- 23 Ocak 2016
- 32.461
- 48.766
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.001
Aa ne kadar güzel maşallah öğretmenimÖğretmenim. Şu an ilkokul öğretmenleri aşılanıyor.
Kesinlikle.Rus aşısı da geliyormuş bakalım seç beğen ol gibi birşey olacak şükretmemiz lazım aslında aşı bulamayan ülkeler var
Insallah. Ben ortaokuldayim ama dedigim gibi kronik hastaliktan ötürü aşı oldumAa ne kadar güzel maşallah öğretmenimyavrularımız okullara yine dönsün inşallah
Duyuyor TV de abuk subuk bilmem ne aşısı olan birçok insan ölmüş diyor böyle daha mı iyi dedim korka korka görüşüyoruz teyzemle aynı hastalıkları taşıyor annem yakalanacak diye çok korkuyoruzBenim annem de kronik hasta ama aşı oldu hem de koşa koşa
Hangi kronik hastalık var sendeInsallah. Ben ortaokuldayim ama dedigim gibi kronik hastaliktan ötürü aşı oldum
Çete yoruldu mu ev şenliktir heGec oldu ama raporumu vermeye geldim.
7200 adim
Bahce baya toparlandi ben dokunmadim
Yemekleri bol yapmistim ama cete yoruldu bitirdi
Ders cok az calistim.
Namazlar aksamadi.
Yarin daha verimli olur insallah
İnşallau canım benim sağolasın hayırlısıyla inşallahAy güldürdün beni eşler öyle
İnşAllah verirsin fazla olan kiloyu da Allah gönlünüze göre versin inşallah kucağınız sağlıkla dolsun
Maalesef şekerHangi kronik hastalık var sende
Gizli mi yoksa insülin kullanıyor musun?Maalesef şeker
Ben de dedim geçen gün niye bu kadar az kişi park diye meğer yasak varmışGeçen cocuklari aldim parka gittik kimsecikler yok hic kimse ama. Ben de şaşkın şaşkın bakıyorum. Sonra bi arkadas geldi dedi parklar yasak ben de sanıyorum ki saat 2 den önce çıktığımız için oyle diyor. 3 5 gün sonra yine gittik. Yine uyardi bizi bak zabıta geliyormus dedi. Ben de diyorum niye bu kadar tenha. Sağır sultan olunca ben
Perfectil aklımda olsun eczaneden mi aldınfıs fıs şeklinde aldım d vitamini ampul zor oluyordu.bir de perfectil alıyorum günde 1 kez.saça cilde iyi geliyor.dökülmem sıfırlandı uzaması hızlandı.
Strese bağlı. Tip 2 yani ama ilac vs kullanmiyorum. Beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum.Gizli mi yoksa insülin kullanıyor musun?
Komşumuz hem şeker hem de kalp hastası atlattı koronayı annemde de gizli şeker var ilaç kullanıyor tansiyon astım üçü birden
İlaç kullanmıyorsan o zaman iyiymiş canım annem de beslenmeme dikkat edersem yükselmiyor diyor ama ilacı var onunStrese bağlı. Tip 2 yani ama ilac vs kullanmiyorum. Beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum.
Benim üst sınırda. Yükselişe geçmesi an meselesi dikkat etmeye çalışıyorum.İlaç kullanmıyorsan o zaman iyiymiş canım annem de beslenmeme dikkat edersem yükselmiyor diyor ama ilacı var onun
Benim de saçlarım dökülüyor.fıs fıs şeklinde aldım d vitamini ampul zor oluyordu.bir de perfectil alıyorum günde 1 kez.saça cilde iyi geliyor.dökülmem sıfırlandı uzaması hızlandı.
Aslında hepimiz dikkatli olmamız lazım ama bazen abartıyoruz sağlıklı beslenmek hedeflerim arasında inşallah başarırımBenim üst sınırda. Yükselişe geçmesi an meselesi dikkat etmeye çalışıyorum.
Çete yoruldu mu ev şenliktir he
Kızımın da kuzenleri gelince coşuyor babaannesinde şımarıyor onlarla çok hoşuma gidiyor