- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.878
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.581
O tombik elleri yesinlerBugün kızımla parka gittik bir kediyi çok sevdik sonra gidip ona yem aldık yemcide de yavru kediler vardı onları da sevip yeniden parka döndük kedileri doyurduk kediyi sevdikten sonra kedi yanımda uyudu uyanınca kızımın pet şişesine yeltendi susamış kap da yok yanımızda avucuma döktüm suyu kedi avcumdan su içti öylesine güzel bir duyguydu ki anlatamam o içtikçe ben avucuma döktüm bir kedi daha geldi o da çok aç nasıl yedi yemden çok değişik bir gün geçirdim bi ara kedi kucağıma oturdu kızım sallanmak istedi kediyi omzuma aldım doğru salıncağa hem kızımı salladım omzumda da kediarada kucağıma alıp bebek gibi salladım bi ara yeter deyip hafif elimi ısırdı az önce eve geldik kızım parkta arkadaşı da geldi baya oynadı. İkindi namazını kıldıktan sonra Kuran ve kitap okurum böyle bir gündü çok lezzet aldım.
İnşallah canım. Bunlar çok büyüyomuş ama bakalım büyütebilecekmiyimİnşallah ömürleri uzun olur
Güneşi seviyorlar miİnşallah canım. Bunlar çok büyüyomuş ama bakalım büyütebilecekmiyim
Üşütmüş de olabilirsin idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bol su içKizlar selam, karnimda, kasiklarimda acayip sanci var
Biraz ciktik gezdik, poyrazköy var deniz kenari, yolu da cok guzel orman yolu (arabayla, izole sekilde gittik geldik)
Birazdan online sinava giricem.
Baska hic bisey yapmadim, yapmayacagim
Sinavdan sonra uyumayi dusunuyorum.
HarikalarBende minik bişeyler yaptım bugün yarın eklemeler yapıcam yanına
Ayy çok severim ben de o tarz birşey yapıyorum vişneli muhallebi altı tavuk göğsü püff canım çekti sütlü tatlı yapınca da benden başka kimse yemiyor eşim şerbetli tatlıcı sonra ben ye dur arkası kiloCanım vişne suyu ile yapılan bi tatlı var adını bilmiyorum.
Üst katı vişne suyu ve pudingle
Alt katı irmikli muhallebi
Hafif ekşimsi oluyor çok seviyorum
Bu artık bizim kedimiz anne diyor kızım baban istese ben onu eve taşırdım daO tombik elleri yesinler
Seviyolarmış canım. Sardunya uzun olanlar. Kısa olanda karanfilGüneşi seviyorlar mi
Ahahaha parkta yaşasın ama sizin kediniz olsun inşallah başka yerlere gitmezse gittikce seversinizBu artık bizim kedimiz anne diyor kızım baban istese ben onu eve taşırdım da
Karanfili bildim şükürSeviyolarmış canım. Sardunya uzun olanlar. Kısa olanda karanfil
Ayy orda internet yok mu hayırlı iftarlarKızlar ben gidiyorum yarın görüşürüzz. Kendinize iyi bakınn hayırlı iftarlar, keyifli akşamlar
Evet isimlerini biliyorum. Ama sardunyalar biraz kötü kokuyorSeviyolarmış canım. Sardunya uzun olanlar. Kısa olanda karanfil
Evet yüzsüzmüş biraz bu sardunyaalarKaranfili bildim şükürsardunya zaten benim en sevdiğim çiçek bakmasan bile oluyorlar bol çiçek açıyor
Var kız ama telefın hem pek çekmeyebilir. Hemde şimdi çok elimde telefonla duramam belkiAyy orda internet yok mu hayırlı iftarlarhayırlı akşamlar
Kuzum kızında var beraber 2 günde biririrsiniz beÜşütmüş de olabilirsin idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bol su iç
Sınavında başarılar
Harikalar
Ayy çok severim ben de o tarz birşey yapıyorum vişneli muhallebi altı tavuk göğsü püff canım çekti sütlü tatlı yapınca da benden başka kimse yemiyor eşim şerbetli tatlıcı sonra ben ye dur arkası kilo
Afiyet olsun canım menü çok güzel
Tamam canım hayırlı yolculuk görüşürüz inşallahEvet yüzsüzmüş biraz bu sardunyaalar
Var kız ama telefın hem pek çekmeyebilir. Hemde şimdi çok elimde telefonla duramam belki
Ay inşallah kurutmam bendeEvet isimlerini biliyorum. Ama sardunyalar biraz kötü kokuyorben karanfil çok severim hepte yetiştirmek istemişimdir ama olmuyor maalesef bakamıyorum kurutuyorum.
Yok yemez kızım yeseler yaparım da ziyan olur kendim için de hiç uğraşmayımKuzum kızında var beraber 2 günde biririrsiniz be
Canın çektiyse yap 20 dk lık iş bende oğluşla yiyorum
Görüşürüz canımmTamam canım hayırlı yolculuk görüşürüz inşallah
Yok sardunya zaten koklamalık değil görüntüsü güzel bol çiçek açıyor kurutmazsın kurutmazsınAy inşallah kurutmam bendeçicekleri açsın sardunyayıda koklamam nefesini tutarım bakarken
Muhteşem ötesi butonu yok, basamadım NiloyaaaBugün kızımla parka gittik bir kediyi çok sevdik sonra gidip ona yem aldık yemcide de yavru kediler vardı onları da sevip yeniden parka döndük kedileri doyurduk kediyi sevdikten sonra kedi yanımda uyudu uyanınca kızımın pet şişesine yeltendi susamış kap da yok yanımızda avucuma döktüm suyu kedi avcumdan su içti öylesine güzel bir duyguydu ki anlatamam o içtikçe ben avucuma döktüm bir kedi daha geldi o da çok aç nasıl yedi yemden çok değişik bir gün geçirdim bi ara kedi kucağıma oturdu kızım sallanmak istedi kediyi omzuma aldım doğru salıncağa hem kızımı salladım omzumda da kediarada kucağıma alıp bebek gibi salladım bi ara yeter deyip hafif elimi ısırdı az önce eve geldik kızım parkta arkadaşı da geldi baya oynadı. İkindi namazını kıldıktan sonra Kuran ve kitap okurum böyle bir gündü çok lezzet aldım.