🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bende yakın olsam yemek yapardım yanlarında olamıyorum bir an önce iyilesirler inşallah

Adımsayar günlüğü açtım yürüyüşten kayirmamak için. Her gün 10 bin adım atacağı kısmetse

Bende yakın olsam yemek yapardım yanlarında olamıyorum bir an önce iyilesirler inşallah
Senin ailende sadece babandı dimi canım nasıl durumu amin inşallah ben de yemek yapmadım ama market gıda ekmek alışverişlerini yaptım gün aşırı da kardeşime mandalina ve limon sıkıp götürdüm.

Reactions: H M
Çorbam hazır pilavı da yapayım işim bitsin daha çamaşır asıcam yoğurt mayalanacak bugün değişiklik olarak saçlarımı düzleştireyim diyorumbayadır paçavra tarzı duruyorlar eşim gelince bu hatuna bir haller oldu diyecek tepeden topuz kolay geliyor

Eklentiler

• IMG_20201030_185521.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Pilavımı dinlenmeye verdim.
Bir de bakımlı olmak neden hep kadınlara atfediliyor erkekler göbekleriyle kastıyorlar yahu
Yorulmuşum bugün de

Eklentiler

• IMG_20201030_214223.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 43
Yeni bir güne uyandık değil mi?
Dün ki deprem haberinden sonra insan olan herkes üzülür, üzüldük. Dün burada sağanak yağmur yağdı. Bulutlar bile insanların derdine ortak olmuş gözyaşı gibi akmıştı gökyüzünden diye düşündüm. Gece yatağıma yattığımda bulutlara baktığımda gökyüzü hala kapalıydı. Dedim ki içimden 2020 yılında çok üzücü haberler yaşadık yeni güne umutla uyanır mıyım Allahım ve duamı ettim uyudum. Gece yatarken gökyüzü kapalıydı sabah kalktığımda güneş doğmuştu. Sonra içimden dedim ki demek ki hala bir umut var. O zaman şöyle güzel haberler aldığımız verimli bir gün olmasını dileyip yeni güne başlayalım.

Eklentiler

• IMG_20201031_082751.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 34
İş yaptığını şu kadar iş yaptığını söyleyip beni gaza getirecek arkadaş var mı bu saate kadar bikaç aktivite yaptım şuanamalır dürüp salonu ve odayı silmek istiyorum ama kalkıp yapasım yok ama yapmam gerekiyor.

Gaza getiren olmadı kendi kendimi gaza getirdim salonu, yatak odasını, oturma odasını yerleri sildim viledayla falan da değil şimdi mutfağa geçiyorum daha çamaşırlar da var katlanacak. Bugün ne bereketli oldu öğlen uykumu uyudum kitap Kuran okudum tesbih çektim dua ettim. Biraz bunalsam da bugünü evde geçirdim.

Oh maşallah canım. Ben de bir kaç iş yaptım ama gündelik. Tesbihlerimi ben de çektim Allah kabul etsin inşallah. Şimdi de film seyrediyorum. Yaşasın tembellik

Oh maşallah canım. Ben de bir kaç iş yaptım ama gündelik. Tesbihlerimi ben de çektim Allah kabul etsin inşallah. Şimdi de film seyrediyorum. Yaşasın tembellik
İyi seyirler canım ben de kızımı doyuruyorum. Senin de Allah kabul etsin canım bugünüm ne hikmetse bereketliydi çok aşırı da atak gelmedi 2 kez en fazla 3 tüçok şükür birazdan örgümü alıcam ben de elime panduflarımı pofidik hırkamı da geçirdim oh mis dicem de aklıma hep deprem bölgesindekiler geliyor

Rabbim onlara da yardım etsin. Kalplerine ferahlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…