- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.941
Sağol canımm arkadaşlarım almıştı hedaye bunu büyük birZ hep bund içiyorumÜff süper afiyet olsun fincanını da çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımm arkadaşlarım almıştı hedaye bunu büyük birZ hep bund içiyorumÜff süper afiyet olsun fincanını da çok beğendim
O kdar şey yapıyosunki bi an acaba dedim yıkanma konusunda niloşa katılıyorum
Çok bile yapıyosunn inşallah bence alırsın pozitif düşünelim öyle enerji yayalım
Bi ara ara vermiştim kilo aldım diye yemiyordum özlemişim bu hafta hergün aldım neredeyse bu akşam hesap yapıyorum 2 tl olmuş intense 1 tl de Nescafe etti 3 tl ayda 30 günden 90 TL para yapar bu intense i kesmelisin dedim karamelliyi denemedim karamelli bi çikokaya vardı adını unuttum onu sevmemiştim ondan ama burada karamelli intense görmedim ben
Eğer sigAran yoksa boşver yi gitsin millet sigaraya veriyo dünya para karamio mu neydi bende reklamlarda gördüm
Tamam canim, Allah kabul eylesin.Ellerine sağlık canım
Hadi teravih kılalım etiket yaptım seni yukarıda ben namaza duruyorum
Namazdan sonra gelirim inşallah kızlar abdest varken kılayım
Allah kabul etsin kızlarr claraEllerine sağlık canım
Hadi teravih kılalım etiket yaptım seni yukarıda ben namaza duruyorum
Namazdan sonra gelirim inşallah kızlar abdest varken kılayım
Bence kendine hizmet ettir fırsata dönüştürKitap okuyorum
Dizi izliyorum
Yürüyorum
Kolsuz işler müdürü olur benden
Mecbur öyle olucak, hava cok sıcakti bugun yikanmam lazim, yikamazsa catliycam.
Bence kendine hizmet ettir fırsata dönüştür
Nerede yaşıyodunuz burası serindi biraz gerci dışarsınız bilmiyorumevde serindi
Bence kendine hizmet ettir fırsata dönüştür
Nerede yaşıyodunuz burası serindi biraz gerci dışarsınız bilmiyorumevde serindi
Yok yok öyle düşünme çok iyi etmişsin.Sorma 3 kez yaptık yeniden yeniden daha yapamam dedim almasa mıydım acaba dedim kendi kendime
Çok iyi yapmışsınız. Bizim buralara doğru kaçmışsınız bende silivriden ormanlı güzel yer.Istanbul Suadiye
Çatalca Ormanli köyüne gittik bugun valla yollarda biraz yandik ahahah :)
Trafik de yogundu. Herkes kacma derdinde.
Bizim zorunlu bi durum oldu, benim gitmem sart degildi de son kez gezeyim dedim kapanma öncesi
❤
Akşam da pendike ugramamiz lazimdi.
Boydan boya istanbulu gezdik
Çok iyi yapmışsınız. Bizim buralara doğru kaçmışsınız bende silivriden ormanlı güzel yer.
Bence açık mekanlarda gezmekten bişey olmaz ya uzmanlar bile diyo sonucta ev görüşmesinden daha güvenli biyere gidp temiz hava almak
Ben o tarz büyüklükteki ile Türk kahvesi içemiyorum küçük olanlar makbul banaSağol canımm arkadaşlarım almıştı hedaye bunu büyük birZ hep bund içiyorum
Amin canım cümlemizin 8 rekat kıldımTamam canim, Allah kabul eylesin.
Amin canım sağolAllah kabul etsin kızlarr clara
Tamam canım bilgilendirmen için teşekkür ederim 3 çocuk annesi olarak tecrübelisindir fikrini önemsiyorum canım o zaman hergün 1 kez yapalımYok yok öyle düşünme çok iyi etmişsin.
Dikkat ve odak konusunda çok faydası var puzzle ve benzeri oyuncakların.
Tv ve tlf la dikkat eksikliği yaşanılan bir dönemde puzzle kurtarıcı oluyor.
Bence mutlu olmalısın ilgilendiği için. Hic ilgilenmeyen cocuklar da var
Dua öğretiyor musun kızın hangi yil hangi ay doğumluydu?Ben o tarz büyüklükteki ile Türk kahvesi içemiyorum küçük olanlar makbul bana
Amin canım cümlemizin 8 rekat kıldım
Amin canım sağol
Tamam canım bilgilendirmen için teşekkür ederim 3 çocuk annesi olarak tecrübelisindir fikrini önemsiyorum canım o zaman hergün 1 kez yapalım
Şuan babası ile de puzzle yapıyorlar canımDua öğretiyor musun kızın hangi yil hangi ay doğumluydu?
Benim ortanca çocukla aynı yaşta diye biliyorum ama ?
Ben de bu yıl kreşe yollayacaktm. Dini eğitim veren kresler var. Ama olmadı korana dan dolayiŞuan babası ile de puzzle yapıyorlar canım
Dua henüz sadece Rabbi Yessiri biliyor Türkçesi ile birlikte ama başlamak istiyorum diyeceğim de aslında ben bunun için kreşe yollamayı düşünüyorum korona engel oldu. Önümüzdeki yıl nasipse geniş kapsamlı bir kreşe göndermek istiyorum temelden eğitim almasını istiyorum bikaç tanıdığım buradaki bi özel anaokuluna yolladılar maşallah bir sürü dua öğrendiler sen öğrettin mi peki ne durumdasınız? Bu konuda kendimi biraz sorumsuz hissediyorum İngilizce'ye daha ağırlık verdim
Yok ben o konuda kendime güvenmiyorum canım aslında eltimin kızına ben öğretmiştim ama kendi kızıma cesaretim yok seninkiyle ay farkı var aramızda mayıs 2017 bizim deBen de bu yıl kreşe yollayacaktm. Dini eğitim veren kresler var. Ama olmadı korana dan dolayi
Ağaç yaşken eğilir anlayışıyla büyütmeye özen gösteriyorum.
Kuran alfabelerini öğrendi.
Devamını getirip getirmemekte kararsızım.
Korana devam ederse onu da ben ustlenicem.
2017 şubat doğumlu.
Dualardan sübhaneke yi çalışıyoruz öğrenmeye çok istekli.
Yavas yavas tüm duayı öğretmek amacım. Tekrarlarla pekiştirmek .
Yaşları çok güzel tam oyun yaşı.Yok ben o konuda kendime güvenmiyorum canım aslında eltimin kızına ben öğretmiştim ama kendi kızıma cesaretim yok seninkiyle ay farkı var aramızda mayıs 2017 bizim de
Benim kız da çok istekli beni de cesaretlendirsen bu konuda mutlu edersin beni ama bu yıl da oyun oynasın deyip zorlamiyorum seneye başlamayı düşünüyorum nasip
Bu sene saldım canım inan sırf oyun oynuyor desem yeridir nedense ben de kendime pek güvenemiyorum şu sıra aslında hep aklımdaYaşları çok güzel tam oyun yaşı.
Ben de bunu bildiğimden oyunlarla öğretiyorum.
Hem o keyif alıyor hem ben iyi hissediyorum