamaya mı versem belki Blacklight beni gaza getirir diyordum bir baktım başka topiklerle aldatılıyorum aman Yarabbi :eek:
Hahshshshhdhd 🤣🤣
Valla temizlik yaptım çok yoruldum
Evi süpürdüm sildim toz falan aldım akşam kız kardeşim gelecek bana
İşte bir şeyler atıştırıyorum simdi kırmızı oda izleyecem ondan sonra kuran meal kitap okumayı düşünüyorum
Kisiseel gelisim saati ayarladım kendime
O süre içinde video olsun kitap olsun veya başka bir şey olsun onu yapmayı düşünüyorum

X