- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.249
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.961
Oraya mı taşınıcaksınızAaa evet yakinina gelmisiz :))
Bizim evin cami acik kalmis 20 gün kalmasin kuş falan girer cikamaz diye kapatmaya gittik kimseyi görmeden geldik
Esimin online bilgisayar basinda olmasi lazimdi, kardesim araba kullandi ben de arka koltukta yatip kitap okudum en keyifli aktivite ❤
Orda kalmak istedim bu yasakta ama kirik kolla annemin dizinin dibinden ayrilmaya cesaret edemedim.
Ama öyle guzel geldi ki
Bakalim nasil gecicek bu yasak :)
Ah ben ondan daha büyükle içiyorum normaldeBen o tarz büyüklükteki ile Türk kahvesi içemiyorum küçük olanlar makbul bana
Amin canım cümlemizin 8 rekat kıldım
Amin canım sağol
Tamam canım bilgilendirmen için teşekkür ederim 3 çocuk annesi olarak tecrübelisindir fikrini önemsiyorum canım o zaman hergün 1 kez yapalım
Bende yarım saate uyuyorum sahura kalkamıyorum sonraKaş bıyık alındı
Duş alındı
Namaz kılındı
Kur'an okundu
Nemlendiriciler sürüldü.
2 bardak su içildi.
Şimdi yatağıma geçtim uykum var uyuyacağımhadi sizde uyuyun Allah rahatlık versin
Ohh bu akşam topikçe misleniyoruz galibaOhhh yikandim pamuk gibi oldum
Oraya mı taşınıcaksınızEn iyisini yapmışsınız değişiklik olmuştur hem bana hiç değişen bişey olcakmış gibi gelmiyo evdeyim zaten bi annemlere gidemicem. Gittiğim yer bi onlardı bide market
Ah ben ondan daha büyükle içiyorum normalde
Hee anladımm yazlık gibi. Ay süper ama istanbul yoğunluğundan kaçmayaYok kuzum orasi surekli yasayabilecegimiz bir yer degil, cocuklarimiz var bizim okul falan zor :)
Bizim ev baya dag basi bir yerde civarda sadece 4 tane ev varben yalnizken korkarim o derece dusun.
Ama yazin, haftasonlari icin cok guzel ❤ kolum kirik olmasa orda gecirirdim yasagi mesela.
Ben de pek cikmiyorum aslinda ama psikolojik olarak sanirim baski hissettim :)
Köpüs gezdirmek ve market disinda hic bir yere gitmiyorum rutin hayatimda. Ancak bugunki gibi ekstra durumlar cikarsa :)
benim aklımda mantı var yaa ama dışarı çıkıp mantıcı bulabilirsem açık. Çıkamaz veya bulamazsam normal sırasında bakliyat vardı kuru falan yaparım10900 adim
180 sayfa kitap
Namazlar aksadi, aksayanlar kilindi
Dizi izlendi
Yikanildi
Sinav parlak gecmedi ama bi sekilde gecti :)
Yarin icin plan yapicam simdi :) ne yemek yapsak
Fena bir gün olmamis.
Hiçte bişey yapmamış nolduki aceppNiloya Ban yemiş
Ben son mesajlarına baktım da korona virüs topiğinde bir üye ile mesajları vardı ,topiğe girdim baktım o üye de Ban yemiş .Hiçte bişey yapmamış nolduki acepp
Evet bende şimdi gördüm canım şimdi ona bakıyodum. İnşallah uzun sürmez bakalımBen son mesajlarına baktım da korona virüs topiğinde bir üye ile mesajları vardı ,topiğe girdim baktım o üye de Ban yemiş .
İlk banıysa eğer çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum.Evet bende şimdi gördüm canım şimdi ona bakıyodum. İnşallah uzun sürmez bakalım
Bakalım inşallah kuzum.İlk banıysa eğer çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum.
Ben namazımı kıldım uyuyacağım inşallah ,gündüz görüşürüz
Hee anladımm yazlık gibi. Ay süper ama istanbul yoğunluğundan kaçmaya
Köpüs gezdirmeye çıkabilirsin sanki yalnış olmasın ama geeçn yasaklarda hayvan gzdirmek serbestti diye hatırlıyorum
Ama öyle oluyo o baskıya giriyo insan bide şimdi evde olmayan çalışan kişi evde olcaksa öylede baskı hissediliyo
benim aklımda mantı var yaa ama dışarı çıkıp mantıcı bulabilirsem açık. Çıkamaz veya bulamazsam normal sırasında bakliyat vardı kuru falan yaparım