- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.621
Bu msj da bildirimler arasında kaynamış ben de kendi kendime neden yazmadı acaba nereden kırıldığını deidm kendi kendime
Kaynar canım inşallah neyseki dirsekten kırılmamış en riskli bölge kızımın oradan kırılmıştı. Acildeki Dr yine acilde olan ortopedi uzmanına yollayıp onlar röntgeni birlikte çekmeselerdi bulunmayacaktı defalarca kez röntgen çektiler Allah korusun kızımın çok tehlikeli yerden kırılmış ve çok şükür kemik yerine oturmuş Dr demişti eğer oturmasaymış yerine şuan kızınız ameliyatta olacaktı demiştialçıya alındı tabii kızım nasıl ağladı mutlaka kırık var dedik durup durup bu kadar ağlaması sana da çok geçmiş olsun kaynar inşallah Allahın izniyle kızımın kolu kırıldığında çok acı çekmiştim
Aaaa aaaa kimseler yok bir başıma
Tam çayımı ve suyumu aldım balkona geçiyordum kiiii bir baktım son 6 dk çayı mı içeyim suyu mu bir hüp ondan bir hüp bundan evettt top patladı Ulucamiden ezan sesini bekliyorum
Olmaz mı kızzz Tophane diye semt var ya eskiden top atarlarmış da şimdi ses bombasını top niyetine kakalıyorlarAy sizin orda toptamı var
Olsun geçer bugünler de inşallah çift yerden kırıldığı için uzun bekliyor alçıda anladım alçıya alınınca ağrın kesilmiştir dimi senin de kızımın öyle olmuştuOyy kuzuya hic kiyamam yaa
Benimki evet dirsek veya bilek degil ama cift yerden kirilip kemik ters dönmüs ilk alciya alinirken o kadarr acidi ki
Neyse sukur ya insanlar neler yasiyor... ramazana ve taşınma telasina denk geldi kotu oldu.
GünaydınnnnnGünaydın biriciklerimmm nasılsınız, güzel günleriniz olsun
Ayy ne güzel yaa keşke burda da olsaOlmaz mı kızzz Tophane diye semt var ya eskiden top atarlarmış da şimdi ses bombasını top niyetine kakalıyorlartop atılıyor sonra Ulucamiden ezan sesi başlıyor
İyiyim bende çok şükğr kuzumGünaydınnnnn
İyiyiz canım sen nasılsın?
Amin inşallah güzel bir gün olsun
GünaydınGünaydın biriciklerimmm nasılsınız, güzel günleriniz olsun
Bende iyiyim çok şükğr canımmGünaydıniyiyim çok şükür sen nasılsın
Ay benim aklım gitmiş 2 kere sormuşum canımBende iyiyim çok şükğr canımm
Allah iyilik versin canım sahurda girmedin özledim inan ki seniAyy ne güzel yaa keşke burda da olsa
İyiyim bende çok şükğr kuzum
Ben de pazardan 2 tane cam güzeli aldım daha ekmeden parka geldik kızçemleYaaa geçenlerde marketten alıp ekmiştim yaa filizlenmiş nasıl mutlu oldum
Harika o zaman kitap sayfa sayısı bildiriyoruz inşallahKitaplarım geldi kızlar bugün başlıyorumsuç ve ceza eşimin ama bi ara onuda okurum belki
Neyse ki kedi uysalEvimin yakınına gelen kişiden ürün alındı
Pazarlık düzüldü dolaba yerleştirildi
Parktaki kedilere su kabı ve içine su koyuldu
Kediyi aradı durdu gözlerim yok yok bir baktım geliyor koştura koştura yakaladım sonuç bu
Yok bugün cırmaladı gitmek istedi kucağımdan ben de salmayınca sonuç kaçınılmazNeyse ki kedi uysal
Ben hayvanların yavru halini daha çok seviyorum . En azından dokunabiliyorum büyük hallerini sevmek gelmiyor içimdenYok bugün cırmaladı gitmek istedi kucağımdan ben de salmayınca sonuç kaçınılmazkızdım biraz fırça çektim dedim sen sokaklarda yaramazlık mı öğreniyorsun bakiyim deyip suratını sevdim azcık mıncıkladım