- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.601
Sarı lale ayrılık anlamındadır ama ayrılık yok, sizinle beraberiz.
Komsu teyzenin ciceklerini cektim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tanesi sahiplendirildi canım kaldı 3 yavru birinin de sahibi var bekliyor alacak kaldı geriye 2 tane kara onlar da öyle tatlı ki nasıl güreşiyorlar birbirleriyle görsenMuhteşem ötesi butonu yok, basamadım Niloyaaa
Annengildekilerin fotolarını da takip ediyorum, ekrandan seviyorum filan
Tam lale mevsimi şuandaSarı lale ayrılık anlamındadır ama ayrılık yok, sizinle beraberiz.
Eki Görüntüle 2835581
Ben de şimdi Kuran okudum kitap okusam iyi olacak ama uzandım yemek pişireceksen acele et sizin orada iftar bizden daha erken kronometre başlasın kum saatiAmirim, rapor vereyim:
+ Kur'an tamam. Tesbihler tamam.
+ Mutfak süper temiz.
+ Balkonu yalandan yıkadım.
+ Oturma odasının camını sildim.
+ Kızımı parkta oynattım.
- Yemek pişirecegim.
- Kuzuyu banyo yaptıracağım.
- Hadis ve kitap okurum akşama.
Hergün verimli geçecek diye şartlandırma kendini bazen saldığım günler oluyor sonra kendime diyorum bugünü izin günü ilan ediyorum kendimeRaporumla geldim
Sinavda 19/25 bildigim seylerdi.
6 tanesini de salladim
Cok az adim attim 2800
Hep arabayla gezdik bugun, istanbul anadolu yakasi boydan boya. Yeni eve baktik plan yaptik.
Namazlardan öglen yalan oldu disardaydik.
Digerleri simdilik tamam.
Yemekleri annem yapti herhangi bir ev isi yapmadim.
20 sayfa kitap okudum, dizi izlemedim.
Begenmedim bugünü. Otur 0 morportakal.
Hergün verimli geçecek diye şartlandırma kendini bazen saldığım günler oluyor sonra kendime diyorum bugünü izin günü ilan ediyorum kendime
Aa iyi günlerde oturmanızı dilerimGezdik aslinda. Bu da lazimdi, iyi geldi.
Gecen hafta yeni ev aldik, onun icini planladik tadilat, esya, cocuklarin odalari ney nerde olacak falan. Aslinda bos gecmedi gayet biseyler hallettim ama genel rutinimden sastim :))
Aa iyi günlerde oturmanızı dilerim
Ee rutinler de arada aksayabilir başka işlerimiz de olabilirkolun alçıda yine de çok gayretlisin
Ne kadar oldu alçılanalıTesekkurlerr :)) insallah guzel gunlerimiz olur yeni evimizde.
Alcim daha 4 hafta kalacakmis
Baya da uzun durmuş neresinde kolunun18 nisandan beri alcida
Baya da uzun durmuş neresinde kolunun
Bu msj da bildirimler arasında kaynamış ben de kendi kendime neden yazmadı acaba nereden kırıldığını deidm kendi kendimeDirsekle bilek arasi, cift yerden kirik
Allahtan sol kol
Ay sizin orda toptamı varAaaa aaaa kimseler yok bir başıma
Tam çayımı ve suyumu aldım balkona geçiyordum kiiii bir baktım son 6 dk çayı mı içeyim suyu mu bir hüp ondan bir hüp bundan evettt top patladı Ulucamiden ezan sesini bekliyorum