🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Aleyküm selam ben güne iyi başlasam da öğlen kardeşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrenerek kötü oldum duyduğum anda başım dönmeye başladı yemek dışında iş yapasım yok eşimin de çalıştığı yerde bir sürü vaka var evden çıkmadan evvel bile 2 kişinin daha sonucunu öğrendi 😔
Bununla yaşayacağız artık kuzum geçmiş olsun insallah kolayca atlatır üzme kendini🌺

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah durumu iydr kardeşinin.
Eşin de olmaz.

Yorucu bir gündü kız durmuyor dişlerini çıkarsaydı. Eşim sildi süpürdü. Esinin kışlıkları hallettim ben de. yemek bulaşık makinesi bu saati bulduk.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah durumu iydr kardeşinin.
Eşin de olmaz.

Yorucu bir gündü kız durmuyor dişlerini çıkarsaydı. Eşim sildi süpürdü. Esinin kışlıkları hallettim ben de. yemek bulaşık makinesi bu saati bulduk.
Sağol canım senin eşin de atlattıydı dimi kardeşim de şuan belirti yok çok şükür

Yarın çarşamba pazarı var biraz işlerim olacak Allah gayret kuvvet versin aileme ve kendimize pazarlık düzücez bolca mandalina ve limon almam gerekiyor artık yarın bol boll meyve suyu yaparım inşallah kışın normalde de yaparım zaten buzluğa da atarım yazın çıkarıp içmesi iyi oluyor buz gibi bu sefer şifa niyetiyle yapıcam bol c vitamini desteği bugün çok iş yapamadım öğleden sonra bol kaygılı endişeli geçti sadece yemek yaptım H M H M cim dün akşam Cedric paylaşmıştın onu izlediğimiz zamanlarda hayat ne kadar da güzeldi 😔kardeşlerimle ekran başında Cedric izlerdik yine güzel günler gelsin şu korona bitsin nolursun Allahım mutlu günler geri gelsin ne kadar da özgürmüşüz aslında TV de özgür değiliz diye bağıranlar vardı öyle özgürmüşüz ki aslında biz sabah bi yere kahvaltıya gitmek arkadaşlarımızla buluşup kahve sohbet hoş muhabbet geçirmek akrabalarımızla buluşup hasret gidermek ailemizle pikniğe gitmek yemeğe gitmek ne kadar da güzelmiş aslında şuan yaklaşamıyoruz bile yine güzel günler gelecek mi Allahım 😔nolursun gelsin Allahım 🤲🏻önceden hayaller kurardık şuyumuz olsun buyumuz olsun artık tek dilediğimiz sağlıklı sevdiklerimiz yanımızda bir hayat 😔

İyi canım kardeşim çok şükür ağır atlatmıyor temaslı olan kız kardeşimin testi de negatif çıktı o yüzden biraz daha rahatladım ailemde yok demek ki ama yeniden kapar mıyız bilmem burayı bilsen o kadar çok vaka var ki 😔
Korkma ccanım bzm burda da çok vaka var. Hatta bir ara Türkiye de birinci sıra olduk.
Ailemden kapmayan kalmadı kardeşim halam teyzem dayım kuzenler anneanne. Hemde biz Nisan ayında kaptık, yeni gelmişti korona hemen buyur ettik :KK70:
Hamdolsun geçti korkmadık biz hep amaaan geçer modundaydk nenem 65 falandı atlattı bzm tüm akrabalar kaptı belki uzak yakın hepsi ailecek

Korkma ccanım bzm burda da çok vaka var. Hatta bir ara Türkiye de birinci sıra olduk.
Ailemden kapmayan kalmadı kardeşim halam teyzem dayım kuzenler anneanne. Hemde biz Nisan ayında kaptık, yeni gelmişti korona hemen buyur ettik :KK70:
Hamdolsun geçti korkmadık biz hep amaaan geçer modundaydk nenem 65 falandı atlattı bzm tüm akrabalar kaptı belki uzak yakın hepsi ailecek
Ayy ciddi misin çok geçmiş olsun hakikaten buyur etmişsiniz 😁ama bence baştan geçirmek belki de korkuyu atmaya vesile olmuştur biz her gün aman gelecek aman gelecek kaptım mı diye diye 65 yaşında atlatmış maşallah ya🧿 Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🤲🏻

