- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.021
Adını bilmiyorum ki bu saksı değiştirdim değişti çiçek her yeri ayrı tarafa dağıldıNe çiçeği kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adını bilmiyorum ki bu saksı değiştirdim değişti çiçek her yeri ayrı tarafa dağıldıNe çiçeği kuzum
İyim bende başlığı sürekli görüyordum. Acaba bende verimli birgün geçirebilir miyim diyordum. Bi cesaretimi topladım geldimBende hiç görmedim mesajı valla
Merhaba nasılsın
Oluyor kuzum arada bende bazen görmüyorum sonra diyorum bunu ne ara yazmışlar diyeArada bazen mesajlar kaynıyor ben anlamadım bunu
İyiyim canım sen nasılsın
Verimli verimsiz geçiyor işte öyle böyle adının verimli olduğuna bakmaİyim bende başlığı sürekli görüyordum. Acaba bende verimli birgün geçirebilir miyim diyordum. Bi cesaretimi topladım geldim
Oluyor kuzum arada bende bazen görmüyorum sonra diyorum bunu ne ara yazmışlar diye
Allah Allah acaba el değdi diye mi küstü bazı çiçekler öyle yapıyor ya. Maşallah çokta güzelmişAdını bilmiyorum ki bu saksı değiştirdim değişti çiçek her yeri ayrı tarafa dağıldı
Bakalım değişmezse kaynanama geri iade edicem çok beğendim diye verdi sağolsun ama ölmesin çok üzülürümAllah Allah acaba el değdi diye mi küstü bazı çiçekler öyle yapıyor ya. Maşallah çokta güzelmiş
Hepimiz bir ucundan birşeyler yapmaya çalışıyoruz valla maksat birbirimize motive ve sohbette güzelİyim bende başlığı sürekli görüyordum. Acaba bende verimli birgün geçirebilir miyim diyordum. Bi cesaretimi topladım geldim
Oluyor kuzum arada bende bazen görmüyorum sonra diyorum bunu ne ara yazmışlar diye
İnşallah ölmez ya bekle bakalım yarına toparlar belki kendiniBakalım değişmezse kaynanama geri iade edicem çok beğendim diye verdi sağolsun ama ölmesin çok üzülürüm
Valla insanın motivasyona ihtiyacı oluyor gerçekten yoksa kaldı mı kalıyor işlerHepimiz bir ucundan birşeyler yapmaya çalışıyoruz valla maksat birbirimize motive ve sohbette güzel
Aynen öyle bir kere bıraktımmı bidaha toparlanmıyor. Günlük şunları yapcam bunları yapcam diyip şartlayınca güzel oluyor e birde birbirimizde motivasyonda olunca daha güzelİnşallah ölmez ya bekle bakalım yarına toparlar belki kendini
Valla insanın motivasyona ihtiyacı oluyor gerçekten yoksa kaldı mı kalıyor işler
Mutfağı derli toplu bıraktım 5 sayfa kadar kitap okudum yarın daha fazla okumaya gayret edicem inşallah sen de Kuranını okumuşsundurAynen öyle bir kere bıraktımmı bidaha toparlanmıyor. Günlük şunları yapcam bunları yapcam diyip şartlayınca güzel oluyor e birde birbirimizde motivasyonda olunca daha güzel
Okumadım yaa eşim açtı dizi ona daldım kaldımMutfağı derli toplu bıraktım 5 sayfa kadar kitap okudum yarın daha fazla okumaya gayret edicem inşallah sen de Kuranını okumuşsundur
2 cüz cidden zor olur istersen takip et ya da 1 cüz yap zorlama kendiniMutfağı topladım. Ama kuranım kaldı. Yarına en baş hedef olarak 2 cüz bitirmeyi koyuyorum ilk kalkar kalkmaz nasipse yapıcam. Ama kendim okuyarak 2 cüz bitirmem baya baya zor. O yüzden internetten açıp kurandan takiple yapmayı planlıyorum
Bi bakıcam kuzum takiple olurda. Takio etmezsem 1 yaparım2 cüz cidden zor olur istersen takip et ya da 1 cüz yap zorlama kendini
Kesinlikle valla. Bende bi köşeden size bakim kopya çekeyimAynen öyle bir kere bıraktımmı bidaha toparlanmıyor. Günlük şunları yapcam bunları yapcam diyip şartlayınca güzel oluyor e birde birbirimizde motivasyonda olunca daha güzel
Helal olsun Niloya ben bir gözüm kapalı sahura kalktım. Bir tost yedim, bir bardak su. Uykuya geri devam2 saat uyudum kalktım bir enerjikim camlara devam mı etsem acaba
Valla maşallah ne diyim. Ben alarmı kapatıp yatacaktım aç kalmayı bile göze aldım son anda zorla uyandım2 saat uyudum kalktım bir enerjikim camlara devam mı etsem acaba
Helal olsun Niloya ben bir gözüm kapalı sahura kalktım. Bir tost yedim, bir bardak su. Uykuya geri devam
Normalde ben de öyleyim bugüne has oldu bu Garfieldin gözleri gibi hazırlıyorumValla maşallah ne diyim. Ben alarmı kapatıp yatacaktım aç kalmayı bile göze aldım son anda zorla uyandım