- 16 Aralık 2019
- 20.237
- 80.535
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.381
Olur ben varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur ben varım
Dutum varsa ben de varim hele benim nutellamin evinde olacaksam hen gelirim
Bende öyleydim .aslında temizlik takıntısı olan biriydim sonra bişeyler oldu tersine döndü 2 haftadır sabah kalkar kalkmaz yatakları düzeltiyorum evi havalandırıp koltuk örtüleri toz alma faslı. Sonra evi süpürüp kahvaltıyı öyle yapıyorum silgi işi sonraya kalıyoBazen o kadar eriniyorum ki birinin bir hadi demesi beni harekete geçiriyor. Sonu güzel oluyor çünkü.
Başkalarına faydalı olmak sadece davranışla olmaz bazen bir söz bile çok güzel sonuçlar doğurur
Atılmıyormuş canım bi ayarlara bakayım olmadı ben sana atarım sen ordan dönüş yaparsınBende tellicem o zaman
Sana özelden msj atamıyorum niloya
Benim mahcup ediyorsun lütfen öyle deme athena ve Migrenben onlar benim canlarım mizah topiği var kuzumun ama yetişemiyorum yüreğim onlarla kız müsaade etmiyor tlfna vuruyor fırsat buldukça elime alıyorum az önce de tepemdeydi şimdi banyo yaptırıcam bak dedim kaçtıathena
Migrenben
Ben de is yaparken bikan bazen söylenen olsamda bu topik bana çok iyi geldi.
Sizin de gelmenizi tavsiye ederim.
Samimi bir dostluk var.
Niloyatospikk gibi bir güzellik var .
Sohbet eşliğinde herkesin birbirine değer verdiği bir topik.
Niloyadan Allah razı olsun.
Ben de önceden çok temiz durmaya çalışıyordum şimdi sallamıyorum pekBende öyleydim .aslında temizlik takıntısı olan biriydim sonra bişeyler oldu tersine döndü 2 haftadır sabah kalkar kalkmaz yatakları düzeltiyorum evi havalandırıp koltuk örtüleri toz alma faslı. Sonra evi süpürüp kahvaltıyı öyle yapıyorum silgi işi sonraya kalıyo
Bildiğin takıntıydı niloş. Örtüsü bozulmasın diye koltuğa oturmazdım. Kzım yere su dökse kızardım çocuğaBen de önceden çok temiz durmaya çalışıyordum şimdi sallamıyorum pek
Az önce bi ocak gelinlik gibi bişey giymiş orayı okuyordum müthişBildiğin takıntıydı niloş. Örtüsü bozulmasın diye koltuğa oturmazdım. Kzım yere su dökse kızardım çocuğa
He yaa aslında pratik ama görüntüsü beni gıcık eder. Herif de kaldırır ocağı balkondan atar. O da takıntılı. En iyisi namısımla silerim hergünAz önce bi ocak gelinlik gibi bişey giymiş orayı okuyordum müthiş
Çalışan bayanlar için iyi de yok ben sileyim ocağımı görmeyi seviyorum ben ama onun hiç çizilmemiş gıcır gıcır parlıyor kıyısından açmış ya aklıma bi şarkı geldi açtım yorganı baktım kar gibi kar gibi dur video bulursam atayımHe yaa aslında pratik ama görüntüsü beni gıcık eder. Herif de kaldırır ocağı balkondan atar. O da takıntılı. En iyisi namısımla silerim hergün
ben narspirini.keşfettim niloş sulandırıp fısfısa koydum her sabah mutfak masası tezgah tezgah arası dolap yüzleri ocak fırın sıkıp siliyorum pırıl pırıla101 de satılıyo .Çalışan bayanlar için iyi de yok ben sileyim ocağımı görmeyi seviyorum ben ama onun hiç çizilmemiş gıcır gıcır parlıyor kıyısından açmış ya aklıma bi şarkı geldi açtım yorganı baktım kar gibi kar gibi dur video bulursam atayım
Silincede parlıyo. Hem ben o parlaklığı görmezsem duramam ne o öyle buruş buruş .Çalışan bayanlar için iyi de yok ben sileyim ocağımı görmeyi seviyorum ben ama onun hiç çizilmemiş gıcır gıcır parlıyor kıyısından açmış ya aklıma bi şarkı geldi açtım yorganı baktım kar gibi kar gibi dur video bulursam atayım
Atıığım şarkıyı aç ocağı açmış ya azcık aklıma bu şarkı geldiSilincede parlıyo. Hem ben o parlaklığı görmezsem duramam ne o öyle buruş buruş .
Hadi oynamayan kalmasın nereden geldim ben buraya
Açtım yorganı baktım baygın cemilem taze yapmış kar gibi ocağı görünce aklıma o geldi
Bu şarkı bizim burada düğünlerde çalınır geneldeKız dur kızları uyutuyom dinleyemem . Nolmuş cemileye neresi kar gibi
Amaaaaam folyoya ne hacet ben hergün gıcır gıcır ediyom geri içine m..çılıyo da ayeıBu şarkı bizim burada düğünlerde çalınır genelde
Hani folyoyu kaldırmış azcık ocağı göstermiş ya aklıma bu şarkı geldi şarkıda öyle diyor "açtım yorganı baktım baygın cemilem taze yağmış kar gibi" ocakta tertemiz gıcır gıcır
Ama onun çizilmemiş gıcır gıcır benimki çizildiAmaaaaam folyoya ne hacet ben hergün gıcır gıcır ediyom geri içine m..çılıyo da ayeı