Neler yaptınız ben yokken kimse yazmamış 😁en baş sayfada liste yapmıyorum diye iyi kaçıyorsunuz he sizi gidi kaçaklar sizi :KK70: -Aykiz- -Aykiz- N Narinkimse ne işler yapıyorsunuz bakalım yaptıklarınızı söyleyin de gaza geleyim biraz Black Light Black Light döktürüyordur zaten topiğimizin hamarat gelini benim gibi sündüğü motive eden 😂 H M H M cim sen nasılsın M -Misk- izinli rapor yazdım ben ona ayağı düzelene kadar inşallah 😊hepicuğunuzu hatırladım ban yedim diye iş yapmadım sanmayın :KK70:aaa can09e can09e sen de gözümden kaçmadın rahatsız gibiydin nasıl oldun
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah 🎈
Ben de bir gün deniz kenarına gittim bu aralar kaygı tavan yapınca 😔iskeleye bağdaş kurdum oturdum

Eklentiler

• IMG_20201022_182226_239.jpg
    IMG_20201022_182226_239.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20201022_132147.jpg
    IMG_20201022_132147.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 21
Neler yaptınız ben yokken kimse yazmamış 😁en baş sayfada liste yapmıyorum diye iyi kaçıyorsunuz he sizi gidi kaçaklar sizi :KK70: -Aykiz- -Aykiz- N Narinkimse ne işler yapıyorsunuz bakalım yaptıklarınızı söyleyin de gaza geleyim biraz Black Light Black Light döktürüyordur zaten topiğimizin hamarat gelini benim gibi sündüğü motive eden 😂 H M H M cim sen nasılsın M -Misk- izinli rapor yazdım ben ona ayağı düzelene kadar inşallah 😊hepicuğunuzu hatırladım ban yedim diye iş yapmadım sanmayın :KK70:aaa can09e can09e sen de gözümden kaçmadın rahatsız gibiydin nasıl oldun
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah 🎈
Ben de bir gün deniz kenarına gittim bu aralar kaygı tavan yapınca 😔iskeleye bağdaş kurdum oturdum
Amaneyyy rengarenk oldu vauuvv🎈🎈🎈

Bugün pek bir enerjisiz başladım güne. Aslında okula giderken 7 de kalkıyorum ya o zaman daha iyi hissediyorum kendimi. 9da da uyansam bir sersemlik oluyor bende. Keşke namazdan sonra uyumasam. Aslında hedefim o belki bir gün başarırım. Günlük ev işlerini yapıyorum. İnce detaylara girmem de lazım ama canım istemiyor. Ben böyle değildim yaşarken oldum 😁

Bugün pek bir enerjisiz başladım güne. Aslında okula giderken 7 de kalkıyorum ya o zaman daha iyi hissediyorum kendimi. 9da da uyansam bir sersemlik oluyor bende. Keşke namazdan sonra uyumasam. Aslında hedefim o belki bir gün başarırım. Günlük ev işlerini yapıyorum. İnce detaylara girmem de lazım ama canım istemiyor. Ben böyle değildim yaşarken oldum 😁
Bazı günler böyle olabiliriz buna müsaade edebiliriz canın yapmak istemiyorsa bazı işleri bugün yapma canım en önemli yapılması gerekenleri yap Blacklight namazdan sonra uyumuyor galiba

Hiç yapasım gelmiyor benim ya 🤦🏻‍♀️
Arada geliyordur ama dimi😁hiç gelmiyorsa gel buraya birbirimizi gaza getirelim😁 şu sıra benim de gelmiyor ama şunları yaptık bunları yaptık deyince gaza geliyorum N Narinkimse bi gün dedi ki wc lavabolar bi yaptım dedi ben o akşam wc yi parlat lavabolar çeşmeler yerleri sildim oh be dedim oldu :KK70:

Eşim sabah işten geldi birazdan kahvaltı yapacağız bu hafta biraz böyle geç oldu kahvaltıdan sonra ne işler yapmak lazım buluruz artık bişeyler dışarı gezmeye gitmek ne kelime markete gitmeye korkuyoruz şuan en iyisi evde iş yapmak 👍

X