- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.561
Sen yapacaklarının listesini değil yaptıklarının listesini at buraya o zaman nazar olmazNazar nazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapacaklarının listesini değil yaptıklarının listesini at buraya o zaman nazar olmazNazar nazar
Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz derler ama bence kadının kilosu sorulmazkaç kilosunEn mantıklısı bu evett
Tamam örtmenim öyle yapcamSen yapacaklarının listesini değil yaptıklarının listesini at buraya o zaman nazar olmaz
Kız sorma sorma o zaman boşverr hiç karıştırmayalım oraları 6lı rakamlara geldiğimde söz söylicem kilomuKadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz derler ama bence kadının kilosu sorulmazkaç kilosun
Eşim bu ayki 7 günlük duruştan sonra pazartesi yeni başladı çalışmaya ama kapanışta çalışacaklarını söyledi ama hiç belli olmaz şuan net birşey yok üretim olacağı yönünde bilgiNiloyatospikk cnm fabrikalar çalışmaya devam ediyormu eşin sanırım çalışıyordu fab. bilgi varmı
Üretim çalışacak diyorlar aynen ama fabrikalar falan herşey çalışıyorsa kime yasak ben onu anlamadım en kalabalık tehlikeli yerler çalışıyorEşim bu ayki 7 günlük duruştan sonra pazartesi yeni başladı çalışmaya ama kapanışta çalışacaklarını söyledi ama hiç belli olmaz şuan net birşey yok üretim olacağı yönünde bilgi
Benim anladığım kadarıyla birtek esnaf çalışmayacakçünkü çevremde kime sorsam çalışıyoruz diyor kim çalışacak kim çalışmayacak anlamış değilimÜretim çalışacak diyorlar aynen ama fabrikalar falan herşey çalışıyorsa kime yasak ben onu anlamadım en kalabalık tehlikeli yerler çalışıyor
Bencede sadece esnaf ve ev hanımlarına yasak gibi görünüyor.. Muhasebeciler mali müşavirler falan herkes çalışıyorBenim anladığım kadarıyla birtek esnaf çalışmayacakçünkü çevremde kime sorsam çalışıyoruz diyor kim çalışacak kim çalışmayacak anlamış değilim
Aynen öyle bilmiyorum ki nasıl birşey bu ay devlet maaş desteğini de çekti bakalım neler olacakÜretim çalışacak diyorlar aynen ama fabrikalar falan herşey çalışıyorsa kime yasak ben onu anlamadım en kalabalık tehlikeli yerler çalışıyor
İşyeri sahiplerine birşeyler yapsalarda onlarda maaşları tam ödese bari..Aynen öyle bilmiyorum ki nasıl birşey bu ay devlet maaş desteğini de çekti bakalım neler olacak
Aynen öyle kardeşim büyük bir sanayide çalışıyor kaç tane fabrika satılık tabelası asmışİşyeri sahiplerine birşeyler yapsalarda onlarda maaşları tam ödese bari..
Sigorta devam, vergi devam, kira devam, maaş devam ama işyerleri kapalı yazık gerçekten..
Sigortasız çalışan insanları hiç söylemiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Artık büyüktede küçüktede dayanacak maddi güç kalmamış gerçekten..Aynen öyle kardeşim büyük bir sanayide çalışıyor kaç tane fabrika satılık tabelası asmış
Artık büyüktede küçüktede dayanacak maddi güç kalmamış gerçekten..
Ne yemek yaptınız arkadaşlar bugün kimse yemekten bahsetmiyor
Benim dünden yemeklerim var bugün sadece tatlı yapıcam hatta kalktım mutfağa geçtim bile
Tatlı ne yapıyorsunArtık büyüktede küçüktede dayanacak maddi güç kalmamış gerçekten..
Benim dünden yemeklerim var bugün sadece tatlı yapıcam hatta kalktım mutfağa geçtim bile
Geçmiş olsun regl sancısı mi acaba ?Kizlar selam, karnimda, kasiklarimda acayip sanci var
Biraz ciktik gezdik, poyrazköy var deniz kenari, yolu da cok guzel orman yolu (arabayla, izole sekilde gittik geldik)
Birazdan online sinava giricem.
Baska hic bisey yapmadim, yapmayacagim
Sinavdan sonra uyumayi dusunuyorum.
İnşallah ömürleri uzun olurBende minik bişeyler yaptım bugün yarın eklemeler yapıcam yanına
Geçmiş olsun regl sancısı mi acaba ?
Sınavda başarılar
Canım vişne suyu ile yapılan bi tatlı var adını bilmiyorum.Tatlı ne yapıyorsun
Eşim işte kendime özel birşey yapmayı düşünmüyorum tarhana çorbası ve salataArtık büyüktede küçüktede dayanacak maddi güç kalmamış gerçekten..