- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Selamsız daldım kusura bakmayınArada geliyordur ama dimihiç gelmiyorsa gel buraya birbirimizi gaza getirelim şu sıra benim de gelmiyor ama şunları yaptık bunları yaptık deyince gaza geliyorum N Narinkimse bi gün dedi ki wc lavabolar bi yaptım dedi ben o akşam wc yi parlat lavabolar çeşmeler yerleri sildim oh be dedim oldu
Oo bunları her gün yapıyorsan gel alnından öpicemSelamsız daldım kusura bakmayınyok neredeyse hiç gelmiyor ayaklarımı sürüye sürüye zorla ve aşırı sinirlenerek yapıyorum mecbur evi ... götürmeyecek kadar
Ama belli rutinleri uyguluyorum her sabah WC-lavabo yıkamak gibi. Neredeyse her sabah çamaşır mak. Çalıştırma. Kuruyanları katlayıp yerleştirmek , akşam mutfağı toplu bırakmak. Sabah yatakları düzeltmek aşırı acelem yoksa mutlaka yapıyorum.
HoşbuldumOo bunları her gün yapıyorsan gel alnından öpicemher sabah wc lavabo silmek Hoşgeldin canım bu arada
Amin amin canım aynen çok güzel buyur ettikAyy ciddi misin çok geçmiş olsun hakikaten buyur etmişsinizama bence baştan geçirmek belki de korkuyu atmaya vesile olmuştur biz her gün aman gelecek aman gelecek kaptım mı diye diye 65 yaşında atlatmış maşallah ya Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Aaaa öyle mi harika. İnşallah ben de uyumamak istiyorumBazı günler böyle olabiliriz buna müsaade edebiliriz canın yapmak istemiyorsa bazı işleri bugün yapma canım en önemli yapılması gerekenleri yap Blacklight namazdan sonra uyumuyor galiba
Neler yaptınız ben yokken kimse yazmamışen baş sayfada liste yapmıyorum diye iyi kaçıyorsunuz he sizi gidi kaçaklar sizi @-Aykiz- N Narinkimse ne işler yapıyorsunuz bakalım yaptıklarınızı söyleyin de gaza geleyim biraz Black Light döktürüyordur zaten topiğimizin hamarat gelini benim gibi sündüğü motive eden @H M cim sen nasılsın M -Misk- izinli rapor yazdım ben ona ayağı düzelene kadar inşallah hepicuğunuzu hatırladım ban yedim diye iş yapmadım sanmayın aaa @can09e sen de gözümden kaçmadın rahatsız gibiydin nasıl oldun
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ben de bir gün deniz kenarına gittim bu aralar kaygı tavan yapıncaiskeleye bağdaş kurdum oturdum
Önceden lavabolar parım parım parıldardı biraz saldım bikaç günde yapıyorum ama wc yi yaparım her günHoşbuldumWC lavabo yıkamak 5 dkmı almıyor yoksa yine yapmazdım çocuklardan zaman bulamıyorum bulunca da buna mı harcıycam kıymetli zamanımı diye yapmıyorum
Canım sen o kitabı diğer atak topiğinde paylaş iyi geldiğini başkalarına da faydamız dokunsun.Ay benNiloyatospikk in tavsiye ettiği kitabı bitirmeye çalışıyorum yeni kitap geldi ona başlamak istiyorum.
Offf ev işi yapmayı sevmiyorum ay ben her gün lavoba tuvalet ovmuyorum kızlar
Vallaha ben hep hasta hasta yattım 1 haftaNeler yaptınız ben yokken kimse yazmamışen baş sayfada liste yapmıyorum diye iyi kaçıyorsunuz he sizi gidi kaçaklar sizi @-Aykiz- N Narinkimse ne işler yapıyorsunuz bakalım yaptıklarınızı söyleyin de gaza geleyim biraz Black Light döktürüyordur zaten topiğimizin hamarat gelini benim gibi sündüğü motive eden @H M cim sen nasılsın M -Misk- izinli rapor yazdım ben ona ayağı düzelene kadar inşallah hepicuğunuzu hatırladım ban yedim diye iş yapmadım sanmayın aaa @can09e sen de gözümden kaçmadın rahatsız gibiydin nasıl oldun
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ben de bir gün deniz kenarına gittim bu aralar kaygı tavan yapıncaiskeleye bağdaş kurdum oturdum
Canım sen o kitabı diğer atak topiğinde paylaş iyi geldiğini başkalarına da faydamız dokunsun.
Ben de hergün lavabo tuvalet ovmuyorum da wc ye dikkat etmeye çalışıyorum annem önceden derdi bu kadar deterjan bünyene zarar şuan onu uyguluyorum bensen şuan lavabo falan ovma raporlusun sporunu yap yeter
Uyuyorum canım 7 gibi uyanıyorum genelde ama son 1 haftadır hastayım ondan dolayı herşeyi salladım. Geç uyanıyorum hamdolsun toparladım bugün 2 tane halı yıkadım diceksinz bu soğuktaBazı günler böyle olabiliriz buna müsaade edebiliriz canın yapmak istemiyorsa bazı işleri bugün yapma canım en önemli yapılması gerekenleri yap Blacklight namazdan sonra uyumuyor galiba
Ay geçmiş olsun canım bu ara salgın da var Covid miyim diye şüphe ediyor millet ıhlamur iç bol bol içine limon kabuğu da at Kasım inşallah güzelliklerle gelsin 30 Kasım da doğum günüm 31 oluyorum hadi bakalımVallaha ben hep hasta hasta yattım 1 haftaönce midemi üşüttüm sonra tamamen üşüttüm pek motive edemiycem ama kasıma bomba gibi giriyoruuuuuuuuz
Sen benim çocuk olmadan ki halimsin bu kadar mı benzer ya yani 20li yaşlarım çok benzer neyse çocuk olunca salarsınUyuyorum canım 7 gibi uyanıyorum genelde ama son 1 haftadır hastayım ondan dolayı herşeyi salladım. Geç uyanıyorum hamdolsun toparladım bugün 2 tane halı yıkadım diceksinz bu soğukta
İşte wc banyo yu iyice yıkadım lavabolar falan rahatladım oh mis, ama daha işlerim çok, yorgunum o yüzden şu anlık dinleniyorm
Ay aman çocuk olsunda ben sallarım sorun değilSen benim çocuk olmadan ki halimsin bu kadar mı benzer ya yani 20li yaşlarım çok benzer neyse çocuk olunca salarsın
Teşekkür ederim niloyacıımAy geçmiş olsun canım bu ara salgın da var Covid miyim diye şüphe ediyor millet ıhlamur iç bol bol içine limon kabuğu da at Kasım inşallah güzelliklerle gelsin 30 Kasım da doğum günüm 31 oluyorum hadi bakalım
Hem salarsın hem sallarsınAy aman çocuk olsunda ben sallarım sorun değil
Halı yıkamak nedir bu havada dicem ama sen neredeydin biizm burada yaz havası var cevizleri koydum balkona kurusunlar diye güneşe eşim de diyor koy koy hergün birer birer kargalar götürürAy aman çocuk olsunda ben sallarım sorun değil