🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kadir ıyyy
Şu bir ltlik de tutar inşallah. O salatalıkları nerden alıyosun ben hiç görmedim markette falan.
Market mi ne marketi kız ya güldürdün beni Allah iyiliğini versin
O 1.5 lt lik değil 1 litrelik
Tarifi şuraya iliştireyim
Yarım litrelik pet şişelere
1 bardak su
1 yemek kaşığı tuz
Yarım fincan sirke
2 diş sarımsah
1 litrelik şişeye
2 bardak su
2 yemek kaşığı tuz
1 fincan sirke
2 3 diş sarımsak
1.5 litrelik şişeye ayarı tutturamadım tarifi yok mümkünse hep 1 ve yarım litrelik şişe stoklayın çok rica ediyorum bu tarife göre yaparsanız kütür kütür senelerdir yapıyorum.

Bugün ki adım sayım iliştireyim şuraya ayaklarıma kara sular indiğinin ispatı olsun. Oradaki 70 kilo gerçek değil 67.35 kiloyum ben güncellenmedi boyuma göre 55 olmam lazım fazlalık ortada kaçıncı kez diyete girişim Allah bilir evvelki gün yine diyete girdim bu diyeti bozanın blenderi bozulsun dedim yeni aldım bi bozulursa bu diyet kaça patlar gör Niloya

Eklentiler

• Screenshot_20201028_202833_com.huawei.health.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 41
Reactions: H M
Kıskandım ne zamandır adım atmıyorum iş güç hariç

Nilosum hayırlı kandiller duanda benide unutma
Ederim canım arkadaşım etmem mi Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun aratmasın Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine sen de bana dua et şu panikatak anksiyete gitsin bakma böyle güldüğüme dalgaya veriyorum artık

Kıskandım ne zamandır adım atmıyorum iş güç hariç
Canım ben de sündüktüm de bakma aileme ve kendimize pazarlık gördüm ıspanakçı poşetlerin birini vermeyi unutmuş benim de dalgınlığıma gelmiş bir kez daha gittim market bankamatik kargo derken 10bin olmuş akşam görünce ben de çok şaşırdım

Rabbim iki cihanda hidayette eylesin bizi
İnanan insanın skntisi olur.. inşallah ahiretmize azık olur.. Şafi ismiyle şifa eylesin Rabbim..
Hayat başka türlü geçmiyor ki gulecegiz aglasakta

Rabbim iki cihanda hidayette eylesin bizi
İnanan insanın skntisi olur.. inşallah ahiretmize azık olur.. Şafi ismiyle şifa eylesin Rabbim..
Hayat başka türlü geçmiyor ki gulecegiz aglasakta
Amin canım amin bazen çok zor oluyor sürekli kaygılı olma hali ama demek ki benim de bu olacak hayatımda Allahtan ümit kesilmez belki bir gün geçer

Amin canım amin bazen çok zor oluyor sürekli kaygılı olma hali ama demek ki benim de bu olacak hayatımda Allahtan ümit kesilmez belki bir gün geçer
Bazen Rabbim daha çok dua et daha çok yönel diye skntini almıyor.. ama Yaradan gayretmez hayreyler inşallah.. zordur elbet ne kolay ki..
Rabbim sağlıkla.imtihan etmesin gücünü de verir inşallah

Bazen Rabbim daha çok dua et daha çok yönel diye skntini almıyor.. ama Yaradan gayretmez hayreyler inşallah.. zordur elbet ne kolay ki..
Rabbim sağlıkla.imtihan etmesin gücünü de verir inşallah
İnşAllah canım inşallah ben çok dua ettim oldu evladım inşallah sizin de olacak Allahın izniyle

Allah razı olsun Allah için ısındım sana canım Rabbim ne skntin varsa gidersin ..
Dertsiz cennetin kapısında nasıl duracagizki
Evladının ahiretini dünyasını hayırlı eylesin inşallah.
Amin canım ben de sana ısındım canım bak ben Kuranda bi dua var yanlış hatırlamıyorsam Zekeriya a.s.dı tam hatırlayamadım bakcam sana yazıcam hangi ayetti o dua etmiş Allahtan istemiş ya onun olmuş ben onu ettim secdede çok ağladım o sene annemler Hacca gitti onlarla da hatim yolladım o bayram hamile kaldım ben ama dua ettiğimi hiç unutmuyorum çok ağlamıştım Allahım nolursun benim de duamı kabul et diye etti Rabbim ben duanın gücüne çok inanıyorum bakayım yazıcam canım işaretlemiştim hatta duayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…