- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.981
İnsülin kullanıyor musunuz ?Ben sohbetlere katılayım yemek konusu bende şimdilik sıkıntı gebelik şekeri çıktı herşey yasak valla gözümün önünde tatlılar uçuşuyoraz önce bi kuru kayısı bide kuru incir yedim yok böyle güzellikkkkkk
Valla bende kesin öyle olurum Rabbime bin şükür herşey yolunda ilerlesinde dayanırız tatlı krizlerine artıkBenim amcamın eşin de de hamilelik şekeri vardı doğum yaptıktan sonra tekrar test yapıldı şeker için çok şükür bir sıkıntı çıkmadı eve geldiğinde yatağının yanına bir masa koydular üstü şerbetli tatlı ile doluydu kadın bir ondan bir ondan yiyor bir ondan
İnşallahYok şükür diyetle devam eder inş
Allah'ım can sağlığı versin size de bebeğinize deValla bende kesin öyle olurum Rabbime bin şükür herşey yolunda ilerlesinde dayanırız tatlı krizlerine artık
Amin hepimize inşAllah'ım can sağlığı versin size de bebeğinize de
Hamilelik günlüğünüzde 1 gr. YazıyorAmin hepimize inş
Amin aynen öyle vallaAllah kabul etsinyeme içme olmayınca hayat duruyor valla tabiki yemek konuşulacak
Her türlü gider olsunBiraz fazla pişmiş
Hamilelik günlüğünüzde 1 gr. Yazıyorminicik
Gebelik şekeri erken mi çıkıyormuş ben ilerleyen aylarda çıkıyor sanıyordumBen sohbetlere katılayım yemek konusu bende şimdilik sıkıntı gebelik şekeri çıktı herşey yasak valla gözümün önünde tatlılar uçuşuyoraz önce bi kuru kayısı bide kuru incir yedim yok böyle güzellikkkkkk
Evet bende öyle biliyorum 4. Ayda falanGebelik şekeri erken mi çıkıyormuş ben ilerleyen aylarda çıkıyor sanıyordum
Çiçeğin kökleri dışındaSaksıyı değiştirdim çiçeğe noldu böyle ya ağlıcam şimdi el değiştirdiğini anladı çiçek ne de güzel saksı aldım diye seviniyordum
Ay eklersem topraklar dışarı çıkacak kenarlardan o yüzden öyle bıraktımÇiçeğin kökleri dışındabiraz daha toprak ekle
Ama olmaz ki öyle sen onu toprak ile doldur iyice yoksa çiçek ölürAy eklersem topraklar dışarı çıkacak kenarlardan o yüzden öyle bıraktım
Ben kaynanama bi danışıyimAma olmaz ki öyle sen onu toprak ile doldur iyice yoksa çiçek ölür
Kadın çiçeğin halini görürseKaynanama müracaat edicem bakalım
Çok üzüldüm bi bilsen aradaki farka bak yaKadın çiçeğin halini görürse