- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.041
GünaydınGünaydınnnn herkeseUykumn var uyuyamıyorum
Bugün banyo detaylı temizlenecek
Yemek yapılacak
Balkon yıkanacak
2 makina çamaşır yıkanacak
dinlene dinlene yapıcam akşama kadar anca biter..aralarda tabi oğluşla ilgilenip yemeğine falan yardımcı olurum
Elimden geleni yapıyorum canım dikkat konusunda, Rabbime emanetGünaydınçok yorma kendini hamile iken ilk 3 ay önemli çok yorucu ağır iş yapma
Benim var katlanacak ve 2 makina yıkanmayı bekleyendeGünaydın cümleten.
Çamaşır katlayan var mu sabah sabah benim gibi.
Bu sefer tersten başladım işlere.
Daha ev supurucem.
Günaydın cümleten.
Çamaşır katlayan var mu sabah sabah benim gibi.
Bu sefer tersten başladım işlere.
Daha ev supurucem.
Köşeden bakma kız yaz sende bizde senden kopya çekelimmKesinlikle valla. Bende bi köşeden size bakim kopya çekeyim
Maşallahh maşşallah niloyaa enerjiksen değerlendir2 saat uyudum kalktım bir enerjikim camlara devam mı etsem acaba
Bugün eşim evde ya biraz tembellik olabilirKöşeden bakma kız yaz sende bizde senden kopya çekelimm
Günaydın mıGünaydınn herkesleree
Bende de öyle cumartesi pazar evde olduğundan bende kendime tatil veriyorum.Bugün eşim evde ya biraz tembellik olabilir
Tünaydın kız tünaydın ben karıştırdımmGünaydın mıgün öğlen olmuş anacım tünaydın
Benim var katlanacak ve 2 makina yıkanmayı bekleyende
Kolay gelsin
Kıyafetler ile çay içiyoruzKolay gelsin
Daha yeni kalktımKöşeden bakma kız yaz sende bizde senden kopya çekelimm
Maşallahh maşşallah niloyaa enerjiksen değerlendir
Ben daha yeni kalkmış bulunmaktayım
O zamanda şey der, beni görünce iş yapasın geliyorBidaha o evdeyken göZüne soka soka yapıcam ne yapcaksam
Neredesin canım HoşgeldinKolay gelsin
Oo bir sürü iş yapmışsın avlu süpürme işini çok severim bizim de köyde evin önü öyle süpürgeyle savuttura savuttura süpürüyorumKıyafetler ile çay içiyoruzhala katılamadım. Onun yerine başka işler yaptım . Evimiz müstakil ve bahçeli,evin avlusunda dut ağacı var onun çiçekleri dökülüyor avluyu süpürdüm parmaklarım su topladı avlu biraz büyük de evi de süpürecektim ama elektrik yok
Buradayım ben gelince de sen kayboluyorsun amaNeredesin canım Hoşgeldin