- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.541
Ramazandan sonra devam ederizAyy hadi gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ben de ben de
Ben de 1.000.001.diyetimi de bozduktan sonra salmış durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazandan sonra devam ederizAyy hadi gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ben de ben de
Ben de 1.000.001.diyetimi de bozduktan sonra salmış durumdayım
İnşAllah canımRamazandan sonra devam ederiz
Canım benim valla bende seni çok seviyorum valla çok içten ve samimisin iyikide gelmişim buraya o zaman üzülmüştüm yalnış bişey dedim diyeSenle ne güzel tanıştık ben senin yüreğini seviyorum kuzum hissetmişimsen buraya gönlümü almaya gelmiştin seni seviyorum canım
O polar don şimdi totomda üşüyorum napiiim ama o yazışma fayda etti gittim o hışımla bir seksuuu iç giyim daha aldımCanım benim valla bende seni çok seviyorum valla çok içten ve samimisin iyikide gelmişim buraya o zaman üzülmüştüm yalnış bişey dedim diye
Boşverrr benimde polar çorapla pembe don totomda şuan nasıl rahat ediyosak valla kime neO polar don şimdi totomda üşüyorum napiiim ama o yazışma fayda etti gittim o hışımla bir seksuuu iç giyim daha aldım
Gönlün ne kadar inceymiş ki alındığımı düşünüp geldin iyi gelmişsin yaşasınnn
Geçmiş olsun canım çok zorlama kendini dinlen ben de senden aldığım ilhamla yürüyüşe çıktımGünaydin cicekler.
Biraz sancim var, bugun kendime hedef koymuyorum ne yapabilirsem o :) aksam yine raporumla gelirim.
Benimkiler de olmazdı evlendiğimde 45 kiloydum şimdi 67Boşverrr benimde polar çorapla pembe don totomda şuan nasıl rahat ediyosak valla kime ne
Kızz ne iyi yapmışsın benim seksi cicilerim artık olmuyo üstüme ya yenileri almam lazım yada içine girmem lazım
Kimsenin kalbini kırmak istemem kuzum. Özellikle iyi birisi olduğunu hissettiğim kişilerin
Maşallah kız bayada zayıfmışın evlendiğindeBenimkiler de olmazdı evlendiğimde 45 kiloydum şimdi 67
Oh mis gibi gözüküyo keyfini çıkarınBen de kızçemle yürüyüşe çıktım kaydırakta bir minnoşcuk buldum hava da ısınmış çok güzel
Kemiktim kemikMaşallah kız bayada zayıfmışın evlendiğinde
Sağol canımOh mis gibi gözüküyo keyfini çıkarın
Ben de akşama yapmayı düşünüyorum canım kapılara kaldığı yerden devamBende işte temizlik yapayım bu güzel havada napayım
Amin canım Allah razı olsunBiz uyurken buraların bekciliğinimi yaptın akşam Ayy maşallah hayırlısı olsun canım benimm sağlıkla büyüsün minik teyzesinede ailesinede çok hayırlı bi evlat olsun ismi ne oldu
Ya kıyamamUyumuşum yaa. Bide ayıptır söylemesi bugün orucumda kaldı, sahurda duş alırım demiştim
Oysa dün ne hedefler atmıştım buraya sen gülmüştün bana
İçine girmen lazımBoşverrr benimde polar çorapla pembe don totomda şuan nasıl rahat ediyosak valla kime ne
Kızz ne iyi yapmışsın benim seksi cicilerim artık olmuyo üstüme ya yenileri almam lazım yada içine girmem lazım
Kimsenin kalbini kırmak istemem kuzum. Özellikle iyi birisi olduğunu hissettiğim kişilerin
Kapılara benimde girişmem lazım aslında uzun süre oldu silmeyeliBen de akşama yapmayı düşünüyorum canım kapılara kaldığı yerden devam
Maşallah ismiyle yaşasın inşallah kuzum ismine yakışır bir birey olsunAmin canım Allah razı olsun
İsmimiz Muhammed Barış olacak inşallah
Nazar nazarYa kıyamam
En mantıklısı bu evettİçine girmen lazım