- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.001
Hey maşallah şey mi şu filmlerde görüyoruz ya lüküss villalar öyle bişey herhalde. Evde çalışan da vardır sen veranda da uzanmış kahveni yudumlarsın ohh miss2 akita
1 kuvasz
1 karabas sokaktan gelen bebe :)
4 de esimin cocuklari geldi ahahaha
3 alman kurdu
1 golden
Pesinen yazayim evim bahcelibuyuk degil ama az bi bahcem ve geniiissss verandam var verandada takiliyorlar genelde.
Hey maşallah şey mi şu filmlerde görüyoruz ya lüküss villalar öyle bişey herhalde. Evde çalışan da vardır sen veranda da uzanmış kahveni yudumlarsın ohh miss
Ay maşallahh yaa hepsiyle ilgilenebiliyosunuz ne güzel2 akita
1 kuvasz
1 karabas sokaktan gelen bebe :)
4 de esimin cocuklari geldi ahahaha
3 alman kurdu
1 golden
Pesinen yazayim evim bahcelibuyuk degil ama az bi bahcem ve geniiissss verandam var verandada takiliyorlar genelde.
Ay maşallahh yaa hepsiyle ilgilenebiliyosunuz ne güzel
Bende çok çin aslanı seviyorum almak istiyorum ama onlar biraz dominat karaktermişler zırmuş bakımı.sonra döndüm samoyed e. Ama işte evde olmuyo eşim istemiyo evin içinde. Annemlere alırız gittikce seversin diyo. Öyle de istemiyorum ne kadar gidiyorumki sanki. Bide kv köy ortamı pek ilgilenmicek cins olunca çalınma ihtimali çok yüksek. Ondan vazgecirdi beni
Ayy maşallah yaa sizin nüfus kalabalıkBi de kedilerimiz var daha :)
Sevince yük gibi gelmiyor, annem abim kardesim hepsi sevip bakiyor ama esin hakli normal bir daireyse cok zor köpek.
Ben en kotu ihtimal bahceye verandaya saliyorum takiliyorlar.
Sahip bellemesi lazim, arada bir gitmeyle de zor malesef.
Ayy maşallah yaa sizin nüfus kalabalıkevet bari kedi olsun diyorum ona da yok diyo. Karşı dairemde komşumun 4 kedisi var alt dairede 1 kedi. Ama işte ya kuş ya balık olabilirmiş
aynen öyle o yüzden ilerde inşallah bahçeli bi evimiz olursa artık öyle
Bence de çok iyi yapmışsın sen kolay değil cidden kendi işini kendin görcennyada bi veteriner de nüfusa dahil edicenInsallah
Ben sınavlara giriyorum ya ne sinavi biliyor musun
Acik ogretimden laborantlik ve veteriner saglik
Bu nüfusa bakmak kolay degil
Bence de çok iyi yapmışsın sen kolay değil cidden kendi işini kendin görcennyada bi veteriner de nüfusa dahil edicen
Çok iyi yapmışsın benceAbim veteriner zaten, onun cok yardimi ve destegi oluyor
Ben de kendi capimda biseyler yapabilir miyim diye girdim bi yola, kismet
Ben bugün ;
Yarım saat ders çalıştım
10 sayfa kuran okudum
2 namazı da kıldım ikindiyi kılıcam birazdan
Rutin ev temizliği yaptım
Yemeği yaptım
Şuan yılan hikayesine dönen tatlımı yapmaya çalışıyorum
Tavada ıslak kek yapmayı denicektim sonra sütlü irmiğe cevirdim. En son yalancı tavuk göğsünde karar kıldım. Onunda şekerini koymayı unutmuşum son artık kaynamaya yakındı şeker koydum bilmiyorum nasıl olduAy hangi tatli
Ben yine biiir sürü sey yaptim :))
Cogunu yapmadim yaptirdim ama olsun organize etmesem yapmazlardi
Tavada ıslak kek yapmayı denicektim sonra sütlü irmiğe cevirdim. En son yalancı tavuk göğsünde karar kıldım. Onunda şekerini koymayı unutmuşum son artık kaynamaya yakındı şeker koydum bilmiyorum nasıl oldu
Bugunun hedefleri :
10bin adim
50 sayfa kitap
son sinava girilecek
namazlar aksamayacak
haftalik yemek menusu sistemine geri gecilecek
3 bölüm dizi izlenecek
cocuklarla fransizca calisilacak
bütün ev icin temizlik plani yapilacak, ben cogunu yapamam ama yardimci ablamiz var normalde, yasakta gelmeyecek. Ucu basi kacmadan planlama yapmam lazim.
Su icilecek 2.5 lt
Yogun bir gun olacak haydi bakalim.
Menude domates corbasi, kremali mantarli tavuk, püre, makarna, haydari var. Tabi ki bi de baklavayasli annem ve cocuklar oldugu icin bizde yemek erken pisiyor iftari beklemiyoruz.
Bismillahirrahmanirrahim diyip basliyorum :)))
Yedin miiDaha yemedik birazdan yiyince söylicem
Evettt üzerindekini şimdi ekledim. Ama kendi başınada çokzel olmuşYedin mii
Yaa tarif isterimEvettt üzerindekini şimdi ekledim. Ama kendi başınada çokzel olmuş