- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.831
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.941
Ahahaha orucken benBabamın akşam için istediği yemekler
Tavuk ve et kebabı
Pirinç pilavı
Makarna
Çorba
He canım he anan güzel mi.
Sadeleştirilmiş menü
Kebap ve salata
Çok zevksiz bir adam yaaAhahaha orucken ben
Aslında kendi başlarına hepsi çok güzeller ama bir arada biraz ağır olmuşÇok zevksiz bir adam yaa
Hâlâ diretiyor ki makarna ve çorba da istiyorumAslında kendi başlarına hepsi çok güzeller ama bir arada biraz ağır olmuş
Oha çok güzel olmuşKediler başladı gezinmeye 1 tane minnoştan selamlar
Kocamın tüy şeysi varOha çok güzel olmuşmaşallah . Kızının yerinde olsam o yavruyu eve götürmek için ağlardım
Favorim beyazlı olanBunları sevmek terapi gibi resmen
3 dişi 1 erkek severken var ya Allahım ne tatlılar
İçlerinde en özgüvenli olan da oFavorim beyazlı olankızının sevdiği kedi
Ayyyy çoookk tatlıı gözlere bakkKediler başladı gezinmeye 1 tane minnoştan selamlar
Yapın canım hadi olsun makarna falan kolay şeyHâlâ diretiyor ki makarna ve çorba da istiyorumel mecbur yapacağız
Kolay evet ama kebap ve makarna biraz alakasızYapın canım hadi olsun makarna falan kolay şey
Kolay evet ama kebap ve makarna biraz alakasızneyse gidem de ıslak kurabiye yapam
Son saatler gözümü döndürdünüz kızlarr kalkıp bende yapcam bişeyler şimdiEşim pasta alıp gelmiş
O zaman bu şarkı "tatlıyla balla"
Ya niloya ya,Eşim pasta alıp gelmiş
O zaman bu şarkı "tatlıyla balla"
Aaa benimkide dondurma almıştı sahi sabah çıktı. Hadi yırttımSon saatler gözümü döndürdünüz kızlarr kalkıp bende yapcam bişeyler şimdi
Yok yok hiç halim yok valla kalkamam yeni oturdum
Browni kurabiye dimi canım dediğin. Çok severimYa niloya ya,benim kurabiyem pek güzel olmadı