- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.421
Evet evet değişelim konuyuda belki kurtarırız paçayıAynen öyle peş peşe gideriz Allah korusun
Bak bak canımAa gördüm gördüm bi bakayım ben iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet değişelim konuyuda belki kurtarırız paçayıAynen öyle peş peşe gideriz Allah korusun
Bak bak canımAa gördüm gördüm bi bakayım ben iyice
Ben dağılsın istemiyorum yapışık olacak parlak ve koyu renk arasına dondurma koyuyorum üzerine tahin ve fıstık ama o irmik helvası Bursadaki ünlü irmik helvacısı gibi olmuyor olmuyor olmuyorNası bişey ki aradığın. Ben irmik helvasını ıslak ıslak seviyorum ya diğer türlü ağzımın içinde kum yiyor gibi oluyo
Sanırım evetNefis yemek tarifleri den mi bahsediliyor
Okudum inşallah faydası olurKızlar başım çok ağrıyor bir üstümü okuyuverin nolur bulaşıklar öyle tezgahın üstünde kaldi dokunacak dermanim yok.
Ben de abdest alınca okurum canım inşallahKızlar başım çok ağrıyor bir üstümü okuyuverin nolur bulaşıklar öyle tezgahın üstünde kaldi dokunacak dermanim yok.
Okudum canım benKızlar başım çok ağrıyor bir üstümü okuyuverin nolur bulaşıklar öyle tezgahın üstünde kaldi dokunacak dermanim yok.
Evet canım bana mesaj attı çok telefon ile meşgul olduğunu söyledi kısıtlama getiririz kendimize dedim gittiNiloyacım mikan veda etmiş gördün mü?
Ben de gördüm diğer topige yazarak ayrılmış.Niloyacım mikan veda etmiş gördün mü?
Canı sağolsun iyi olsun da.Evet canım bana mesaj attı çok telefon ile meşgul olduğunu söyledi kısıtlama getiririz kendimize dedim gitti
Aynen hem güzel hem vakit alıcı. Bende bi zmnlar çok vakit geçiriyordum. Şimdi o kadar değil.:)Ben de gördüm diğer topige yazarak ayrılmış.
Burası çok güzel bir platform.
İnsan çok şey öğreniyor.
Sosyal medyada oyun sayfası ekli bende iletişim kurarız dedi bi süre ara vericem çocuklarla tam ilgilenemediğimi düşünüyorum dedi biraz dinlensin gelir belki iyi olsunlar daCanı sağolsun iyi olsun da.
Korana olunca burası cazip geldi bana.Aynen hem güzel hem vakit alıcı. Bende bi zmnlar çok vakit geçiriyordum. Şimdi o kadar değil.:)
İşe başladın ondanAynen hem güzel hem vakit alıcı. Bende bi zmnlar çok vakit geçiriyordum. Şimdi o kadar değil.:)