- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.041
İnşallah cAnım herşeyden süphe duyar olduk vallaİnşAllah nezledir canım gözüm başım ağrıyor hapşuruyorum 2 3 gün önce eşim öyleydi
Öyle inan ki korona olursam korkusu ile şüpheleniyoruzİnşallah cAnım herşeyden süphe duyar olduk vallaeğer başka türlü düşünüyosan biraz takip et bakalım kuzum kendini olmadı test verirsin
Aa ne güzel canım belediyeniz öyle anonsmu ediyorSabah yatağımdan bir hışımla kalktım nedennnn
"Osmangazi Belediyesi mahallenizdeki geri dönüşümleri topluyor' anonsunu duymuşumdur çünkü
2 haftalık birikmiş geri dönüşüm poşetini koca poşeti tuttuğum gibi koşturdum verdim çok şükür çevreye, doğaya katkı sağlamış oldum yaşasın
Hep öyle canım azcık başımız ağrısa acaba mı diye düşünür oldukÖyle inan ki korona olursam korkusu ile şüpheleniyoruz
Mercimek çorbasıAkşam yemeğinde neler var?
Bizde;
Kuru fasulye,
Pilav,
Cacık.
Tatlı olarakta sütlaç var
Ama hepte yatmadım namazları kıldım, kuran okudumEvettt bu saate kAdar yattım keyif yaptım. İftara az bi zaman kaldı. Kalkayımda yemekleri halledeyim
Sen bursadan mısınSabah yatağımdan bir hışımla kalktım nedennnn
"Osmangazi Belediyesi mahallenizdeki geri dönüşümleri topluyor' anonsunu duymuşumdur çünkü
2 haftalık birikmiş geri dönüşüm poşetini koca poşeti tuttuğum gibi koşturdum verdim çok şükür çevreye, doğaya katkı sağlamış oldum yaşasın
NohutAkşam yemeğinde neler var?
Bizde;
Kuru fasulye,
Pilav,
Cacık.
Tatlı olarakta sütlaç var
Afiyet olsunNohut
Pilav
Kanat kızarıyor şuan
Salatabin şükür Rabbime
Ben namazları zar zor kıldım bugün basım çok fenaAma hepte yatmadım namazları kıldım, kuran okudum
Saol cnm ayyy mangalda kanat çok güzel oluyor vallaAfiyet olsundün bizde kanat yapmıştık mangalda
Aynen öyleSaol cnm ayyy mangalda kanat çok güzel oluyor vallaben tavada yaptım şimdi
Ben namazları zar zor kıldım bugün basım çok fena
Ay canım senin miğdene yaramıyor galiba uzun süre açlıkİftara son 20 dakika kala ben yine kustummidenizi bulandırmak istemem ama bende durumlar böyle
Ellerine sağlık cnmİftara 36 dk kala yemekler tamam, çok şükür AllahımızaEki Görüntüle 2833664
Sen en sonunda banada yaptırıcan bişilerİftara son 20 dakika kala ben yine kustummidenizi bulandırmak istemem ama bende durumlar böyle