- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.247
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.981
Niloyasiz tadi da olmaz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nere giitttiii
Mesajimi yazdiktan sonra gördüm griyi, kötü olmus (Niloyasiz tadi da olmaz ki
Kolay gelsinBugunun hedefleri :
10bin adim
50 sayfa kitap
son sinava girilecek
namazlar aksamayacak
haftalik yemek menusu sistemine geri gecilecek
3 bölüm dizi izlenecek
cocuklarla fransizca calisilacak
bütün ev icin temizlik plani yapilacak, ben cogunu yapamam ama yardimci ablamiz var normalde, yasakta gelmeyecek. Ucu basi kacmadan planlama yapmam lazim.
Su icilecek 2.5 lt
Yogun bir gun olacak haydi bakalim.
Menude domates corbasi, kremali mantarli tavuk, püre, makarna, haydari var. Tabi ki bi de baklava yasli annem ve cocuklar oldugu icin bizde yemek erken pisiyor iftari beklemiyoruz.
Bismillahirrahmanirrahim diyip basliyorum :)))
Hayvanlarda çocuklarda çatlar valla off inşallah bu son kapanma olur biter gider şu virüs canımAyy hayvanlar catlar valla cikartmam lazim
Bizde her sabah kalkip ise giden kimse yok, ben istifa ettim calismiyorum, esim hep bilgisayardan... pandemiden bagimsiz olarak böyle calisiyor.
Yine de arada arabayla geziyorduk ya kimseyle iletisim kurmadan cocuklar falan oyalaniyordu iste...
Kendin yapamaz misin aslinda ❤
Ben sinop mantisi seviyorum sık sık yaparım
Hayvanlarda çocuklarda çatlar valla off inşallah bu son kapanma olur biter gider şu virüs canım
Benim eşim çalışcak haftaya kadar. Dün diyo nasıl olcak bu yasakta bakalım. Dedim sen çalışıyosunki sorun yok. Ben hep evdeyim zaten. Kendimle gayet iyi geciniyoruz diye
Bide öyle bi sorun var bilmiyorum bizde kaç gün evde biyerden sonra birbirimize batıyoruz
yaa hiç denemedim bilmiyorum kii aslında. Sinop mantısını hiç görmedim
Bi bakıcamIncecik hamuru, cok guzel oluyor. Uzerine de ceviz dökülür netten bak ama iftardan sonra
Bi sorun cikmaz insallah ben de cikarim köpeklerle hergün. Bahane iste Bu sabah ciktim kimse bisey demedi, sormadi.
Benim kucu kucular kendileri gezip dönüyor aslinda ama cins olduklari icin birinin alikoymasindan korkuyorum en kotu ihtimal salarim gezer gelirler
Bi bakıcam
Yok bence sorun yaşamazsın marketler falan hep açık sonucta canım insanlar markete gidiyo ya belirli saatlerde o zaman pek bi sorun olmuyo galiba. Hem daha önce duydum hayvanları gezdirmek içinde izin varmış.
Cinsleri ne
4 Mayıs'ta bitiyormuş Ban süresi