- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.061
Sana inanamıyorumama ben balık yimemmmm ve sevmem
Benim 3 ya da 4tür pazara gittiğim :) alışverişi eşim halleder. O da pek sevmez pazarı.
Çok severimBenim 3 ya da 4tür pazara gittiğim :) alışverişi eşim halleder. O da pek sevmez pazarı.
Çok haklısın canım insan sevdiklerini kaybetme ve onlardan ayrılma korkusunu düşününce kötü hissediyor dediklerin çok doğru katılıyorum. Bu akşam mutfakta Hikmet Anıl Öztekin dinledim motivasyonumu artırdı. Sana da bunun için teşekkür ederim. Uzun süredir bu yazarlardan uzak kalmışım.Hayirli aksamlar,
ben bu corona konusuna farkli yaklasiyorum. Tabiki risk grubundaki kisiler icin ve kronik hastalar icin bu corona ölümcül olabilir. Ama dünya medya sayesinde öyle bir hal aldiki, sanki coronadan ibaret hayatimiz. Insanlar coronadan baska hastalik yokmus gibi davranmaya basladi. Ben grip olarak görüyorum. Evet hala ilaci yok, evet cabuk yayiliyor ama onca kisi gecirdi ve atlatti. Her sene influenza griplerinden zaten onlarca insan ölüyor. Ama bu normal. Hayat bu. Yasamak ve ölmek. Tabiki yakinini kaybetmek cok aci birsey. Ama bu hersekilde öyledir, ister trafik kazasi, ister corona ister kanser ister bambaska biseyden doalyi. Kayip herzaman acidir. Ve bu koronayi herbirimiz er ya da gec gecirecegiz. Öyle yada böyle. Grip olarak... bazi bünyeler daha hassas bazilari daha direncli.
belkide tam da simdi sükür etmeliyiz.corona bi yana kalsin insanlar aclik cekiyor, eziyet cekiyor savas alaninda yasiyor, ve daha nicr problemler var. Sadece medya yüzünden bukadar korkar olduk coronadan. Yoksa herkez normal grip olarak görecekti.
evet taninmayan herseyden korkar insan oglu... ama bu böyle. Yasamayi unutmamak lazim. Korkudan disari cikmayip, kendini deli edip ve piskolojik sorunlar yasysn onca insan varki su an. Oysa bu telas niye? Evet her hastaliktan korkulur, can tatli gelir insana. Ama hayat devam ediyor. Kurallar el verdiigince ve hijYene dikkat etmekten baska ne gelir elden? Simdi aslinda güzelleri görme zamani. Bize sunulan nimetleri... en kötüsü ne olabilir?? Ölüm? Öyle yada byöle tadacak herbiirmiz. Ama normal sartlar altinda karantina sürecinden ve bazi semptomplar haricinde gelip gececek. Ona bakilirsa, bi bardak su icerken de ölebillirz... yemek yerken boggulabiliriz. Kalp krizi gecirebiliriz. Artik sadece korona ölüm sebebiymis gibi davranilmasi canimi skiyor .... hayat güzel yasamaya deger. Korkarak üzülerek hic bir yere varamayiz ve asil böyle hastaliklara yenik düseriz. Güzel düsünelim dua edelim ve yasama sevincimizi kaybetmeyelim. Herkes gecirmeli ki bu hastaliigi insanligin , normal hayata dönebilelim yine. Asil insanlara yayilmasa böyle yillar boyu cekeriz. Bilmem anlatabildimmi:) saglicakla kalin. Piskolojimiz önemli... her doktor hemfikir bunla. Saglam piskoloji, saglam bir bagisiklik sistemi demektir.
Aynen öyle canımBuna cok sevindimmInsan kendini iyi hissediyor ve yine umutla bakiyor gelecege . Kendine inaniyor böyle etkili basarili insanlari dinelyince
Canım aslında kitap ve Kuran okuma aktivitemi akşam sessizlikte yapmak istiyorum daha verimli olacağını düşünüyorum. Fakat kızım çok zor uyuyor gündüz uyutmasam bile akşam uyuyakalayım da annem dinlensin demiyorOoooo cok güzel yazmissin:) verimli baslamis günün ne güzel
Cok hosuma gitti bu yazin.
kurani ve kitabi sabahtan okumak ne güzel. Bende iste daha da erken kalkabilsem keske.8 den önce kalkamiyorum ve o vakit oglumda uyandigindan kendimce vakit ayirmis olmuyorum...
ama bakalim ins olur :)
bende dün camlari sildim. Üc sepet camasir dürdüm, ütüledim.
Simdi de bi makina camasir astim digeri de calistirdim.
Ev sildim süpürdüm.
yemek yapip, oglumu banyo edip uyutacagim.
Aksama yazarim yine ins:)
Beğendiğin kitapları paylaşırsan sevinirim canım ellerine sağlık senin deBen de bugün temizlik çamaşır bulaşik derken akşam oldu..
Okuyacaklarimi okudum hala okuyorum hem yürüyorum gene eokuyorum zamandan tasarruf etmek için.. kilerim kaldı orayı bide yatak örtülerini degistiricem..
Yeni bir kitaba başlayacağım hem.
Ben okuduklarımi bi daha okuyorum çünkü bilgi dayalı bazıları.. yarim biraktigim var kalbimdeki sizi diye.. farklı hayatlarra yaşayan iki kişinin aşkını anlatıyordu.. biri dindar diğeri rahat bı hayatta..Beğendiğin kitapları paylaşırsan sevinirim canım ellerine sağlık senin de
Ben de şimdi yemeğe geçicem biraz da yarım işlerim var. Daha kitap da okumam gerekiyor bi o kitaba bi o kitaba geçiyorum görsen daldan dala elimde kaç tane yarım kitap var
Ben de bende iz bırakan kitapları kitaplığımda tutuyorumBen okuduklarımi bi daha okuyorum çünkü bilgi dayalı bazıları.. yarim biraktigim var kalbimdeki sizi diye.. farklı hayatlarra yaşayan iki kişinin aşkını anlatıyordu.. biri dindar diğeri rahat bı hayatta..
Yeni kitablarimda var bakalım hangisine başlayacağım
AA o çok güzelmiş beğendin mi sende? Bendede var o kitabciya gitsem doldurur gelirim.Ben de bende iz bırakan kitapları kitaplığımda tutuyorumbazen okuyorum. Dediğin kitaba da bir bakayım ama şuan hali hazırda elimde 4 5 kitap yarım durumda bende de alma hastalığı var genelde kişisel gelişim okumayı daha çok seviyorum. Araya roman da katıyorum ortaya karışık şuan roman olarak Şeker Portakalı elimde
Şeker Portakalı mı evet çok güzel yaramaz bir velet var Zeze çok güzel okumak istiyorum ama konsantre olarak okumak istiyorum şu bikaç gündür aileme koştururken onu elime alamadım zihnim de dağınık şu sıraAA o çok güzelmiş beğendin mi sende? Bendede var o kitabciya gitsem doldurur gelirim.