- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.021
Doktor önerdi daha önce ducray sprey kullandım o geçici durdurdu. İçten durdurulması lazım çünkü. Bu hap çok iyi geldi. Tırnaklara cildede iyi geliyorBenim de saçlarım dökülüyor.
Perfectil doktora mi yazdirdin özel mi ?
Benim de ihtiyacım var
Evet eczaneden aldımPerfectil aklımda olsun eczaneden mi aldın
Merhaba tünaydın. Güzel bir haftasonu olsun herkeseTünaydınnnn canım kızlarr
Birazcık daha uyuyım derken bu saat olmuş, fena başım ağrımış sanki ama
İnşallah bende herkese güzel haftasınları diliyorummMerhaba tünaydın. Güzel bir haftasonu olsun herkese
Bende bugün fazla uyudum ve başım çok ağrıyorTünaydınnnn canım kızlarr
Kolunda alçıda dikkat et bakAyy sorma savaştan cıkmıs gibiyim hahaha
Benim oglum kucuk cok uyum saglayamadi kuzum.
Bugunku görevler
Ceteye yemekkalirsa iftarda biz de yeriz
Bol bol yatmak dinlenmek
Baska bisey yapmiycam, zaten yemegi de annemle yapiyoruz.
Kendime tatil ilan ettim bugunu :)
Tünaydın ceyceycimMerhaba tünaydın. Güzel bir haftasonu olsun herkese
Canım nasıl oldun kürekkemiği ağrın geçtimiBende bugün fazla uyudum ve başım çok ağrıyor
Miden nasıl oldu canımTünaydınnnn canım kızlarr
Midem iyi çok şükür canımMiden nasıl oldu canım
Süper çok şükür diyelim o zamanMidem iyi çok şükür canım
Baş ağrım onu unutturdu bugün hiç oturmadım hep uzandım geçmiştir herhalde bilmiyorum. Yine midem bulanıyor inşallah istifra etmemCanım nasıl oldun kürekkemiği ağrın geçtimi
çok şükür canım daha hafif şeyler yicem artık bidaha olmasınSüper çok şükür diyelim o zaman
Uyuyamam ki çok fazla uyudumçok şükür canım daha hafif şeyler yicem artık bidaha olmasınBugünde hiçbi iş yapmadım tatildeyiz bizde
Baş ağrım onu unutturdu bugün hiç oturmadım hep uzandım geçmiştir herhalde bilmiyorum. Yine midem bulanıyor inşallah istifra etmem
Geçmiştir inşallah canım. Ah inşallah uyu istersen biraz zaman geçsinnZ Zerre
Geçmiş olsun ben de nezle oldum eşim saman nezlesi olduydu ondan mı geçti bilmem burnum akıyor boğazlarım yanıyorBaş ağrım onu unutturdu bugün hiç oturmadım hep uzandım geçmiştir herhalde bilmiyorum. Yine midem bulanıyor inşallah istifra etmem
Ooo süper ellerine sağlıkAy oruç oruç çok iş tuttum kızlar
Süpürge açtım
Toz aldım
Banyo lavabolarını ve tuvaletleri temizledim
Bulaşık makinasında yerleştirdim
Balkonu yıkadım
Kışlıkları kaldırdım, Yazlıkları çıkardım
benden pes. İftara kadar uyucam
O zaman biraz sabretmen gerekiyo canım az kaldı iftardan sonra geçer benceUyuyamam ki çok fazla uyudum
Sana da gecmiş olsun canım tam nezle zamanları şimdi akşam ıhlamur falan içinGeçmiş olsun ben de nezle oldum eşim saman nezlesi olduydu ondan mı geçti bilmem burnum akıyor boğazlarım yanıyor
İnşAllah nezledir canım gözüm başım ağrıyor hapşuruyorum 2 3 gün önce eşim öyleydiO zaman biraz sabretmen gerekiyo canım az kaldı iftardan sonra geçer bence
Sana da gecmiş olsun canım tam nezle zamanları şimdi akşam ıhlamur falan için