- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.061
Elinize sağlık. Allah cümlemizin oruçlarını kabul etsin inşAllahİftara 36 dk kala yemekler tamam, çok şükür Allahımıza Eki Görüntüle 2833664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık. Allah cümlemizin oruçlarını kabul etsin inşAllahİftara 36 dk kala yemekler tamam, çok şükür Allahımıza Eki Görüntüle 2833664
Sağolasın canımEllerine sağlık cnm
Ne dizi izliyosun canım bende kendime bi türlü dizi bulamıyorumHayirli iftarlar simdiden
Kitabimi bitirdim 78 sayfa okuma yaparak.
Dizimin 1 bölümü kaldi gece izlerim.
Namazlar simdilik aksatilmadi.
Gece sabaha kadar oturuyoruz uykusuz kaliyorum bugun guzel uyudum.
Annem yemekleri yapti
3 makina camasir yikadim, ben ayirip koydum kardesim asti.
Gece icin planim: yeni kitap ve dizi belirlemek
Sağol canım hepimizin ibadetleri kabul olsun inşallah. Hepimizin ellerine sağlıkElinize sağlık. Allah cümlemizin oruçlarını kabul etsin inşAllah
Ne dizi izliyosun canım bende kendime bi türlü dizi bulamıyorum
Sağol canım hepimizin ibadetleri kabul olsun inşallah. Hepimizin ellerine sağlık
Evet yoksa sen de mi?Sen bursadan mısın
Başım ağrıdığı zaman mideme vuruyor ve böyle oluyorAy canım senin miğdene yaramıyor galiba uzun süre açlık
Tarhana çorbasıAkşam yemeğinde neler var?
Bizde;
Kuru fasulye,
Pilav,
Cacık.
Tatlı olarakta sütlaç var
Kutular da var da bu şekilde araç da geçiyor büyük poşet veriyorlar dolduruyorum ayda bir kez de pil atık yağ tarzı almaya geliyorlarAa ne güzel canım belediyeniz öyle anonsmu ediyor bizimde mahallelerde var geridönüşüm kutuları. Ama tabi karışık atıyor bence insanlara oraya
Hep öyle canım azcık başımız ağrısa acaba mı diye düşünür olduk
O peçetelenen pilav mıİftara 36 dk kala yemekler tamam, çok şükür Allahımıza Eki Görüntüle 2833664
Kusura bakma yaa seni unuttumhakkını helal etSen en sonunda banada yaptırıcan bişiler
Çok iyi yaabizim burada öyle şeyler yok. Biz kendimiz götürüp veriyoruz. Pilleri de marketlere görüyoruzKutular da var da bu şekilde araç da geçiyor büyük poşet veriyorlar dolduruyorum ayda bir kez de pil atık yağ tarzı almaya geliyorlar
Ay evet outlander başlamıştım bende yarım kaldı. Bişeyi bitirememe sorunu var bende ya dikkatim çabuk dağılıyor saatleri ayarlama enstitusunu çok duydum güzel olduğunu bi ara bende alıp okucam canım. Benimde kargoda kitaplar pazartesiye gelir heralde 2 tane türk klasiklerinden sipariş ettim. Dedimmazcık kendi edebiyatımızdan okuyımOutlander, bitirmek üzereyim simdi guzel ama yorucu bir dizi.
Simdi daha cerez bisey ariycam kendime.
Kitap da Afrikali Leo'yu bitirdim.
Saatleri ayarlama enstitusunu okumayi dusunuyorum elimde suan o var okunmamis olarak.
Açlıkta başa vuruyodur bence canım şimdi nasıl yemek yiyince düZeliyomuBaşım ağrıdığı zaman mideme vuruyor ve böyle oluyor
Ay çok güzel yaa keşke bizim burayada öyle gelseKutular da var da bu şekilde araç da geçiyor büyük poşet veriyorlar dolduruyorum ayda bir kez de pil atık yağ tarzı almaya geliyorlar
Evettt arada bide sarıp sarmalıyorum onu üşümesin diyeO peçetelenen pilav mı
Ellerine sağlık afiyet olsun
Olabilir şuan başım ağrıyor ama hafifledi birazAçlıkta başa vuruyodur bence canım şimdi nasıl yemek yiyince düZeliyomu
Ay evet outlander başlamıştım bende yarım kaldı. Bişeyi bitirememe sorunu var bende ya dikkatim çabuk dağılıyor saatleri ayarlama enstitusunu çok duydum güzel olduğunu bi ara bende alıp okucam canım. Benimde kargoda kitaplar pazartesiye gelir heralde 2 tane türk klasiklerinden sipariş ettim. Dedimmazcık kendi edebiyatımızdan okuyım
Lanet migren.. bende de varBaşım ağrıdığı zaman mideme vuruyor ve böyle oluyor
Migren teşhisi koyulmadı. Yani doktora gitmedim,ama sadece ramazan aylarında 2-3 defa başım şiddetli bir şekilde ağrır ve bazen de böyle mideme vurur. Çok geçmiş olsunLanet migren.. bende de var
Çok dayanamazsan bi ağrıkesici al kuzum. Yada bol su iç aslında susuzluktanda ağrıyorOlabilir şuan başım ağrıyor ama hafifledi biraz
Ben netlikse hiç girmiyırum desem yeridir youtube bana daha güzel geliyo ne arasam bulıyorumDizi gercekten karisik, anlamayip tekrar izledigim yerler oldu :) ama isten de ciktigim icin vakit varken izleyeyim dedim, birakmadim. bu sefer citir cerez bisiy izlicem asla böyle biseye girmem ehehehe
Kargodaki kitaplarin hangileri, fikir olusur yazar misin
Teşekkürler size de geçmiş olsun. Ben de doktora gitmedim ama bendeki belirtiler o sekilde.Migren teşhisi koyulmadı. Yani doktora gitmedim,ama sadece ramazan aylarında 2-3 defa başım şiddetli bir şekilde ağrır ve bazen de böyle mideme vurur. Çok geçmiş olsun
Susuzluktan da olabilir çünkü çok az su içiyorum .Çok dayanamazsan bi ağrıkesici al kuzum. Yada bol su iç aslında susuzluktanda ağrıyor
Piller için geliyorlar da ben oraya götürmeye üşeniyorum aslında yakın da işte ben de merketlere gittiğimdeÇok iyi yaabizim burada öyle şeyler yok. Biz kendimiz götürüp veriyoruz. Pilleri de marketlere görüyoruz