🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben bi kaç gündür hastaydım verimli zaman geçirmedim hiç bugün toparladm bi kaç gündür boş verdiğim evimi bi güzel temizledim, sohbetimi dinledim, kıyafet ne varsa yıkadım ütümü yaptım.
Dizimi izledim
Motive edici bir video da izledim çok iyi hissediyorum sizler naptınız

Motive edici videoları yine atar mısın canım sana zahmet ellerine sağlık ben de kaç gündür pek iş yapmadım bende de çamaşır dürme işi var bugün sonra ütü sohbet ne dinliyorsun canım
Adet olmuşsun canım bi yerde okudum hayırlısı olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı versin inşallah

Yok adet olmadım daha gecikti)) ama olurum büyük ihtimal.
Atayım hemen video...
Sohbet İslami bir sohbet buraya atabiliyor muyuz 40-50 dakikalık sohbet serisi aslında öyle faydalı oluyor bi hocanın.

Allah seni sevsin ya
Eşim sağolsun ya erkenci olduğu için kolay benim için erken kalkmak 2 gündür 06,55 te kalkıyorum
Amin cümlemizi sevsin inşallah
Pazar günü de mi erken kalkıyorsunuz bizim her hafta farklıbi hafta gündüzcü bi hafta akşamı bi hafta gececi hepsinde farklı uyanıyoruz ama geneli 10buçuk 11 önceden 7 8 de uyanırdım
Bi yerde adetliyken test yaptım yazmışsın sen değil miydin canım o

Ben ilkte çuvalladım erken kalkın
Videoda ilk gözüme takılan şey pembe diş fırçası Bim in fırçası kendimin de aynısı olduğu için nasıl benimsemişsem
Masada kitapları gördüğümde kırmızı olanların Risale-i Nur Külliyatı olduğunu anladım kitaplığa koyarken de Sözler i yerleştirirken evet doğru bilmişim dedim

Her gün erken kalkıyoruz valla.
Yok canım ben değildim daha gelmedi regl

Slmlar kızlar hayırlı olsun topiğin Niloyatospikk günlük çok bişey yapmadığım için aksatma da olmuyor hayır işaretledim o yüzden
Selam teşekkür ederim canım biz de çok bişey yapmıyoruz işte bi tane hamarat gelinimiz var burda hepsi bu biz biraz sündük takılıyoruz 10 kişi evet demiş kim onlar bilmem alınlarından öpicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…