- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.021
Asmye gittim kan verdim. Genç kız gibisin dedi. :) Bi d vit bakılmadı. Ama onu da alıyorum. Pms başladı galiba. Bi ağrı kesici aldım iyi gelir umarım.Doktora gitmiş miydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asmye gittim kan verdim. Genç kız gibisin dedi. :) Bi d vit bakılmadı. Ama onu da alıyorum. Pms başladı galiba. Bi ağrı kesici aldım iyi gelir umarım.Doktora gitmiş miydin?
Belli bir dönemde kadınlar bu şekilde oluyor ama teyzemle annemde görümcemde olmuştuAsmye gittim kan verdim. Genç kız gibisin dedi. :) Bi d vit bakılmadı. Ama onu da alıyorum. Pms başladı galiba. Bi ağrı kesici aldım iyi gelir umarım.
Kadir ıyyyBugün çok yoruldum desem kim inanır bana?
Market mi ne marketi kız ya güldürdün beni Allah iyiliğini versinKadir ıyyy
Şu bir ltlik de tutar inşallah. O salatalıkları nerden alıyosun ben hiç görmedim markette falan.
Kız sen pazara gitmiyor musun pazara markette ne arasın turşulukKadir ıyyy
Şu bir ltlik de tutar inşallah. O salatalıkları nerden alıyosun ben hiç görmedim markette falan.
Nilosum hayırlı kandiller duanda benide unutmaKız sen pazara gitmiyor musun pazara markette ne arasın turşuluk
Kıskandım ne zamandır adım atmıyorum iş güç hariçBugün ki adım sayım iliştireyim şuraya ayaklarıma kara sular indiğinin ispatı olsun. Oradaki 70 kilo gerçek değil 67.35 kiloyum ben güncellenmedi boyuma göre 55 olmam lazım fazlalık ortada kaçıncı kez diyete girişim Allah bilir evvelki gün yine diyete girdim bu diyeti bozanın blenderi bozulsun dedim yeni aldım bi bozulursa bu diyet kaça patlar gör Niloya
Ederim canım arkadaşım etmem mi Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun aratmasın Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine sen de bana dua et şu panikatak anksiyete gitsin bakma böyle güldüğüme dalgaya veriyorum artıkNilosum hayırlı kandiller duanda benide unutma
Canım ben de sündüktüm de bakma aileme ve kendimize pazarlık gördüm ıspanakçı poşetlerin birini vermeyi unutmuş benim de dalgınlığıma gelmiş bir kez daha gittim market bankamatik kargo derken 10bin olmuş akşam görünce ben de çok şaşırdımKıskandım ne zamandır adım atmıyorum iş güç hariç
Rabbim iki cihanda hidayette eylesin biziEderim canım arkadaşım etmem mi Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun aratmasın Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine sen de bana dua et şu panikatak anksiyete gitsin bakma böyle güldüğüme dalgaya veriyorum artık
Amin canım amin bazen çok zor oluyor sürekli kaygılı olma hali ama demek ki benim de bu olacak hayatımda Allahtan ümit kesilmez belki bir gün geçerRabbim iki cihanda hidayette eylesin bizi
İnanan insanın skntisi olur.. inşallah ahiretmize azık olur.. Şafi ismiyle şifa eylesin Rabbim..
Hayat başka türlü geçmiyor ki gulecegiz aglasakta
Bazen Rabbim daha çok dua et daha çok yönel diye skntini almıyor.. ama Yaradan gayretmez hayreyler inşallah.. zordur elbet ne kolay ki..Amin canım amin bazen çok zor oluyor sürekli kaygılı olma hali ama demek ki benim de bu olacak hayatımda Allahtan ümit kesilmez belki bir gün geçer
İnşAllah canım inşallah ben çok dua ettim oldu evladım inşallah sizin de olacak Allahın izniyleBazen Rabbim daha çok dua et daha çok yönel diye skntini almıyor.. ama Yaradan gayretmez hayreyler inşallah.. zordur elbet ne kolay ki..
Rabbim sağlıkla.imtihan etmesin gücünü de verir inşallah
Senin dua topiklerin var orda mı paylaştın canım okuyorum bazen biraz geçiyor sonra yine keşke tamamen bitse bu hastalıkŞifa ayeti var paylaştığım onu günlük okusan canim azard olsa inşallah
Allah razı olsun Allah için ısındım sana canım Rabbim ne skntin varsa gidersin ..İnşAllah canım inşallah ben çok dua ettim oldu evladım inşallah sizin de olacak Allahın izniyle
Rabbim büyük sende ki derdide alır elbetSenin dua topiklerin var orda mı paylaştın canım okuyorum bazen biraz geçiyor sonra yine keşke tamamen bitse bu hastalık
Amin canım ben de sana ısındım canım bak ben Kuranda bi dua var yanlış hatırlamıyorsam Zekeriya a.s.dı tam hatırlayamadım bakcam sana yazıcam hangi ayetti o dua etmiş Allahtan istemiş ya onun olmuş ben onu ettim secdede çok ağladım o sene annemler Hacca gitti onlarla da hatim yolladım o bayram hamile kaldım ben ama dua ettiğimi hiç unutmuyorum çok ağlamıştım Allahım nolursun benim de duamı kabul et diye etti Rabbim ben duanın gücüne çok inanıyorum bakayım yazıcam canım işaretlemiştim hatta duayıAllah razı olsun Allah için ısındım sana canım Rabbim ne skntin varsa gidersin ..
Dertsiz cennetin kapısında nasıl duracagizki
Evladının ahiretini dünyasını hayırlı eylesin inşallah.