- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.081
Bende yakın olsam yemek yapardım yanlarında olamıyorum bir an önce iyilesirler inşallahŞeker Portakalı mı evet çok güzel yaramaz bir velet var Zeze çok güzel okumak istiyorum ama konsantre olarak okumak istiyorum şu bikaç gündür aileme koştururken onu elime alamadım zihnim de dağınık şu sıra
Adımsayar günlüğü açtım yürüyüşten kayirmamak için. Her gün 10 bin adım atacağı kısmetseŞeker Portakalı mı evet çok güzel yaramaz bir velet var Zeze çok güzel okumak istiyorum ama konsantre olarak okumak istiyorum şu bikaç gündür aileme koştururken onu elime alamadım zihnim de dağınık şu sıra
Senin ailende sadece babandı dimi canım nasıl durumu amin inşallah ben de yemek yapmadım ama market gıda ekmek alışverişlerini yaptım gün aşırı da kardeşime mandalina ve limon sıkıp götürdüm.Bende yakın olsam yemek yapardım yanlarında olamıyorum bir an önce iyilesirler inşallah
Hepsi karantinada canım abim annem babam..abim iyi annemle babam rahatsız..Senin ailende sadece babandı dimi canım nasıl durumu amin inşallah ben de yemek yapmadım ama market gıda ekmek alışverişlerini yaptım gün aşırı da kardeşime mandalina ve limon sıkıp götürdüm.
Annenle baban mı pozitif inşallah hafif bir şekilde atlatırlar kardeşimin bu gece 12 de bitiyor karantinası çok şükür ailemin salı günüHepsi karantinada canım abim annem babam..abim iyi annemle babam rahatsız..
Evet canimAnnenle baban mı pozitif inşallah hafif bir şekilde atlatırlar kardeşimin bu gece 12 de bitiyor karantinası çok şükür ailemin salı günü
Ailen İzmire yakın mı canımEvet canim
Depremde tuz biber oldu baksana.. unutamıyor insan hep depremlerin acısı..
Yok istanbukda benimkiler canimAilen İzmire yakın mı canım
Onlar da hissetmiştir Allahım beterinden korusun duyduğumdan beri panikatak geliyor haberleri de açmadımYok istanbukda benimkiler canim
Oh maşallah canım. Ben de bir kaç iş yaptım ama gündelik. Tesbihlerimi ben de çektim Allah kabul etsin inşallah. Şimdi de film seyrediyorum. Yaşasın tembellikGaza getiren olmadı kendi kendimi gaza getirdim salonu, yatak odasını, oturma odasını yerleri sildim viledayla falan da değilşimdi mutfağa geçiyorum daha çamaşırlar da var katlanacak. Bugün ne bereketli oldu öğlen uykumu uyudum kitap Kuran okudum tesbih çektim dua ettim. Biraz bunalsam da bugünü evde geçirdim.
İyi seyirler canım ben de kızımı doyuruyorum. Senin de Allah kabul etsin canım bugünüm ne hikmetse bereketliydi çok aşırı da atak gelmedi 2 kez en fazla 3 tüOh maşallah canım. Ben de bir kaç iş yaptım ama gündelik. Tesbihlerimi ben de çektim Allah kabul etsin inşallah. Şimdi de film seyrediyorum. Yaşasın tembellik
Rabbim onlara da yardım etsin. Kalplerine ferahlık versin.İyi seyirler canım ben de kızımı doyuruyorum. Senin de Allah kabul etsin canım bugünüm ne hikmetse bereketliydi çok aşırı da atak gelmedi 2 kez en fazla 3 tüçok şükür birazdan örgümü alıcam ben de elime panduflarımı pofidik hırkamı da geçirdim oh mis dicem de aklıma hep deprem bölgesindekiler geliyor
Amin canımRabbim onlara da yardım etsin. Kalplerine ferahlık versin.