- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.001
Valla bende hiç beklemiyordum ama demekki çıkıyormuş. 5 yaşında oğlum var ona hamileyken hiç sorun yaşamamıştım şekerle ilgili.. her hamilelik farklı işteGebelik şekeri erken mi çıkıyormuş ben ilerleyen aylarda çıkıyor sanıyordum
Dikkat et yemene birşey olmaz inşallahValla bende hiç beklemiyordum ama demekki çıkıyormuş. 5 yaşında oğlum var ona hamileyken hiç sorun yaşamamıştım şekerle ilgili.. her hamilelik farklı işte
Mevsimi değil ama greyfurt çok iyi geliyor hamilelik şekerine . Yükseldiği zaman greyfurt yerdi yengem hemen normale dönerdi . Birde günde bir defa maden suyu iç . Hem kramplara iyi geliyor hemde bebeğin kemik gelişimi için çok iyi oluyorValla bende hiç beklemiyordum ama demekki çıkıyormuş. 5 yaşında oğlum var ona hamileyken hiç sorun yaşamamıştım şekerle ilgili.. her hamilelik farklı işte
O kramp var ya Allah vermesin yaşama Zerre maden suyu hiç sanmıyorum geçirsin Dr magnezyum vermişti de geçmişti gece uykudan uyandırıyorduMevsimi değil ama greyfurt çok iyi geliyor hamilelik şekerine . Yükseldiği zaman greyfurt yerdi yengem hemen normale dönerdi . Birde günde bir defa maden suyu iç . Hem kramplara iyi geliyor hemde bebeğin kemik gelişimi için çok iyi oluyorbenim ablam hamile iken günde 2-3 defa içerdi ve bebek doğduktan çok kısa bir süre sonra kafasını dik tutabiliyordu bunlar hep maden suyundan demişti doktoru çok fazla yazmışım
Aaaa maden suyunu içiyorum günde 1 tane sevindim bunu duyduğumaMevsimi değil ama greyfurt çok iyi geliyor hamilelik şekerine . Yükseldiği zaman greyfurt yerdi yengem hemen normale dönerdi . Birde günde bir defa maden suyu iç . Hem kramplara iyi geliyor hemde bebeğin kemik gelişimi için çok iyi oluyorbenim ablam hamile iken günde 2-3 defa içerdi ve bebek doğduktan çok kısa bir süre sonra kafasını dik tutabiliyordu bunlar hep maden suyundan demişti doktoru çok fazla yazmışım
Kız ablamlar maden suyu sayesinde hiç kramp derdi yaşamadıO kramp var ya Allah vermesin yaşama Zerre maden suyu hiç sanmıyorum geçirsin Dr magnezyum vermişti de geçmişti gece uykudan uyandırıyordu
Aa aklımda olsun o zaman canım ama herkeste de olmuyor bu kramp kimisinde hiç olmazmışKız ablamlar maden suyu sayesinde hiç kramp derdi yaşamadı
Yok ablamda başlarda oluyordu sonra maden suyu içmeye başlayınca tekrar olmadığını fark etmiş . Ama dediğin gibi kişiden kişiye farklılık gösterebiliyordurAa aklımda olsun o zaman canım ama herkeste de olmuyor bu kramp kimisinde hiç olmazmış
He anladım önceden olurken içince olmadı tamam o zaman bu aklımda olsun benim canım sağolYok ablamda başlarda oluyordu sonra maden suyu içmeye başlayınca tekrar olmadığını fark etmiş . Ama dediğin gibi kişiden kişiye farklılık gösterebiliyordur
Selam bak bu msjda arada kaynamış hoşgeldinnnSelammmbakim burda kim var kim yok dedim bizim kızlar burdaymış
Niye boynunu bükmüşki yaa. Dur bakalım kuzu toparlar belki birkaç güneeSaksıyı değiştirdim çiçeğe noldu böyle ya ağlıcam şimdi el değiştirdiğini anladı çiçek ne de güzel saksı aldım diye seviniyordum
İnşAllah toparlar saksıdan çıkarırken biraz sarsıldı mı ne yaptıNiye boynunu bükmüşki yaa. Dur bakalım kuzu toparlar belki birkaç günee
Belkide olabilir canım narin bi çicekseİnşAllah toparlar saksıdan çıkarırken biraz sarsıldı mı ne yaptı
Bende diyorum neden beni kimse görmüyorSelam bak bu msjda arada kaynamış hoşgeldinnn
Ne çiçeği kuzumİnşAllah toparlar saksıdan çıkarırken biraz sarsıldı mı ne yaptı
Bende hiç görmedim mesajı vallaBende diyorum neden beni kimse görmüyorhoşbuldum canım nasılsın
Arada bazen mesajlar kaynıyor ben anlamadım bunuBende diyorum neden beni kimse görmüyorhoşbuldum canım nasılsın