- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.874
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet annem dinliyordu sen de dinle dedi biraz dinledim biliyorum Nurettin YıldızıCiddi mi, evet dinliyorum yani ahiret dünya ile ilgili fikirlerini beğenirim hoş dobra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet annem dinliyordu sen de dinle dedi biraz dinledim biliyorum Nurettin YıldızıCiddi mi, evet dinliyorum yani ahiret dünya ile ilgili fikirlerini beğenirim hoş dobra
Maşallah gelmez inşallahHer gün erken kalkıyoruz valla.
Yok canım ben değildim daha gelmedi regl
Çamaşır katlamayı cok aksatırım belki kendi kendine dolaba girer diye ama yoohAmaneyyy benden gevşekler de mi varmış yahu yok canım hep aksatmıyorsundur
Ay sorma az önce 3 makina çamaşır dürdüm evi süpüren robotlar çıkmış hala çamaşır katlama makinası icat edilmediÇamaşır katlamayı cok aksatırım belki kendi kendine dolaba girer diye ama yooh
Evi ben supururum yeterki camasirlar katlansin izdirap yeminleAy sorma az önce 3 makina çamaşır dürdüm evi süpüren robotlar çıkmış hala çamaşır katlama makinası icat edilmedi
İnan ki bana da öyle hele ütüüü bekarken en sevdiğim iş ütüydü evlendim en sevmediğim iş oldu sırf çamaşır az katlamak için minimal yaşama geçmeye çalışıyorum az önce dürerken 10 parçaya kadar daha ayırdımEvi ben supururum yeterki camasirlar katlansin izdirap yeminle
Bende ne alsam utu istemez diye bakarim genelde ooy oy dertler derya olmus bizdeİnan ki bana da öyle hele ütüüü bekarken en sevdiğim iş ütüydü evlendim en sevmediğim iş oldu sırf çamaşır az katlamak için minimal yaşama geçmeye çalışıyorum az önce dürerken 10 parçaya kadar daha ayırdım
Kendi kıyafetlerimi ütülemez oldum inan ki üzerimde düzelir diyorum bazen bi gömlekleri bir de dışarıda giyilenlere ütğ yapıyorum tamam makinada da 600 de sıktırıyorum çok kırışmansınlar diye sündüküm diye boşa demiyorum ben nasıl bu hale geldim bilmemBende ne alsam utu istemez diye bakarim genelde ooy oy dertler derya olmus bizde
Bende kurutmaya atiyorum daha duzgun cikiyorKendi kıyafetlerimi ütülemez oldum inan ki üzerimde düzelir diyorum bazen bi gömlekleri bir de dışarıda giyilenlere ütğ yapıyorum tamam makinada da 600 de sıktırıyorum çok kırışmansınlar diye sündüküm diye boşa demiyorum ben nasıl bu hale geldim bilmem
Ne kullanıyorsun canım kurutma ben de almak istiyorum aslında hem yıkama hem kurutma istiyorum makinama da kıyamıyorum kışın da kurutma işi çok zor oluyorBende kurutmaya atiyorum daha duzgun cikiyor
Bosh seri6 kullanıyorum canim ben ayri ayri daha iyi oluyor bir olanlar bozulunca iki özellikte kullanilmiyormus cunkuNe kullanıyorsun canım kurutma ben de almak istiyorum aslında hem yıkama hem kurutma istiyorum makinama da kıyamıyorum kışın da kurutma işi çok zor oluyor
Aa gerçekten öyle miymiş hiç araştırmadım henüz almaya niyetim yok diye bir de yer sıkıntısı var o yüzden ikisi biarada alırız diyordum o zaman sıkıntıymış bu makinamı 10 yıldır kullanıyorum çok memnunumBosh seri6 kullanıyorum canim ben ayri ayri daha iyi oluyor bir olanlar bozulunca iki özellikte kullanilmiyormus cunku
Camasir makinenin ustune koydur canim bostaysaAa gerçekten öyle miymiş hiç araştırmadım henüz almaya niyetim yok diye bir de yer sıkıntısı var o yüzden ikisi biarada alırız diyordum o zaman sıkıntıymış bu makinamı 10 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Yok kombi var onun üstünde yer sıkıntısı var o yüzden almadım bunca zamandır ama lazım kışın kurutma işi zor oluyor her yer eşya evde eşime bazı şeyleri kaldıralım diyorum yok kalsın diyor ikna edemiyorumCamasir makinenin ustune koydur canim bostaysa
Ben evlenirken almistim sonra alamam diye iyiki almisim bide benimki aniden is kiyafetlerini getiriyor bir sonraki gune hazir olmasi gerekiyor kurutma olmasa asla yetistirememYok kombi var onun üstünde yer sıkıntısı var o yüzden almadım bunca zamandır ama lazım kışın kurutma işi zor oluyor her yer eşya evde eşime bazı şeyleri kaldıralım diyorum yok kalsın diyor ikna edemiyorum
Ben evlenirken kurutmalı yoktu ya ben evlendikten 1 yıl sonra çıkmıştı evet çok rahatlık gerçektenBen evlenirken almistim sonra alamam diye iyiki almisim bide benimki aniden is kiyafetlerini getiriyor bir sonraki gune hazir olmasi gerekiyor kurutma olmasa asla yetistiremem
Daha dün 2 takım nevresim ütüleidmİnan ki bana da öyle hele ütüüü bekarken en sevdiğim iş ütüydü evlendim en sevmediğim iş oldu sırf çamaşır az katlamak için minimal yaşama geçmeye çalışıyorum az önce dürerken 10 parçaya kadar daha ayırdım
Selam teşekkür ederim Hoşgeldinselamm:) topiği hayirli olsun yeni gördüm