- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.441
Evet çoğu şey sanala geçti. Benim de takip ettiğim bi kaç sayfa var yazamasam da okuyorum falan.Korana olunca burası cazip geldi bana.
Dışarı ile iletişim kesilince iyi ki böyle bir yer varmış dedim
Ne sordun bilmiyorum cnm ama hepimiz iyiyiyiz diyorumCevaplarınız için teşekkürler kizlar, fikirlerinizi dikkate alacağımNiloya, iyisin iyiyim iyiyiz
Evet iptal etti aşırı telefonla bağlantılı olduğu için sanırım belki kafa dinlemek istiyor olabilir kendisine koronadan kaynaklı fazla telefonla içli dışlı olduğumuzu söyledim öyle karar almış saygı duyarım biraz dinlensin bazen ben de kafamı dinlemek için internetimi kapatıp sessiz sakin oturmak istiyorumMikanı sevmiştimüyeliğini iptal mi etti
Sağlık olsun. Belki ilerleyen zamanlarda tekrar gelirEvet iptal etti aşırı telefonla bağlantılı olduğu için sanırım belki kafa dinlemek istiyor olabilir kendisine koronadan kaynaklı fazla telefonla içli dışlı olduğumuzu söyledim öyle karar almış saygı duyarım biraz dinlensin bazen ben de kafamı dinlemek için internetimi kapatıp sessiz sakin oturmak istiyorum
Millet watsap instagram storylerine hepsini bakıyor hangi birine yetişeyim yahuEvet çoğu şey sanala geçti. Benim de takip ettiğim bi kaç sayfa var yazamasam da okuyorum falan.
Aslında cebi elimize almasak neler yapacaz da. Ama fazla da büyütmek istemiyorum bu mevzuyu. Alıyosam da alıyorum yani cebi elime.
Gelir inşallah öğretmenler bunaldı onlara da hak vermek lazım okula gidip ders verirken birden evden online derse geçtiler düzenleri değişti kolay değilSağlık olsun. Belki ilerleyen zamanlarda tekrar gelir
Evet yaa. Bir duyuyorum ki yüz yüze eğitime geçilmiş bir duyuyorum ki online eğitim yok işte haftada 2 gün yüz yüze eğitim falanGelir inşallah öğretmenler bunaldı onlara da hak vermek lazım okula gidip ders verirken birden evden online derse geçtiler düzenleri değişti kolay değil
Ben bugün yasakları karıştırdım bir ara akşam 9 a kadar sandım marketler kaçta kapanıyor yaşlılar saat kaçta serbest çocuklar her yere giremiyor yanıma alayım mı almayım mı iyice karıştı bir de mutasyonlu çıktı iyice korkar olduk Allahım yardım etsin teyzemden sonra anneme de birşey olacak diye çok korkuyorum ben gitmesem annem ne kadar daha kaçınıcaz diyor bize geliyor kızıma sarılma diyorum sarılıyorEvet yaa. Bir duyuyorum ki yüz yüze eğitime geçilmiş bir duyuyorum ki online eğitim yok işte haftada 2 gün yüz yüze eğitim falanAllah yardımcıları olsun kolay değil . Ben geçen sene çok zorlandım uzaktan eğitim çok zor ,hem öğretmene hem öğrenciye
Çamaşır katlama ve bulaşık makinesi boşaltma işi çookk zor benim için . Ama diğer tüm işleri severek yaparımSlm
Yemek çay tatlı olayları bitti mutfak temizlendi
Bulaşık makinası doluydu açtım yıkandı sabah yerleştiririm artık hepsini
2 makina çamaşır vardı katlanacak onları katladım
Yatağa attım kendimi inş erken uyurum çok yorgunum..
Yarın banyo komple temizlenmesi lazım bugün yapmadım çünkü, ve çamaşır yıkarım başka işim yok yarına
Benim için de en sevmediğim 2 işÇamaşır katlama ve bulaşık makinesi boşaltma işi çookk zor benim için . Ama diğer tüm işleri severek yaparım
Ben geçen seneden beri haber izlemiyorum hatta internette gördüğüm haberleri de okumuyorum çünkü geçen sene Türkiye de ilk vaka görüldüğünde direkt öleceğim psikolojisine bürünmüştüm . Geçen sene mart ayının 10 unda eve geldim ve ramazan bayramından 1 ay sonra evden çıktım. İlk zamanlar çok korkuyordum sanırım alıştım hastalığa artık aklıma bile gelmiyorBen bugün yasakları karıştırdım bir ara akşam 9 a kadar sandım marketler kaçta kapanıyor yaşlılar saat kaçta serbest çocuklar her yere giremiyor yanıma alayım mı almayım mı iyice karıştı bir de mutasyonlu çıktı iyice korkar olduk Allahım yardım etsin teyzemden sonra anneme de birşey olacak diye çok korkuyorum ben gitmesem annem ne kadar daha kaçınıcaz diyor bize geliyor kızıma sarılma diyorum sarılıyor
Silme süpürme işlerini çok severim ,hatta çamaşır yıkatmayıda çok severim ama çamaşır asma/katlama işini sevemiyorumBenim için de en sevmediğim 2 iş
Ben de eskisi gibi değilim ama teyzemi kaybettikten sonra annem için endişelendimBen geçen seneden beri haber izlemiyorum hatta internette gördüğüm haberleri de okumuyorum çünkü geçen sene Türkiye de ilk vaka görüldüğünde direkt öleceğim psikolojisine bürünmüştüm . Geçen sene mart ayının 10 unda eve geldim ve ramazan bayramından 1 ay sonra evden çıktım. İlk zamanlar çok korkuyordum sanırım alıştım hastalığa artık aklıma bile gelmiyor
Çamaşır yıkatma kolay da ondanSilme süpürme işlerini çok severim ,hatta çamaşır yıkatmayıda çok severim ama çamaşır asma/katlama işini sevemiyorum
Valla bende bir ara babam için endişeliydim ama maskesiz dolaşmıyor o yüzden onun için de endişelenmiyorumBen de eskisi gibi değilim ama teyzemi kaybettikten sonra annem için endişelendim
2 makina çalıştırılacak beni bekliyorÇünkü ben yikamiyorum