- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
AmiiinHem salarsın hem sallarsıninşallah canım inşallah tez vakitte sağlıklı bir bebiş Amin
GüneydoğudaymHalı yıkamak nedir bu havada dicem ama sen neredeydin biizm burada yaz havası var cevizleri koydum balkona kurusunlar diye güneşe eşim de diyor koy koy hergün birer birer kargalar götürür
Ah canım doğal yaşam dedim durdum kızıma ne meyve püreleri yaptım market abur cubur çok az yedirdim kolanın tadını bilmez şimdi biz içerken görüyor sulandırıyoruz ya da limonata tercih ediyoruz o asit almasın diye gel gelelim çocuk cipis de cipis baba cips alalım cipis ne kadar zararlı hele o yumurtalar o kadar sağlıklı besledim herşeyin tadını tatırdım tanısın diye şuan yediği şeyler o kadar az kiAmiiin
Eşimle doğal sağlıklı bir yaşama geçmeye çalışıyoruz, benim beceremeyeceğim bir şeydi aslında ama gerçekten söz konusu çocuk olunca çok şeyi çıkarıyorsun hayatından, paket gıda yasakladım zaten hamdolsun.
Deterjani napacam ben yav. Çamasır suyu kullanmıyorum ama, kullanmak için can atıyorum, resmen vazgeçilmez bir şey.
Tertemiz yapıyor ama çoooook zararlıiiiii of yaa
Doğal markaları kullanmak istiyorum diğer deterjanlarda da bulasık çamasır vs
Tmm canım şehiri deme inan aynı ben halımı kendim yıkardım bu ne beee yeter dedim masaya elimi yumruğumu bi vurdum artık halı yıkamacıyaGüneydoğudaymşehri demiym tanıdık felan çıkar, her sorunu yazıyoz buraya sonra rezil olmayalım da
Hava serin aslında ama ne bileyim hazır suya girmişken yıka be dedim kendimezaten böyle istekler birden gelir bana
Ben hala evimde değilim kuzum dolanıp duruyor donusteyiz artık elazigdaym burda kalıp gezip yarın eve dönüş yolunda artik sen nasilsinNeler yaptınız ben yokken kimse yazmamışen baş sayfada liste yapmıyorum diye iyi kaçıyorsunuz he sizi gidi kaçaklar sizi -Aykiz- @Narinkimse ne işler yapıyorsunuz bakalım yaptıklarınızı söyleyin de gaza geleyim biraz Black Light döktürüyordur zaten topiğimizin hamarat gelini benim gibi sündüğü motive eden H M cim sen nasılsın @00dila00 izinli rapor yazdım ben ona ayağı düzelene kadar inşallah hepicuğunuzu hatırladım ban yedim diye iş yapmadım sanmayın aaa @can09e sen de gözümden kaçmadın rahatsız gibiydin nasıl oldun
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ben de bir gün deniz kenarına gittim bu aralar kaygı tavan yapıncaiskeleye bağdaş kurdum oturdum
Keşke devam etseydiniz, aslında kızın için tek de değil. Sizinde kola içmemeniz gerekirdi.Ah canım doğal yaşam dedim durdum kızıma ne meyve püreleri yaptım market abur cubur çok az yedirdim kolanın tadını bilmez şimdi biz içerken görüyor sulandırıyoruz ya da limonata tercih ediyoruz o asit almasın diye gel gelelim çocuk cipis de cipis baba cips alalım cipis ne kadar zararlı hele o yumurtalar o kadar sağlıklı besledim herşeyin tadını tatırdım tanısın diye şuan yediği şeyler o kadar az kimeyve suyuna diretiyorum doğalını inşallah böyle devam eder çamaşır suyu zararlı mıymış o kaa değil canım sen de neyle beyazlatacaksın soda mı kullanıyorsun yumuşatıcı ne zararlı ee havlular kaskatı oluyor kullanmayınca bi ara kullanmadım havlular kötü oldu hangi birini elimizden geldiğince doğal yaşamaya gayret ediyoruz yoğurdumu mayalıyorum ama hazır gıdalardan da kullanıyoruz nasıl yapılır bilmiyorum neler yapıyorsun kullandıkların olarak biraz açıklasan canım
Valla halı yıkamak çok güzel benim yer yok büyükleri yıkayamıyom zar zor.Tmm canım şehiri deme inan aynı ben halımı kendim yıkardım bu ne beee yeter dedim masaya elimi yumruğumu bi vurdum artık halı yıkamacıyayorganı bile verdim aslında leğene koyup ayaklarımızla çiğnemek lazım da gevşek toto var burada
Gezin canım dikkatli olun iyi ben de nolsunBen hala evimde değilim kuzum dolanıp duruyor donusteyiz artık elazigdaym burda kalıp gezip yarın eve dönüş yolunda artik sen nasilsin
Maşallah canım ellerine sağlık ne güzel bahçeniz var sohbet derken ne dinliyorsun canım?Hayirli Aksamlar:) ara sira okudum yazdiklarinizi ama sakinca oturup yazmak simdiye nasip oldu:)
ne güzel paketli gidadan uzak duranlarimiz varmis aramizda. Nasil yapiyorsunuz? Nelerden vazgecip nasil alternativ bulup dengeliyorsunuz?
