- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.361
Konuyu kapatalım ben bikaç gündür düşünürken bile o kadar kötü oluyorum ki hakkınızda hayırlısı olsun deneyin içinizde birşey kalmasın ama olmuyorsa boşanmak en güzeli hadi keyiflenelim mi müzik yolluyorum mutfak dolaplarına başlıyorumOkay, madem ağlıyoruz döküyorum her şeyi
Eşim evlendiğimizde bir mesleği falan olmayan bir adamdı. Kurslara yolladım, meslek öğrettim, adam parayı buldu, beni aldattı. Ben bizim çevrede boşanan kadına iyi bakılmadığı için boşanmadım. Ama evlilik hayatı gibi bir şey yok tabi, yıllardır ayrı yaşıyorduk hatta. Ama sorana evliyiz diyorduk. Boşansam ailem başlayacak bana talip bulmaya, görücü bulmaya.
Neyse affedilecek konu değil ama yine de son bir kez denemek istedik. Ben hala seviyorum ama güvenemeyeceğim için muhtemelen bir yere varmayacak. Boşanınca neden son bir şans vermedik diye düşünmektense bu şansı verdim.
Nerden başlıyoruz ağlamaya
Sana da kolay gelsin
Haydi bir tane de benden
Kolay gelsin
Bir haftadır yoktum evde. 18 yaşındaki yeğenim ile 11 yaşındaki oğlum evi savaş alanına çevirmiş. Nerden başladım, KK'dan :)
Planım;
1. Abur Cubur çöplerini toparla, evi havalandır, çöpleri attır ev ahalisinden birine
2. Bulaşıkları topla diz, evin envai yerinde bardak var.
3. Bavulları aç, evde birikenlerle beraber 4 5 makina çamaşır yıka,
4. Yemek yapma dışardan söyle *_*
5. Alışveriş listesi yap ve sipariş ver.
6. Toz al, evi süpür sil
7. Hazırlaman gereken raporları hazırla, grafikleri çiz. Araman gereken danışanları ara.
Ama ben napıyorum, dizi izliyorum, oyalanıyorum, burdan da sadece 4. madde bana göz kırpıyor. Hadi 5. maddeyi de yapayım hatrı kalır :)) 2/7 iyi oran ne dersiniz hanımlar :)
6 yı parti parti yap ben öyle yapıyorum bugün süpürüyorsam yarın siliyorum1 ok
2 ok
3 başladım 1 makina yıkandı asıldı ama daha çok var
4 ok
5 ok
6 bedenim tüm varlığıyla bunu reddediyor
7 beynim tüm varlığıyla bunu reddediyor
İyiyim hanımlar, ne dersiniz :))
Ellerine sağlık güzel işler yapmışsin .Mutfak dolapları silindi
İçini bi ara parti parti silmiştim silinmeyen yerleri sildim
Tezgah fayanslar silindi
Fırının içi tellendi
Ocağın demirleri tellendi yağlar arındırıldı
Aspiratör daha yeni temizlemiştim
Kaldı evi süpürmekyorulmuşum ayyyy
Benim döküm tellemeden hiç temizlenmiyor meselaEllerine sağlık güzel işler yapmışsin .
Şey sorucam ocağın demirlerini tel cizmiyor mu ?
Anladim.Benim döküm tellemeden hiç temizlenmiyor mesela
Yok hayır çizilmiyor ne güzel parlıyor telleyince ocakta demirler ışıldayınca çok seviyorumEllerine sağlık güzel işler yapmışsin .
Şey sorucam ocağın demirlerini tel cizmiyor mu ?
Yok hayır çizilmiyor ne güzel parlıyor telleyince ocakta demirler ışıldayınca çok seviyorum
Bende tellicem o zamani p e k cum bugün mutfak aynen senin dediğim gibi oldu ışıl ışıl hep aklıma sen geliyorsun tezgahı toplarken