- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.249
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.521
Oyyy maşallah ayy ben neden duygulandım ki peki bu kadar sanirim kardeşlik hissinden kaynaklı.Bende ilk defa sahura kadar uyumadım ben hariç herkes uyumuşsaat 5 ten sonra uyudum saat 7:50 de annem aradı ablan doğurmuş diye şimdi tekrar uyuyacağım
Ay teşekkür ederimOyyy maşallah ayy ben neden duygulandım ki peki bu kadar sanirim kardeşlik hissinden kaynaklı.
Iyi ki doğmuş bebis.
Hayirli olsun sana da teyzesi ❤❤❤
Günaydıngünaydınnnn hayırlı sabahlar
Bende kendimi yemeye zorluyorum ama yok çok yiyemiyorumramazan dolayısıyla diyeti bıraktım önüme ne glirse yiyorum
Biz uyurken buraların bekciliğinimi yaptın akşamBende ilk defa sahura kadar uyumadım ben hariç herkes uyumuşsaat 5 ten sonra uyudum saat 7:50 de annem aradı ablan doğurmuş diye şimdi tekrar uyuyacağım
Benim için ramazan veya normal gün hiç farketmiyo her an diyeti bırakmış durumdayımramazan dolayısıyla diyeti bıraktım önüme ne glirse yiyorum
Gelin diyeti yapıyordum ramazan hürmetine bıraktımBiz uyurken buraların bekciliğinimi yaptın akşamAyy maşallah hayırlısı olsun canım benimm sağlıkla büyüsün minik teyzesinede ailesinede çok hayırlı bi evlat olsun ismi ne oldu
Benim için ramazan veya normal gün hiç farketmiyo her an diyeti bırakmış durumdayım
Ay sen gelin olacaktın dimiiGelin diyeti yapıyordum ramazan hürmetine bıraktım
Yok kız ne kilo vermesi almayım da 67 yimRamazanda kilo verebiliyor musun?
Kac kilosun şu an ?
Ayy hadi gözünüzaydınAy teşekkür ederimablam doğurana kadar uyumayacktım ben uyuduktan 1 saat sonra doğurmuş neyse sonuç çirkin bir oğlan çocuğu
Ben de ben deramazan dolayısıyla diyeti bıraktım önüme ne glirse yiyorum
Biz uyurken buraların bekciliğinimi yaptın akşamAyy maşallah hayırlısı olsun canım benimm sağlıkla büyüsün minik teyzesinede ailesinede çok hayırlı bi evlat olsun ismi ne oldu
Benim için ramazan veya normal gün hiç farketmiyo her an diyeti bırakmış durumdayım
Ben her sabah başlayıp akşam bozanlardanımAyy hadi gözünüzaydınAllah analı babalı büyütsün inşallah
Ben de ben de
Ben de 1.000.001.diyetimi de bozduktan sonra salmış durumdayım
Ben sen girmeyince nerede ki dedim uyumuşsun demekÇok esti galiba niloş ne sahur duymuşum ne ezan çarptı
zerree dedi ya ramazandan sonraya bırak diye. Şimdi zaten kapanma var ramazandan sonrada ne olcağı belli olmaz yine kapanma olursa hayal olr demek istedim
Kızz hemde ne uyumak sormaaa bi uyumuşum bu saatte uyandımsana hedeflrime gülme demiştim bak nazar ettin işte bu saatten sonrada anca açar tvyi sihirli annnem izlerim
Amin canım aminnn
Günaydın güzellergünaydınnnn hayırlı sabahlar
Günaydın güzellerGünaydınnn canlarımm herkesler uyanmaya başladığına göre
Uyumuşum yaa. Bide ayıptır söylemesi bugün orucumda kaldı, sahurda duş alırım demiştimBen sen girmeyince nerede ki dedim uyumuşsun demek
Amin canım aminnn
Günaydın güzeller
Günaydın güzeller
Kız ne biliimUyumuşum yaa. Bide ayıptır söylemesi bugün orucumda kaldı, sahurda duş alırım demiştim
Oysa dün ne hedefler atmıştım buraya sen gülmüştün bana
Ben beni tanıyamamışın sen hissetmişsin demekkiKız ne biliim
Senle ne güzel tanıştık ben senin yüreğini seviyorum kuzum hissetmişimBen beni tanıyamamışın sen hissetmişsin demekki