- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.041
O duanın topiginde katilimdayim kuzum Allah razı olsun okuyoruz burda onu,Amin canım ben de sana ısındım canımbak ben Kuranda bi dua var yanlış hatırlamıyorsam Zekeriya a.s.dı tam hatırlayamadım bakcam sana yazıcam hangi ayetti o dua etmiş Allahtan istemiş ya onun olmuş ben onu ettim secdede çok ağladım o sene annemler Hacca gitti onlarla da hatim yolladım o bayram hamile kaldım ben ama dua ettiğimi hiç unutmuyorum çok ağlamıştım Allahım nolursun benim de duamı kabul et diye etti Rabbim ben duanın gücüne çok inanıyorum bakayım yazıcam canım işaretlemiştim hatta duayı
Evet canım hakkımızda hayırlısı eşimle arkadaşımız var canım 11 sene sonunda tüp bebekle ikizleri oldu şuan 4.5yaşındalar 9 kez düşük yaptı arkadaşım bu ikizlerden sonra kendiliğinden hamile kaldı 3.doğdu şimdi maşallah vakti saati var hepsininO duanın topiginde katilimdayim kuzum Allah razı olsun okuyoruz burda onu,
Nabalim ne verirse katından elden birşey gelmez..
Maşallah. Canim Allah bağışlasın..Evet canım hakkımızda hayırlısı eşimle arkadaşımız var canım 11 sene sonunda tüp bebekle ikizleri oldu şuan 4.5yaşındalar 9 kez düşük yaptı arkadaşım bu ikizlerden sonra kendiliğinden hamile kaldı 3.doğdu şimdi maşallah vakti saati var hepsinin
Gönülden dua edersen inşallah canım verecektir RabbimMaşallah. Canim Allah bağışlasın..
Rabbim murad etmişse olacaktır elbet. Sabır düştü bize inşallah
Ne sknti yaşarsak yaşayalım.Mevla kullarını sever ahiret te verir kimine
Ce'e geldimBı orda bı burda
Ah ah kalpleri açsak.baksak.. neler çıkar..Gönülden dua edersen inşallah canım verecektir Rabbim
Aynen canım en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması inşallahAh ah kalpleri açsak.baksak.. neler çıkar..
Aminn inşallah hayırla sağlıkla olsun.
Azcık işlerim var canım çıkıyorum abdest alıp Kuranı açıp bakınca foto çekicem etiketlerim canım seni tamam mı görüşürüz canım şu biraz işlerimi halledeyimBı orda bı burda
Bende cikicam canim hayırlı gecelerin olsun inşallah canım benimAzcık işlerim var canım çıkıyorum abdest alıp Kuranı açıp bakınca foto çekicem etiketlerim canım seni tamam mı görüşürüz canım şu biraz işlerimi halledeyim
Tamam canım inşallahBende cikicam canim hayırlı gecelerin olsun inşallah canım benim
O duayı biliyorum kuzu burda okuyoruz grubumuzla Allah razı olsun az önce yazdım ama görmedin sanırımTamam canım inşallahben sana bu akşam atıcam ama inşallah oku olur mu 1 saate kadar atarım mübarek akşam belki kabul olur
Gitmiyorum tabi kuzumKız sen pazara gitmiyor musun pazara markette ne arasın turşuluk
NidenGitmiyorum tabi kuzum
Canım dua değil bu ayet Al-i İmran süresi 38.ayet ben onunla dua ettim bir bak mealine deO duayı biliyorum kuzu burda okuyoruz grubumuzla Allah razı olsun az önce yazdım ama görmedin sanırım
Ayet işte canimCanım dua değil bu ayet Al-i İmran süresi 38.ayet ben onunla dua ettim bir bak mealine de
Ooo maşallah afiyet olsunHamsiyi koydum tavaya da başladı oynama # (hasgtash) ile
Kocam mesaiden geliyormuştu dedi gelirken pilav yemeye bi yere girip gelicem dedim ne pilavı eve gel hamsi koyuyorum tavaya çabuk geldedim.
İş aş Haydar Baş da öldü ev hanımlarına maaş başlayacaktıyaşasın ev hanımlığı
Sağol canımOoo maşallah afiyet olsun