🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün duşakabini yapayım kaç gündür erteliyorum hep kireç hep kireç bugün yap 3 gün sonra yine aynı arkadaşım vazelin al sür dedi camlarına eczanede sıvı şekilde satılıyor aldım sürdüm su tutmuyor akıp gidiyor kireç de tutmuyor ama sevemedim çeşmeye de sürdüm tabi ben eşim dedi bu ne ya çeşmeye elledim dedi çeşmeye sürme dedi kaldı öyle sirkeyle kireç çözücü ile bir güzel duşakabini parlatma günü olsun bugün sonra tertemiz banyoda bir güzel almak oh mis ferahlık hissibugün biraz daha iyiym Covid olan kardeşim bugün daha iyiyim dedi çok mutlu oldum Allahım herkesi korusun sevdiklerimizi de

Hayır bu yazdıklarımı şuan yatarak nasıl yapıcam merak ediyorum hadi kaldır şu totoyu yahu bi fırına gideyim ekmek ne kaldıysa artık alayım bu saatte sonra kahvaltı eşim işe gider ardından annemlere alınacak ne varsa onları alırım biraz kitap okuma ama en önce bi duşakabin fırçala kuzum fırçala

Selamsız daldım kusura bakmayın yok neredeyse hiç gelmiyor ayaklarımı sürüye sürüye zorla ve aşırı sinirlenerek yapıyorum mecbur evi ... götürmeyecek kadar
Ama belli rutinleri uyguluyorum her sabah WC-lavabo yıkamak gibi. Neredeyse her sabah çamaşır mak. Çalıştırma. Kuruyanları katlayıp yerleştirmek , akşam mutfağı toplu bırakmak. Sabah yatakları düzeltmek aşırı acelem yoksa mutlaka yapıyorum.

Oo bunları her gün yapıyorsan gel alnından öpicem her sabah wc lavabo silmek Hoşgeldin canım bu arada

Amin amin canım aynen çok güzel buyur ettik

Cok alemsin niloya sen olmayınca bura sessiz..

Ay ben Niloyatospikk in tavsiye ettiği kitabı bitirmeye çalışıyorum yeni kitap geldi ona başlamak istiyorum.

Offf ev işi yapmayı sevmiyorum ay ben her gün lavoba tuvalet ovmuyorum kızlar
Canım sen o kitabı diğer atak topiğinde paylaş iyi geldiğini başkalarına da faydamız dokunsun.
Ben de hergün lavabo tuvalet ovmuyorum da wc ye dikkat etmeye çalışıyorum annem önceden derdi bu kadar deterjan bünyene zarar şuan onu uyguluyorum bensen şuan lavabo falan ovma raporlusun sporunu yap yeter

Vallaha ben hep hasta hasta yattım 1 hafta önce midemi üşüttüm sonra tamamen üşüttüm pek motive edemiycem ama kasıma bomba gibi giriyoruuuuuuuuz

Bazı günler böyle olabiliriz buna müsaade edebiliriz canın yapmak istemiyorsa bazı işleri bugün yapma canım en önemli yapılması gerekenleri yap Blacklight namazdan sonra uyumuyor galiba
Uyuyorum canım 7 gibi uyanıyorum genelde ama son 1 haftadır hastayım ondan dolayı herşeyi salladım. Geç uyanıyorum hamdolsun toparladım bugün 2 tane halı yıkadım diceksinz bu soğukta
İşte wc banyo yu iyice yıkadım lavabolar falan rahatladım oh mis, ama daha işlerim çok, yorgunum o yüzden şu anlık dinleniyorm

Vallaha ben hep hasta hasta yattım 1 hafta önce midemi üşüttüm sonra tamamen üşüttüm pek motive edemiycem ama kasıma bomba gibi giriyoruuuuuuuuz
Ay geçmiş olsun canım bu ara salgın da var Covid miyim diye şüphe ediyor millet ıhlamur iç bol bol içine limon kabuğu da at Kasım inşallah güzelliklerle gelsin 30 Kasım da doğum günüm 31 oluyorum hadi bakalım

Sen benim çocuk olmadan ki halimsin bu kadar mı benzer ya yani 20li yaşlarım çok benzer neyse çocuk olunca salarsın

Teşekkür ederim niloyacıım
Evet ama ben pek şüphe etmedim çünkü midemi üşüttüm bide midem çok hassas yediğim bir şey de dokundu kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…