ben bugün evi topladim süpürdüm sildim, alisverise gittim. Esim bahceyi ve ev etrafini biraz toparlayip temizledi. Önümüzdeki günler devam edicek:)
malum kis geliyor bahce elden gecmeliii.
yarin yagmur yagmazsa csmlari sileyim diyorum. Bugün baya camasir yikadim, toparladim. Evde biraz isim var daha. Su an disaridayim:) gelince ise devam edicem biraz.
bu hafta düzenli internetten sohbet dinlemeye basladim not alarak. Daha verimli oluyor ve aklimda kaliyor. Böyle düzenli planli calismak ruhuma iyi geliyorSizde ne var ne yok?
Yok canım önceden yıkardım da artık yok veriyorum yıkama şirketlerineValla halı yıkamak çok güzel benim yer yok büyükleri yıkayamıyom zar zor.
Büyük bi eve geçersem büyük balkonlu of süper halı yıkanır mis mis ccanım halı yıkamak çekti fosur fosur
WC banyolara sirke kullanıyorum zeytinyağı saf doğal kendimiz zeytin alıp çektiriyoruz çaydanlığımı limon tuzu ile kireci arındırırım buzdolabını da raflarını bulaşık deterjanı ile yıkar durularım çamaşır makinasında sirke karbonat deniyim onu hiç denemedim ama sirke kireci süper söküyorKeşke devam etseydiniz, aslında kızın için tek de değil. Sizinde kola içmemeniz gerekirdi.
Beyazlık için sirke, karbonat limon işe yarıyor çaydanlıklar bardaklar mis gibi oluyor hiç de çamasır suyu kullanmam.
Wc falan da sıcak su karbonat sirke vs aynı etkiyi verir.
Zaten buzdolabı içi temizliği mutfak vs kimyasal kullanmamaya çalısıyorm yiyecekler ile direkt vücudumuza giriyor çünkü.
Kıyafetler için normal deterjan kullanıyorum ama boron marka önerdiler bakalım ama kokusuzmuş arkadas içine uçucu yağ katıyormuş bi deniyim bende dedm.
Yumuşatıcı olarak doğal marka kullanabilirsin.
Biobellinda, ersağ, moms Green,
İnstagram da rahikimakhtum, medarı sıhhat vs vs
Tercih edebileceğimiz doğal markalar çok ama fiyatları daha pahalı.
Olsun ya sağlıklı kalalım da.
Bende yavaş yavaş geçiyorum maddi açıdan ve nefsi açıdan ayak uyduramasam da
Ayçiçek yağından tamamen kurtulmak istiyorum saf zeytinyağı takılmak istiyorum
Kızartmaları bırakmak istiyorum ama eşim inat etti bıraktırtmıyo zorla yaptırıyor
Neyse sağlık olsun inşallah düzelir
Çok güzel yaaaWC banyolara sirke kullanıyorum zeytinyağı saf doğal kendimiz zeytin alıp çektiriyoruz çaydanlığımı limon tuzu ile kireci arındırırım buzdolabını da raflarını bulaşık deterjanı ile yıkar durularım çamaşır makinasında sirke karbonat deniyim onu hiç denemedim ama sirke kireci süper söküyor
Şimdi çamaşır makinasına yumuşatıcı gözüne sirke koydum yumuşatacak mı çamaşırları hamarat gelinÇok güzel yaaa
Hoşgeldinkahvaltı hazırladım
kuran okudum
kitap okudum hayata dön isimli
günlük zikirlerimi çektim
annemle market alışverişine gittim
banyo yaptim dünden saçıma tatlı badem yağı sürmüştüm
kirpiklerime badem yağı sürdüm
Kim sirke koymuş yavŞimdi çamaşır makinasına yumuşatıcı gözüne sirke koydum yumuşatacak mı çamaşırları hamarat gelin
Kız sirke karbonat koy demedin mi çamaşırlar son durulama suyunda sirke alacakKim sirke koymuş yav
Ben sirke koy demedim ama yumuşatıyo mu ki