- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.961
Pastanın resmini atmadım kendimi suçlu hissetmesem olur muSon saatler gözümü döndürdünüz kızlarr kalkıp bende yapcam bişeyler şimdi
Yok yok hiç halim yok valla kalkamam yeni oturdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastanın resmini atmadım kendimi suçlu hissetmesem olur muSon saatler gözümü döndürdünüz kızlarr kalkıp bende yapcam bişeyler şimdi
Yok yok hiç halim yok valla kalkamam yeni oturdum
Ne kurabiyesi yaptın canımYa niloya ya,benim kurabiyem pek güzel olmadı
Yok kız ne suclu hissediceksin öyle şeymi olur. Atsanda hissetme ben takılmam öyle şeylere siz diyince acıktım ya iyice kalkıp yapsammı bişeyler diye gözüm döndü benimPastanın resmini atmadım kendimi suçlu hissetmesem olur mu
Evet amaolmadıBrowni kurabiye dimi canım dediğin. Çok severim
Selamm ama sen hamişsin hamişlerin canım cekmesinSlmmm ohhh buradaki yemek muhabbetleri beni benden aldı
Neden acaba canım ne sıkıntısı varEvet amaolmadı
Bişey olmaz heryer yemek telefonu komple bırakmamız lazım yoksaSelamm ama sen hamişsin hamişlerin canım cekmesin
Evet valla haklısın işte iftarda yaklaşınca tek düşünce yemek oluyorBişey olmaz heryer yemek telefonu komple bırakmamız lazım yoksa
Allah kabul etsin yeme içme olmayınca hayat duruyor valla tabiki yemek konuşulacakEvet valla haklısın işte iftarda yaklaşınca tek düşünce yemek oluyor
Biraz fazla pişmişNeden acaba canım ne sıkıntısı var
Islak kurabiye yaptım ama biraz fazla pişmiş bisküvi gibi olduNe kurabiyesi yaptın canım
Slm buyrun siz de eşlik edinSlmmm ohhh buradaki yemek muhabbetleri beni benden aldı
Islak kakaolu kurabiye mi canım şerbete batırılıp çıkarılıyor browni kurabiyeIslak kurabiye yaptım ama biraz fazla pişmiş bisküvi gibi oldu
Ben sohbetlere katılayım yemek konusu bende şimdilik sıkıntı gebelik şekeri çıktı herşey yasak valla gözümün önünde tatlılar uçuşuyor az önce bi kuru kayısı bide kuru incir yedim yok böyle güzellikkkkkkSlm buyrun siz de eşlik edin
Evet ondan. Ama 3 senedir yapmiyordum bugün yaptım ama fazla pişmiş ve sertleşmiş ,şerbete batırdım ama kıvamı güzel olmadıIslak kakaolu kurabiye mi canım şerbete batırılıp çıkarılıyor browni kurabiye
Benim amcamın eşin de de hamilelik şekeri vardı doğum yaptıktan sonra tekrar test yapıldı şeker için çok şükür bir sıkıntı çıkmadı eve geldiğinde yatağının yanına bir masa koydular üstü şerbetli tatlı ile doluydu kadın bir ondan bir ondan yiyor bir ondanBen sohbetlere katılayım yemek konusu bende şimdilik sıkıntı gebelik şekeri çıktı herşey yasak valla gözümün önünde tatlılar uçuşuyor az önce bi kuru kayısı bide kuru incir yedim yok böyle güzellikkkkkk